Pagini

21 aug. 2011

Asociatia Musulmanilor (arabi) din Romania


" Toate cărţile trebuiesc arse şi în lumina focului trebuie citit Coranul"

 

Colaboratori

  • echipa AMR
  • Cherim Enghin
  • Umm 'Aishah
  • khalid622
  • AishaA
  • Michi Dan

 http://www.blogger.com/profile/16046070549009667630

 

Despre mine

Asociatia Musulmanilor din Romania are ca scop conservarea, dezvoltarea si promovarea identitatii comunitatii musulmane din România(!! pardon se conserva singura de 500 de ani....) precum si integrarea acestora în viata social-economic-culturala româna.(sic!!)

Asociatia Musulmanilor din Romania

Blogurile mele

JIHADUL - STRĂDANIA PENTRU PACE
Învaţă limba arabă
Asociatia Musulmanilor din Romania
Stiri din Comunitatea musulmana mondiala
Ştiinţele Coranului
Asociatia Musulmanilor din Romania
Istoria Islamului
Crezul Musulmanului - Aqidah
Muhammed - ultimul Mesager
Ştiinţele Hadisului
Descopera Islamul
Femeia Musulmana

14 comentarii:

Anonim spunea...

A mai existat o ideologie si un regim care ardea cartile si prefera o singura carte de capatai, "Mein Kampf".
Dupa aceea a ars si oameni.
Aceasta a fost nazismul care a distrus lumea acum 7o e ani si a fost ingropata sub daramaturile lumii distruse.
Situatiile nu sunt oare prea de tot asemanatoare?
Cine are ochi in cap e invitat sa vada bine.

Anonim spunea...

Fa iar ti so urcat pisatul la cap ??

viorica abbu spunea...

Corneliu si totusi sunt acuzata ca am ceva cu islamul....
Indemnul asta "Toate cărţile trebuiesc arse şi în lumina focului trebuie citit Coranul" nu este in Coran...este inventia celor ce vor sa se arate buni musulmani si sa urce in cerul al saptelea fara sa stea la coada.
este produsul Shaariei islamice ce vrea sa inlocuiasca codul civil si penal de legi,este produsul analfabetismului promovat cu buna stiinta in randul musulmanilor pentru a fi usor manevrati....
Ne este islamica aceasta deviza,dar este folosita de islamisti.

Anonim spunea...

Doamna Viorica, fraza asta sa nu o uitati, propun sa fie la vedere oricand, inventia musulmanilor convertiti sau a musulmanilor autentici, conteaza? Reflecta perfect mentalitatea imbecila musulmana, aia care incepe cu: oricine se naste musulman, fecioara Maria e buna musulmana (pentru asta i-as scoate cu picioare in cur de la fiecare adunare a lor unde troneaza standul de carti cu Sfanta Fecioara) si terminand cu dorinta lor fierbinte de a fi toti convertiti, toata populatia Terrei, daca se poate si Universul sa fie musulman si sa se supuna legilor lui Allah.
Alexandru

Anonim spunea...

Anonim, 00:09 tu esti de prin desert, de unde beau camilarii urina animalelor cand nu dau de apa? Asa se explica predispozitia ta pentru acest gen de insulte. Ia atunci o gura din lichidul tau favorit si calmeaza-te ca imediat vine ora de citit Coranul si nu-i bine sa fii nervos.
Alexandru

Anonim spunea...

Alexandru, daca nu ai vizitat cumva aceste site-uri, merita s-o faci. E o lume in sine, ramificata in multe, multe site-uri secundare si cu o cantitate de neinchipuit material de propaganda.
Mai adaug unul, poate cel mai cuprinzator:
http://www.islamulazi.ro/
Cred ca cei care pregatesc materialele muncesc pe rupte si sunt realmente bine platiti.
E o propaganda mult mai bogata decat cea comunista la vremea ei.
Numai ca sa vezi in ce stadiu ne aflam.

Anonim spunea...

Corneliu, daca vreau sa ma distrez in pauza de lucru, citesc pe islamulazi. Nu apuca doamna Viorica sa mentioneze pe blog cate subiecte imbecile pot deschide ei.
Stiu ca m-a scarbit seria cu Sheitan (la masa, in pat, la wc etc), ca am ras pe rupte la picaturile de ochi sunt haram? sau mai rau, ovulele pot fi luate in Ramadan? sunt barbat si nu ma intereseaza subiecte femeiesti, dar asemenea munte de imbecilitate mai rar.
Stiu de asemenea cate increngaturi pot avea si cum spera sa prinda in plasa tot mai multe fraiere, gen Alexandra P, nykosamyr si cate mai sunt dispuse sa-si puna baticul in cap. Cand omul nu are de lucru, isi face, cert.
Dreptatea e de partea doamnei Viorica, se folosesc cu nerusinare de simbolurile noastre, vor sa uzurpe scaunul Muftiului, sa-l faca doar o marioneta si sa creeze o alta lume musulmana la noi in tara, deocamdata merge greu, romanii sunt incapatanati, dar si ponderea de femei proaste este mare (ca si la moldovencele de peste Prut), deci sanse sunt.
Alexandru

Doru spunea...

Chiar ai putea fi noul prezentator al emisiunii "DIRECT LA TINTA" Bravo frate!

Anonim spunea...

auzi viorica...de ce toti spui tu asociatia musulmanilor arabi din romania ca in afara de al-ghiti si halim,toti sunt de nationalitat turca ori romani convertiti.
deci ai cam dat-o in bara!
al tau motanel pufos,care nu-s nici ascary nici motanel pufos scortos etc etc

viorica abbu spunea...

Dragul meu,eu traiesc in Romania si de cand ma stiu si merg in Dobrogea si am legatura cu musulmanii nascuti in Romania,ei stiu de Muftiat stiu de asociatia turclor si tatarilor si de membrii lor in parlament...

Faptul ca madam Taiba si-a tras o asociatie a musulmanilor romani la care a atras cativa oameni de paie din Constanta,Cluj si i-a ridicat in ceva functii bine platite,sa abureasca publicul prezent in sala nu spune nimic.Apoi i-a trimis in Iordania la scoala celebra unde au invatat numai nume mari... sau, spune exact ceea ce spun eu...ei "se fac " ca sunt ai tututror musulmanilor romani desi nu este asa ....si tare ar vrea...

Sa-ti citez ce a zis muftiul despre aceste "organizatii ale musulmanilor romani"?
scopurile lor si ca probleme are cu ele ?
sau te descurci singur...?

sa-ti spun cateva culise de pe la taiba ceva can-canuri,cine si ce vrea sa fie si cum se aranjeaza treburile pe acolo cu provocari si "batai",cine cu cine si cine impotriva a cine?

inca nu....!!!

Anonim spunea...

abbu viorica , dar oare cine este aceasta abbu ?? cred ca cu totii se intreaba zilnic si cred ca abbu se afla printre ei , ca sa mai culeaga o noua informatie ca sa mai poata posta pe blog ,

Anonim spunea...

www.mancarelibaneza.ro

Anonim spunea...

Dar cine a fost cel care a spus "toate cărţile trebuiesc arse şi în lumina focului trebuie citit Coranul?" :-) Nu exista musulmani romani, ca aia romani sunt de fapt tatari sau turci. Sotiile romance ale arabilor ce se dau acum musulmance sunt o categorie aparte. Asociatia musulmanilor arabi din Romania ii reprezinta pe sotii lor si ele pe langa ei.

viorica abbu spunea...

Ceea ce este grav este ca vor sa se substituie prin diverse asociatii de cuvinte musulmanilor romani,intr-atat, incat vor locul lor in parlament....!!

Asta nu are a face cu mancarea libaneza...! care asemanatoare cu cea Egipteana este absolut delicioasa.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...