Pagini

21 apr. 2011

Fiara din noi....

Persoanele care ucid ilegal şi intenţionat un animal pe teritoriul Bulgariei riscă până la doi ani de închisoare sau plata unei amenzi între 2.000 şi 10.000 de leva (4.300-21.000 RON), informează Green Report citând Novinite.com.

Prevederi sunt cuprinse într-un proiect de lege privind sancţionarea actelor de cruzime faţă de animale, propus de parlamentarul din opoziţie Maia Manolova, care a trecut deja de prima etapă a adoptării de către Parlamentul de la Sofia.
Nici actele de cruzime severă faţă de animale nu rămân nesancţionate. Proiectul prevede în această situaţie o pedeapsă de doi ani după gratii şi amenzi între 1.000 de leva şi 6.000 de leva (2.150-12.900 lei).

Romanii sunt mult mai ingaduitori..,,atat ca legislatie,cat si  ca atitudine civica asupra celor ce omoara in bataie animalele sau le lasa sa moara nenutrite.
Am vazut zilele astea imagini socante pe protv. Este incredibil ...  am ramas uimita de cata cruzime pot da dovada romanii si nu neaparat romanii, "oamenii" fie ei tigani, romani, africani, americani. Dar n-am vazut imagini cum am vazut in rRomania :



-cai batuti de stapani pana la moarte... ,pisici si caini cu organe taiate,fugariti, jupuiti,omorati.
CRESTINESTE.....si tot CRESTINESTE acesti ucigasi aparati de cei din jur cu argumente stupide si idioate de genul"suntem amarati,domne,suntem muritori de foame ce sa faca bietul om....".
se vaita nevasta unui bulibasa cu salba de aur la gat

astia suntem noi..."oamenii"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...