Pagini

28 aug. 2011

Fotbalistul Cristi Borcea isi trage o nunta de 600.000 EU, Maternitatea Giulesti trage in continuare targa pe uscat

600 de angajati trebaluiesc pentru nunta lui Borcea
200.000 a costat rochia Miresei.
Luxul si risipa acestei nunti l-a obligat chiar si pe Becali sa cheltuiasca 120.000 Eu pentru 4 costume ce le va imbraca.
Maestru bucatar care a mai gatit pentru Michael Jackson, Madonna sau Robert de Niro va onora pe Cristi Borcea,cu bunatati din toate colturile lumii,numai  raritati precum vita de Monaco sau sare de Himalaya.
Cadoul de nunta a lui Cristi Borcea se zice ca este de 5 milioane EU,nici nasul nu se lasa mai prejos....
Masina Rolls Royce face cateva sute de mii de euro....

Acest neica nimeni ajuns bogat prin fotbal pentru ca nu l-a dus capul la invatatura,,dar mai ales prin interesele si falsa aureola ce i s-a creeat  nu pentru ca Cristi Borcea ar fi -vezi doamne -cine stie ce scula,ci pentru a  fi un produs care sa aduca bani.Un produs vandabil din care sa se imbogateasca managerii an de an pasandu-l de la unul la altul.O papusa gonflabila si vandabila...

Cu cine se insoara ?
Sa fiu a naibii daca stiu....!
Ce stiu e ca mi-e greata...o mare, mare greata....
Nu din invidie ,nu de suparare,nu de necaz ci pentru ca stiu ca urmatoarea nunta va coata mai mult,mult mai mult, iar urmatoarea de asemeni.

Iar maternitatea Giulesti, zeci de alte spitale vor ramane cu aceleasi aparate stricate, care pun in pericol viata copiilor

O sa spuneti ca gresesc-fiecare face cu banii lui ce vrea...
De acord,dar dezmatul asta s-a ajuns deja prea departe, nerusinarea in a cheltui si de a avea disproportional cu valoarea si ceea ce dai societatii, de asemeni...
Dorinta noastra de staruri si starlete,de paiete si luciu fals a creeat o productie intreaga de VIP -uri,care ne hraneste cu himere,iar pe ea se hraneste cu milioane.

Traim vremuri urate din toate punctele de veder....urate de tot.

5 comentarii:

mihaeladr spunea...

Pana sa scrii ce ai scris in romaneste, eu ma gandeam I'M SICK!!!

viorica abbu spunea...

Mihaela, am scris cu furie si intr-un picior, ca al meu barbatel vrea sa vada ce in Siria la calculator si la televizor de-odata......se mai intampla

Anonim spunea...

care-i legatura intre Borcea si Maternitatea Giulesti? nu-mi place Borcea,e un parvenit, "taran", smecher bla, bla, bla ... insa daca omul si-a permis sa faca tambalau cu nunta, care e problema? nu din cauza lui nu se finanteaza spitalele.

viorica abbu spunea...

Borcea este un simbol,al jalnicei pozitii in care am ajuns inghitind pe narusuflete tate gunoaiele prezentate in ambalaje de firma.
Maternitatea Giulesti este alt simbol al adevaratelor prioritati ce trebuie sa le aiba mass media,dar care nu "se vand", "nu fac casa",nu intereseaza marele public la fel de obtuz si dobitoc ca si idolii ce ii are.

mihaeladr spunea...

http://inregistrari.antena3.ro/view-28_Aug-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html
e despre subiect si Romania de azi

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...