Pagini

22 apr. 2011

Scrisoare catre Yvette...!!

Facand azi seara  " revista presei", intamplarea ma aduse pe forumul Rasarit.
Forum in limba romana pentru romani.
Mi-a atras atentia o cugetare a doamnei Yvette,o distinsa si inteligenta persoana plina de cunostiinte, in special juridice si -desi nu bag mana in foc-....si islamice.

Da, surioară flor!
Pentru că în România se doreşte spălarea creierelor şi văd că au reuşit.
Sunt sute de mii de imbecili în România, stat de drept???!!, care atunci când cineva este arestat fără porbe, ......
In orice stat, care se pretinde DEMOCRATIC, functionează PREZUMŢIA DE NEVINOVĂŢIE, adică oricine ESTE NEVINOVAT, până la proba contrarie, iar nu INVERS.
Aşa s-au născut dictaturile, dar, dacă în afară de rock, sex şi droguri, nu mai există nimic în capul lor, aceasta e rezultatul.


Am citit impresionata si profunda relatarea a vietii cotidiene romanesti si aprecierile calde pentru poporul roman,atat de incercat de soarta,ca apoi, sa am un dus rece.
Doamna in cauza primeste o replica de una -MarinescuZoia (probabil fosta Kosmodemianskaia)   care m-a umplut de indignare si parere de rau, de cum se pot ataca valorile in Romania...
rusine Zoia...!!


stimata yvette (voiam sa spun surioara dar mi s-a atras atentia ca e gresit..) regretabil ca sunteti nevoita si silita sa traiti intr-o tara a lumii a treia cum este Romania.
Viata alaturi de imbecili trebuie sa fie un chin pentru un om inteligent si scolit ca Dv.
Imbecilii astia de romani nu pricep democratia,desi iata o vedem cu ochii liberi in Iran,Yemen,Libia,Egipt,Sudan,Irak,Siria,Liban,Iord ania....Atat de mare si atat de frumoasa....!
Mai mult,imbecilii de romani au un fix: "arestarea preventiva" NUMAI cu probe,dar facuta sa previna incurcarea voita a cercetarilor......daca probele nu sunt suficiente se elibereaza nenorocitu..
Idioti....imbecili romanii astia...
un suspect trebuie lasat in pace si asteptat....
asteptat sa moara de moarte buna si apoi vedem cum i-a fost soarta ...daca merge in iad este vinovat,daca merge in rai este nevinovat...
atat de simplu....atat de simplu...!!!
dar la ce te poti astepta de la niste imbecili...un popor de imbecili....romanii astia...!!
doamna,va doresc binele ...fugiti....fugiti cat mai sunteti cu capul intreg....


RUSINE ZOIA...!!!! 

7 comentarii:

Anonim spunea...

ca romanii sunt imbecili nu este o noutate,dar sa o si demonstreze zilnic.....

Anonim spunea...

iata si o dovada:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cara-ajutoarele-cu-taxiul-332024.html

Havah spunea...

deci sincer cred ca e la misto, nu pot crede ca e pe bune

costin spunea...

"Imbecilii astia de romani nu pricep democratia,desi iata o vedem cu ochii liberi in Iran,Yemen,Libia,Egipt,Sudan,Irak,Siria,Liban,Iord ania....Atat de mare si atat de frumoasa....!" :))))) hai tu Viorica, stimabilele astea de care vorbesti, in toata inteligenta lor si cu toata demascarea imbecilitatii romanilor, habar nu au pe ce lume traiesc. sa spui ca romanii nu inteleg democratia, si sa dai ca exemblu tari care inca traiesc ca pe vremea profetului, in barbarie si care sint impotriva a orice ar semana citusi de putin cu democratia din occident, si da, din Romania. Fetele astea vin din alta lume, o lume primitiva, lumea in care profetul este model de viata, in care o femeie poate fi finduta si cumparata pe citeva capre, in care barbatii pot lua neveste fete de 6 ani, in care legea este legea pumnului si a celui mai puternic, in care alegerile libere, democratia, sint un moft decadent din occidennt. etc, etc.

Anonim spunea...

vezi ca o jignesti pe coana abbu ca barba-su e din egypt,o fi cumparat-o si pe ea de la 6 ani pe cateva capre?


vezi ca cele mai tari masini le gesesti in tarile arabe,au renuntat de mult la cpre esti in urma cu stirile costin

viorica abbu spunea...

Costin...enumerarea acelor tari era ironie...
adica vezi doamne daca in romania nu e democratie desigur este in ...etc....etc....etc...tari care atat le gadila orgoliile lor.

Anonim spunea...

deci cineva sufera de schizofrenie!!
ce faci viorica iti spui singura rusine?
hahahaha

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...