Pagini

23 aug. 2011

Suspine si regrete in Şos. Colentina nr. 373

La Sediul Taiba se simte o atmosfera de regret si dezaprobare a grabei surioarelor sa se felicite pentru indepartarea steagului israelian de pe cladirea ambasadei Israelui la Cairo...

Astazi au aflat ca bucuria nu le-a fost la locul ei....

 Liga Arabă prin secretarul  Nabil El-Arabi a condamnat marţi dimineaţă,  coborarea drapelului israelian de la ambasada Israelului din Cairo de catre un manifestant egiptean, în timpul demonstraţiei de luni."Acesta actiune reprezinta o incalcare a dreptului international " a spus El-Arabi

El a declarat de asemeni ca  Egiptul îşi rezervă dreptul de a trata pe cale diplomatica relatiile actuale si viitoare cu Israelul.

Cu acelasi regret le informez pe surioare ca surse care nu tin de Iran sau Aljazeira anunta ca relatiile diplomatice dintre Israel si Cairo sunt la locul lor,desi hamas s-a straduit enorm sa-si bage coada, travestind teroristii lui care au atacat civilii care calatoreau in vacanta pe soseaua nationala israeliana -in soldati egipteni...
Doar ca cine intinde altuia capcana, cade singur in ea....

"Visul unei nopti de vara" si de ramadan....

Si tabara de vara a copiilor Hamas.....




9 comentarii:

Anonim spunea...

adevarul este ca dupa atatia ani in care mubarak a fost curva vestului,pardon adica lua bani pt a-i pupa in fund pe evrei,acum parca mai adie o briza de mandrie nationala,de fratie intre musulmani!
ai vazut si la stiri ce spuneau oameni de pe strada...ca daca pe vremea lui mubarak lucrurile astea se intamplau si nimeni nu lua atitudine,aceste vremuri au trecut!!!
poate ca s-a exagerat un pic cu reactiile din partea egiptului insa dupa atatia ani in care li s-a pus botnita,acum latra un pic cam tare.
se vor linisti insa nu veni tu viorica sa faci tu drepatete!
sa nu uitam cam cum eram noi dupa revolutie!
motanel pufos

Anonim spunea...

Manifestatia salbatica a multimii adunate in fatza ambasadei israeliene din Cairo arata inca o data care este efectul minciunilor cu care sunt alimentati constant egiptenii in legatura cu Israelul, ele devenind in ochii lor adevaruri de necontestat.
Minciuna de servici de aceasta data a fost afirmatia ca intreg recentul atac terorist de langa Eilat ar fi fost de fapt un atac israelian asupra Egiptului.
Poti face ceva impotriva unei mase indobitocite de o propaganda de zeci de ani?
Situatia e similara in mentalitatea aproape a intregii lumi arabe.
Corneliu.

Anonim spunea...

draga corneliu...chiar toata lumea minte?chiar toata lumea e mintita si indobitocita?!
stii ce cred ca a fost acest atac?
israelul incearca sa creeze instabilitate in zona,din nou,pt ca palestina sa nu fie recunoscuta oficial...din nou!!
probabl ca intr-adevar palestina nu este gata sa fie o tara independenta,insa trebuie sa recunoastem ca singurul interesat ca palestina sa nu fie recunoscuta international este Israelul!
pt ca daca intr-adevar ar vrea pace atunci de ce acest atac terorist a avut loc exact acum,cu mai putin de o luna inainte de vot, si oare de ce guvernul israelian a aprobat construirea mai multor orasele( locuinte) pe terioriul west bankului?
pt ca vor pace?!come on...
nici hamas nu-s ingeri,insa nici israelului nu-i lipsesc cornitzele
motanel pufos

viorica abbu spunea...

acesta masa de rebeli indiferent tara in care apare,nu aduce democratie,nu aduce viata mai buna,nu aduce drept la invatat,la munca,la alegeri PENTRU TOATA LUMEA INCLUSIV FEMEILE.

Asta pentru dragii babei,trenul albastru a trecut de mult.
si pentru altii
Mohamed nu s-a suit in el continua sa navigheze cu camila iar umaah il urmeaza orbeste.

Nu zic ca nu au dreptul si acesti oameni sa traiasca omeneste.
Dar nu se va intampla,CACI NIMIC MAI USOAR DECAT SA IEI ARMA IN MANA,DAR NIMIC MAI GREU DECAT SA O LASI DIN MANA...
si spune o poveste a tehicianului nostru ca in nustiu ce razboi al israelului,oamenii inchideau afacerea,magazinul sau puneau pe casa un bilet
"Inchis-sunt la razboi".se termina razboiul se intorceau la treaba

Aviz amatorilor.

viorica abbu spunea...

motanel...imi place scenariul tau...dar nu il cumpar...
stiintifico-fantastice si horror nu mi-au placut niciodata.
ai incercat....nu-i nimic rau...

Anonim spunea...

:)))

Anonim spunea...

Motanel pufos,
lumea de care e vorba nu este proasta, ci este doar cu creierul spalat si impanat cu minciuna zi de zi, de multe decenii.
Pentru acea lume Israelul nu e rau pentru niste rautati pe care le-ar face, ci e rau insusi pentru faptul ca exista. Daca vei intreba un asemenea specimen (eventual arab din Romania) ce ar dori de la Israel ca sa fie bine, iti va spune ca cel mai bun lucru ar fi sa dispara. Fa o proba. Si chiar iti va argumenta.
Ne intalnim dupa ce faci proba.
Pana atunci iti amintesc o vorba: "Nu mor caii cand vor cainii".
Corneliu.

Anonim spunea...

Unde ne intalnim?

Anonim spunea...

Shalom, Corneliu!
Ne batem gura de pomana aici, cand prima cale spre rezolvarea problemei palestiniene este disparitia Hamas. Ce dracu, doar stim bine ca daca s-ar realiza pacea intre cele doua parti, de unde ar mai suge Hamas fonduri si mai ales, pentru ce?
Tot ce vezi pe pe youtube, truthtube sunt manevrele prin care se mentin la putere, tii prostimea intr-o stare continua de ura si agitatie si tu castigi. Fara sa mai pun la socoteala restul ramurilor organizatiilor teroriste ce-si intind tentaculele prin Orientul Mijlociu.
Alexandru

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...