Pagini

29 aug. 2011

"Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca cum toti evreii/israelienii si cei care sustin neconditionat Israelul,STIU intotdeauna cum si ce fel s-a intimplat"

Aceasta profunda indignare ii apartine lui Hannen,fata corecta dreapta,care asa cum afirma singura, nu-i plac minciunile rautatile si ura gratuita.
Draga mea Hannen...(sunt abbu,ma ti minte ? Rasarit )
Te-am apreciat deseori pe alte forumuri pentru interventiile tale curajoase chiar "impotriva curentului",a cliseelor si a judecatilor fara temei.
Am zis....educatie romaneasca imbunatatita cu japoneza.
dar iata ca te vad panicata,dezamagita de musulmani,pesimista

Nu  Hannen,musulmanii inca nu sunt "lumea buna".ci sunt o altfel de lume.
Aici te inteleg
Te inteleg ca pe om normal care te superi ca musulmanii, credinciosi sau nu, apauda o crima...Pentru ca  o apalauda Hannen,o aplauda atata timp cat nu o condamna,cat nu se dezic de ea.Nici in luna de Ramadan

Te inteleg si-mi pare rau ca nu vezi in presa,multimedia  musulmana acea totala deschidere pentru a relata faptele cum s-au petrecut,de a publica date si informatii,de a se cauta  adevarul cum ne obisnuieste presa occidentala...
Ce poti sa faci? daca soferul israelian de taxi a fost gasit injunghiat in fata casei cu nr 21 de pe strada alemby,daca aceeasi persoana recunoscuta de martori,a ajuns in fata unui club de dans cu cutitul in mana,cum vrei sa se relateze stirea?

"Allah a condus gresit pe drumul lui un tanar musulman practicant inocent,care vrand sa scape de privirile inghetate de ura ale exterminatorilor sionisti,a luat un cutit din aer,a injunghiat un sionist sofer, apoi  a facut dreptate in numele lui allah injunghiind doar 4 tineri tot sionisti,care pacatuiau vrand sa asculte muzica decadenta   la o discoteca ? dupa care s-a trezit din cosmarul rau in patul lui,plin de rusine si jena ,asa cum trebuie sa fie o alta natie??"

Si Allah stie mai bine....


Asa arata "lumea buna musulmana"  Hanen pentru tine??...
acea fata ce am admirat-o de multe ori  pentru curajul postarilor ei....??

Hannen care neridicandu-se sa condamne o crima o aplauda impreuna cu toata elita societatii musulmane ???
Hannen care invatata de "insotitoarele " ei cum se scunde mizeria sub covor pretinde si altora sa faca la fel ???

""De ce trebuie sa ne banuiti mereu ca noi am fi aprobatori si aplaudaci al faptelor rele,crimelor,actelor teroriste?""

Ridica-te aici in doua picioare si afirma: "Eu Hannen afirm ca un musulman care baga cutitul in alta fiinta -inclusiv evreu-pentru a-i lua viata, crezand ca in felul asta il slujeste pe Allah este un criminal....!!!!

Fii prima Hannen...!!!
Fii prima din lumea buna  musulmana...!!

http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=7813&st=20

Ps ..scuza-ma vre-o doua ore -sunt in pod,caut printre hartoage poate gasesc numarul stra-stra-bunicii de la tel aviv sa o sun sa-mi spuna daca atacul a fost pe Alenby 21 sau 19...lasa ca-i prind eu...
sionistii astia,
numai minciuni gogonate raspandesc......
auzi..21...!!! 2+1=3 3x2=6   666 numarul diavolului...i-am prins...


14 comentarii:

Anonim spunea...

Bag de seama aici ca unele dintre surori recita pe de rost ce au fost invatate, fie ca se potriveste, fie ca nu.
Daca ar incerca un mic efort creativ, sa vorbeasca din propria lor judecata, chiar daca nu vor avea cum sa contrazica faptele, cel putin vor efectua un exercitiu intelectual care numai bine le va face.
Personal le doresc sincer binele si mai ales sa de jos ochelarii negri de pe ochi.
A venit vremea.

Doru spunea...

Si mai comenteaza lumea ca ai ce ai cu musulmanii, tu si sustinoatorii tai. Normal, cand le aduceti REALITATEA lor in fata, nici unul nu mai ciripeste ci va acuza ca nu va vedeti de treaba voastra. Si DA in multe pasaje sunt indemnati la omor, asta inseamna pentru ei sa fie buni musulmani, sa ucida pentru a fi cat mai credinciosi. E mai usor sa te indobitocesti decat sa gandesti.
Ei profita ca toate tarile ofera libertatea omului si il respecta, in masura legii si de asta ajung sa isi bata joc de toti, sa mute dea cu 1000 de ani in urma si Occidentul.
Magda stiu ca nu-ti place ca toti arabii sunt considerati musulmani dar poate daca crestinii de acolo luptau pt credinta lor, multe ar fi fost altfel. Dar tocmai, religia crestina ne invata sa intoarcem si celalalt obraz, insa de o data, nu o infinitate de ori. Tu si altii ca tine nu stiti decat sa va plangeti si nu sunteti in stare sa faceti mai mult decat sa scrieti. Faptele musulmanilor i-au facut mai destepti, nu au stat sa priveasca in jur si au ACTIONAT.
Toti sunt de vina pt libertatea care li se acorda, iar ei au planul lor, de a distruge intreaga civilizatie in numele lui Allah. Si DA din nou, Viorica, tu ai luat doar ce e frumos din coran insa sa nu sustii ca islamul este religia pacii cand clar exista instigare la violenta si crima. Tu si toti sa va ridicati in picioare sa jurati cu mana pe inima ca Allah este Dumnezeul care vrea ca credinciosii lui sa-si puna bomba pe piept si sa omoare cati mai multi pacatosi. Si asta scrie in coran, este invatatura islamului. Deci, care e concluzia prieteni?

viorica abbu spunea...

Corneliu,pentru asta ma straduiesc si eu
Pentru naturalete si curaj in exprimare.
De ce?
Simplu.
Sunt convinsa ca atat eu cat si multe alte fete suntem fete de isprava.
Doar ca eu spun ce gandesc fara teama, ele spun ce trebuie spus.

Doru spunea...

Iar mi-ai sters comentariu?

viorica abbu spunea...

Dupa atentionarea ta am gasit comentariul la "spam"
l-am activat,am insa o rugaminte -fara generalizari.
Sunt oameni de un fel si sunt si altfel de oameni.
Sunt musulmani credinciosi din tot sufletul,cinstiti,muncitori,integrati sau asimilati (situatie ce tare nu-i place domnului Halim )si sunt si altfel de musulmani.

Anonim spunea...

"un criminal ramane criminal,chiar daca el este musulman si striga Allahu Akbar.."

cineva a spus-o totusi acolo,chiar daca nu-ti vine sa crezi...

Sara Mohammed

Anonim spunea...

Doamna Viorica, unu si cu unu fac doi. Dumneavoastra aveti bunavointa si dorinta sa descoperiti elementele bune, valoroase care alcatuiesc o parte a islamului, iar caracterizarile pe care le scrieti zilnic despre religia in cauza ascund, in fond, o parere de rau, o mica deceptie pentru ca nu e chiar asa cum vreti, cum v-ati imaginat ca va fi.
Pacat ca nu vreti sa acceptati ideea ca NU EXISTA musulman bun, asa cum intelegem noi, pentru ca acela nu este el un musulman, mai degraba un om religios cu frica lui Allah, intelegeti diferenta?
Musulmanii "buni" sunt aceia pe care ii vedem prin videoclipuri pe internet, ce protesteaza in draci, sunt cei care pun bombe, care lupta in numele jihadului, care vor sa islamizeze si puricii, scuzati de expresie. Ceilalti sunt niste persoane calme, care nu se vara in toate prostiile, aduc mai degraba cu crestinii, nu urasc pe nimeni si nu-si fac propriul razboi cu evreii.. Si eu, si dumneavostra ii consideram pe acestia din urma adevaratii musulmani, lumea de dincolo de noi ii vede invers.
Hannen, Moonasdm, Sevinci, Meyra samd sunt in prima categorie, ele, desi islamizate dupa casatorie, se simt obligate sa preia toate aspiratiile poporului greu incercat, palestinian (imediat se va face si al treilea mall la ce greu o duc), toate cocoasele islamului, toata ura pe care o devarsa pe forumuri si unde apuca.
Niciodata nu vor fi altfel, niciodata nu vor fi decat turbate contra oricui critica iubirea lor de doar o scurta perioada de timp, islamul si Mahomed.

Anonim spunea...

Scuze, am uitat sa ma semnez.
Alexandru

Doru spunea...

Bravo Alexandru ! Ai pus punctul pe "i". Eu cand am scris acelasi lucru, Viorica mi-a sters comentariul. Ea incerca sa gaseasca lucruri bune, dar islamul nu este o religie a iubirii...poate o alta "iubire". Iar cei care sunt musulmani si sunt altfel decat ceilalti frati si surori, cum ai specificat, sunt doar oameni cu frica lui Dumnezeu. Eu din astia am cunoscut foarte multi. Alawi se numesc si nu sunt recunoscuti de restul doar pt ca nu practica islamul ca toata "turma" si au avut putina minte sa faca deosebire intre Dumnezeu si asa zisul razboi.
Acum ma intelegi Viorica? Cand poate si altcineva iti spune, atunci nu ai sa ma mai stergi.

viorica abbu spunea...

Pentru Alexandru si Doru.
Nu caut numai lucrurile rele ale islamului, nu le caut nici pe cele bune.
Caut realitatea care nu este nici alba nici neagra.
Realitatea este o varietate de nuante.
Cand suntem de acord cu asta o sa vedem musulmani care protesteaza cu placarde:"NU omorului oamenilor nevinovati in numele lui Allah "
Cand vom intelege asta, vom vedea demonstratii impotriva demonetizarii complete a autoritatii bisericii crestine a totalei ei devieri de la "O lege,un Dumnezeu".

Domnilor,nu pot a va lasa sa generalizati,cu toata fermitatea ce o aveti in postari,ATATA TIMP CAT NU NE ADUCETI CEVA 100% MAI BUN.

Este impropriu sa ii numim pe musulmani sau crestini sau iudaici "buni" sau "rai"
Tot ce vreau eu sunt doua lucruri:
-"persoanele care trec la islam sa se fereasca a adera la Fundatii,Asociatii culturale
Femeile musulmane sau orice alta forma de propaganda PANA NU STAPANESC BINE MATERIA SI NU AU CAPAtAT EXPERIENTA LOR PERSONALA.
Iar daca vor un cadru islamic Muftiatul il asigura cu prisosinta.
-AL DOILEA LUCRU pentru care militez, este sa fie lasati in pace musulmanii romani,nascuti si crscuti in islam 500 de ani, integrati si devotati Romaniei cum sunt,aschiar fara sa stie limba araba.
Sa dispara din jurul lor ceata de imami arabi,de arabi scoliti in strainatate si apartenenti ai jihadului mondial,al altor organizatii fundamentaliste care pe unde s-au cuibarit au adus numai nenorocire saracie si razboi.
Care insista si insista si fac inca o fundatie si inca un centru musulman si vor sa se bage si in politica sa aiba influenta si sa aiba pe cine mitui ca sa islamizeze si arabizeze si musulmanii din Romania ca pe cei din Iran,Afganistan sau alte tari ce se duc la fund spre saracie tot mai mult tocmai multumita "excesului de zel religios".

Majda spunea...

Viorica, este o diferenta de la cer la pamant intre musulamnii romani, care isi respecta tara, limba si in special pe cei din jur (ma refer la crestini). Chiar eu ti-am dat exemplu despre o familie de prieteni din Constanta. Nu au nici o treaba cu islamul aratat de arabi. Cat de multe s-ar schimba daca toti cei convertiti ar fi la fel.
Insa, am inteles foarte bine punctul de vedere al lui Alexandru si al lui Doru, deoarece si eu cred ca ei. Desi nu au tinut cont de "glazura" cu care au imbracat diferentele intre musulmani. Intradevar el 3alaweye (chiar este un subiect foarte bun si merita discutat pe larg,poate chiar acorzi un titlu Vio) sunt altceva...iar relatia intre ei si crestini este apropiata din multe puncte de vedere. Si uite ca se poate ! Asa cum si noi, romanii crestini traim in liniste si ne respectam cu romanii musulmani, care isi cunosc foarte bine radacinile, fara sa renege sau sa se dea rotunzi in fata nimanui, mai ales evita sa-ti tranteasca in fata un "haram", comportandu-se cu atata drag fata de noi.
Nici un preot si nici un verset din Biblie nu poate indoctrina sau mai mult, sa poata influenta negativ, cum o fac adeptii asa zisului islam. De ce Viorica doar arabii musulmani urmeaza aceste invataturi, fara sa gandeasca cu adevarat? Oare din frustrare?

viorica abbu spunea...

"....sa fie lasati in pace musulmanii romani,nascuti si crscuti in islam 500 de ani, integrati si devotati Romaniei cum sunt,aschiar fara sa stie limba araba.
Sa dispara din jurul lor ceata de imami arabi,de arabi scoliti in strainatate si apartenenti ai jihadului mondial,al altor organizatii fundamentaliste care pe unde s-au cuibarit au adus numai nenorocire saracie si razboi."

Majda, cum sa nu fiu de acord cu tine.....!!!

viorica abbu spunea...

Majda,daca ai un link-doua de incredere si documentate,asi vrea sa cunosc mai mult.

"Intradevar el 3alaweye (chiar este un subiect foarte bun si merita discutat pe larg,poate chiar acorzi un titlu Vio) sunt altceva...iar relatia intre ei si crestini este apropiata din multe puncte de vedere. "

abbulafia@yahoo.com

mersi

Majda spunea...

Vio, mai mult decat poti gasi pe internet ( si nu cred ca are rost sa scriu despre istoria lor, cand poti citi chiar tu, insa mare grija, multe sunt scrise cu "condimente" pt simplu fapt ca el 3alaweye sunt musulmani mai deschisi, mai moderni, nu se roaga in moschei si nici nu sunt de acord cu violenta coranului, recunoscandu-l pe Ali ca Dumnezeu (personal, aici imi da cu virgula, insa cat timp ei,cu siguranta, nu fac din asta o problema religioasa in contradictoriu cu alte religii,atunci noi ii respectam asa cum merita) Iau o singura nevasta, stau barbati cu femei, au drepturi egale si tin foarte mult la cultura generala a fiecaruia dintre ei. Ca un fel de a spune, beau din acelasi pahar cu un crestin si rar se intampla sa discute religie, astfel creand un trai comun). Din propria experienta, cat si a familiei din Siria si Liban, iti pot relata foarte multe.
Presedintele Hafz el Asad (Dumnezeu sa-l ierte) a fost primul conducator 3alawi. Cu toata convigerea spun ca a sprijit crestinii in Siria si am trait civilizat in perioada lui. A avut si el partile negative, insa in comparatie cu cele pozitive, sunt de uitat... dar, degeaba...cand vad ce se intampla acum...cred ca se rasuceste in mormant...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...