Pagini

29 apr. 2011

Convoiul meu umanitar este gata de drum...

Ca cetateanca UE care se respecta si ca posesoare de musulman in familie,
m-am gandit sa trimit in Gaza un convoi umanitar ca vad ca toata lumea trimite.
Hotararea a fost grea.
Ciment...s-au gandit altii
Vopsea pentru garduri,tot asa
Brosuri cu FREE GAZA am auzit ca e plin deja.
Un tunel romanesc maramuresan ,mi-e frica sa nu se bage tigani in el si dau de belea la vama.
Humus si thina...le arunca egiptenii peste gard.

Mai saracii oamenii aia ... ce sa le trimit eu,asa din toata inima
si sa nu se piarda pe drum - "andrisantul necunoscut " !!??

Si deodata m-a pocnit (o idee) !!
foi de papusoi...asta este ...foi de papusoi....
am auzit ca nu mai au iarba,nu mai au pomi,nu mai au unde sa se ascunda tinerii sa faca si ei acolo....pitzi-pitzi ca vine primavara si se-ncinge toata tara....

Asa ca dragii mei,va trimite Viorica cu drag foi de papusoi- cativa saci -care sper sa nu decedeze pe drum
Si un indemn din inima scris pe masina, ca vapor inca nu am, sunt la inceput cu donatiile.
Dar sper sa ma ajut cu sora mai mare Lavinia pe care o invidiez ce buna activista este.


Ps- va rog sa nu trageti in blog - asa nu opriti genocidul. 
Legenda: IHH -Intreprinderea Hodorogilor din Hunedoara - sponsorul actiunii.

33 de comentarii:

maria spunea...

hai mai viorica..eu te credeam fata serioas...cu ce ocazie ii ataci pe cei de pe forum?!
again........?!
cu ce ti-au gresit...huh?!
sau tie iti cam place sa bagi zazanie si apoi sa o faci pe victima?!hhmmm?!
am dreptate...!?
nu cred ca e cazul sa faci misto de convoaiele umanitare care nu apuca sa-si atinga scopul...chiar nu e amuzant cand ma gandesc ca sunt copii care nu au acoperis k lumea asupra capului,care nu stiu ce e aia bucurie pt ca isi vad parintii mereu ingrijorati d ce-o sa le dea lor de mancare !!!
am si eu 2 baieti si incerc sa ma pun pe mine in locul femeilor alea disperate si cred ca as muri cu aia de gat!cu aia care cred ca au dreptul sa faca ce vor ei!!!
nu am nimic cu evrei personal...sunt si ei oameni si au dreptul ca creada in ce vor ei!
de-ar fi congolezi ori episcopul transilvaniei tot la matze i-as baga...pt ca nimeni nu are dreptul sa faca ce fac evrei in zona.
si viorica ..multumeste-I lui Dumnezeu ca tu nu trebuie sa traiesti asa...si sa nu intoarca Dumnezeu farfuria si o sa ajungem noi sa ne uitam la o prajitura ca la un diamant.
hai fii fata cuminte si gandeste inainte sa deschizi topice fara rost...

maria:)xxx

Anonim spunea...

Free sex ?! Dar ce nu ai suficient Viorico ?
Nu mai adormi fatah cu steriletu-n priza
ca de asata ai asa cosmaruri.
Afara ploua,te invit la iarba verde Vioricutza,la un mic si-un pahar cu limonada.

Gogaie (al tau)

viorica abbu spunea...

Maria iti dau un singur raspuns

donatiile ajutoarele umanitatre si marfurile din Israel catre Gaza ar scapa de foamete toata Africa si de trei ori mai multi oameni decat in Gaza....
Cerceteaza si apoi vorbim.
Ai cunoscut vre-o mama disperata ? personal ?
avem in Ro,amia de asemeni mamae disperate dar de ce nu sunt obiect dde propaganda si provocare ???
ca Romania nu are vecin Israelul.Nimeni nu vrea sa distruga Ungaria sau bulgaria...

Forumul de care zici a afcut si face o crunta propaganda rasista,antiromaneasca prin postari,desene,imagini in special ale stilistei Lavinia.....
Apoi,

Anonim spunea...

free Sex??? poate condom- free sex! nu uita ca in Gaza femeile au multe nasteri ,peste cinci. Nici 10 convoaie nu-s suficiente daca ne raportam la rata fertilitatii.

maria spunea...

viorica...da am cunoscut astfel de femei care noroc ca erau british de au putut sa se intoarca inapoi aici ca altfel nici apa nu aveau sa le dea la copii.
tu poate esti sceptica..e dreptul tau sa fii....dar te-ai gandit ca poate dovezile,pe care tu crezi ca dovedesc ca de fapt nu exista o adevarata criza umanitara in gaza,sunt false.
aici femeile astea care au locuit in gaza vin si isi povestesc peripetiile...in intalniri ale femeilor...si nu...nimeni nu cere bani...ca nu suntem in romania!
mie nu mi se pare ca islamulazi face propaganda antiromaneasca....mie mi se pare ca romanii fac propaganda antiromaneasca.
iar despre lavinia ce sa zic...ea crede in tot ceea ce face....bravo ei.ca mai exagereaza pe ici colea,ce sa-i faci e inca f tanara...o sa-i treaca...
dar bravo ei ca lupta pt ceva in care crede...
cati dintre noi avem curajul asta!?
maria

Anonim spunea...

free sex?bai da tu asa proasta esti?crezi ca asta e singurul lucru de care le pasa napastuitilor din gaza?
esti un gunoi nu esti om ,o scarba

Anonim spunea...

Vio draga,mai pune-o postare ca lancezeshte bloguletul. Nu fi trista ca te mai admonesteaza
oamenii,ca pana la urma este un risc ce ti l-ai asumat. Stii cum e,cine are casa din sticla sa nu arunce cu pietre.
Treci la tastatura,vezi ce mai e nou pe forumul musulmanilor si scrie ceva sa-i lovesti direct in ficat.

Poop mami (Gogaie)

Anonim spunea...

vedeaoash pe fiica-ta in gaza apeland la convoiul tau viorico

Anonim spunea...

Viorica sa nu iti faci griji ptr activitatea sexuala a celor din Fasia Gaza. Apropo te oferi voluntara la proiectul tau?? Ce zici incerci si niste senzatii tari prin Gaza? Te fac responsabila de proiect, esti de acord??

Anonim spunea...

normal ca e de acord,de asta a si deschis subiectul sex .io cred ca musulmanul care i-a tras clapa din gaza era,de aia e asa pornita cucoana

viorica abbu spunea...

Maria...tu ai cunoscut neveste de palestinieni "British",eu am cunoscut neveste de palestinieni "Romanian".
Au fugit in feb 2009,dar dupa doi ani de la ultimul conflict cand de doi ani este liniste si agresorul zionist nu-i deranjeaza cu nimic,nici nu vor sa auda de intors..De ce ? viata acolo pe strazile gazei...nu seamana cu Cismigiu ,cu Magheru si cu Bulevardul Eisabeta...
Saracie, inghesuiala,lipsa aproape totala de locuri de munca,de asistenta sociala de asistenta medicala...ce sa mai zic de scoli.
Romancele totusi mai au un standard de viata dupa care au trait....care acolo e nul.

Este ce am gasit eu acum 12 ani cand am stat o sptamana la o ramura a familiei.
saracie,lene,delasare,lipsa de educatie minima...orientul sarac in toata splendoarea lui.

Da,de acord cu tine in Gaza este greu,lipsa de lucru si de speranta,disperare,dar asta este la vechii locuitori,bastinasii,care de bine de rau aveau de lucru in Israel,vindeau marfurile lor acolo si o duceau destul de bine.
Ca apoi sa vina veneticii lui Arafat,hoarda de militanti nesatuli si pusi pe capatuiala,peregrinati prin Libia,Tunis,Iordania,aruncati afara de peste tot
si care au nenorocit intrega populatie cu lupta de "eliberarea" si cu conturile lor grase in strainatate,cu birouri luxoaxe la Beirut si in Tunis cu trai in lux si cu copii lor in strainataturi la studii....ca de...in Gaza le pute...
apoi ,mai rau vine Hamasul,care aduce pe langa coruptie,dorinta de inarmare si distrugere si fundamentalism religios...Normal ca o familie medie,cu copii,fara lucru,fara scoala,fara speranta presata sa devina eliberatoarea palestnei si spalata mereu la cap ca raul sunt evreii,sfarseste prin a da cate un shaid intru slava Hamas si adunarea de donatii peste donatii si ajutoare peste cajutoare...

Asemenea tie multi inca mai se sensibilizeaza la o propaganda goala de continul,li se vand filmulete facute cu vopsea rosie,morti care se ridica de pe targa si pleca la treburile lor, li se prezinta aceleasi vesnice daramaturi ca fiind de fiecare data noi...
Sa nu crezi ca nu mi-e mila de adevaratii nefericiti din Gaza,populatia de rand,stransa in nicovala fundamentalismului religios si a intereselor revansarde subventionate de insasi marea comunitate mondiala care tot mai crede ca daca iei cainele turbat cu vorbe frumoase nu te mai musca....


te musca Maria,te musca cand ii intinzi mana cu mancarea,
sau te intorci cu spatele si te omoara cu turbarea lui....

viorica abbu spunea...

si Maria...daca se intoarce farfuria nu mi-e frica ...stiu sa fac doua brazde in curte, una de cartofi si una de ceapa sa tin cateva gaini in curte si nu mor de foame, si daca nu am curte le tin in balcon la bloc,sau in subsol dar cu cerseala la vecini nu o sa ma vezi.

maria spunea...

ehaha viorica...dar daca ti-e casa bombardata si tot pamantul e plin de cas daramate si bucati de sticla si chiar si apa curata nu ai de unde sa iei...ce te-ai face viorico?!
maria:)

viorica abbu spunea...

Una la mana.:Bunicii au stat langa gara au avut casa bombardata de nemti in 45,apoi de la zero au plaecat iar fara despagubiri si alte mofturi ca azi...cu greu,ce greu au crescut 3 copii si 2 nepoti pe mine si fratele meu.asa ca de munca nu mi-e frica,molozul se curata si se pun noi temelii pentru cine vrea.


In Gaza nu este asa....orasul Gaza este infloritor SI NU ARE CASE BOMBARDATE,restul oraselor la fel,iar ce vezi tu la televizor este vorba de lagarele de PERMANENTII REFUGIATI tinute special in intuneric si mizerie din curtile carora se trag rachete spre israel....ziua si noaptea fara incetare de 6 ani.de ce am subliniat permanentii refugiati ? caci nici macar autoritatile din Gaza nu le dau cetatenie,ca sa fie permanent cu statut de refugiat deci ASISTAT DE ORGANISMELE ONU...!!!

acolo da,se darama casele,se trag din elicopter rachete, fie in masini cu armamaent,fie in liderii aripii militare a Hamas,care fug ca sobolanii din adapost in adapost.
se "plivesc" pomii intre care se ascund vitejii tragatori si ce sa faci ??? cad victime si civili, printre ei copii si oameni fara vina exact ca de cealalta parte.
DOAR CA Israelul isi protejeaZA OAMENII,LOCALITATILE CU SISTEME DE ALARMA,SCUTURI ANTI-RACHETA ASA CA VICTIMELE SUNT INFIME.PALESTINIENII DORESC VICTIME ASTA DA BINE IN PRESA SI POATE LAVINIA-sa arate cu degetul....SA ADUNE DONATII MILIOANE DE EU si ca ea toti cei ce au fost luati la intrebari de siguranta statului roman...

Si sa vezi minune....Romania nu participa la festivalul asta in care NICIODATA AJUTOARELE NU AJUNG LA SARACI
stau in depozitele hamas si se impart de catre alde Moonasdm pe ochi frumosi si pentru "cine e cu noi...."
maria...citeste intreaba discuta cu oameni nascuti acolo care au fugit de proprii conducatori, nu cu fete naive care cred ca eliberarea palestinei este telul vietii lor fara sa stie ca de fapt PALESTINA a fost o provincie romana.poporul palestinian nu exista ca etnie,este un conglomerat de arabi refugiati si veniti in zona la munca in diverse perioade si ramasi pe pamanturile astea care de fapt apartin Iordaniei si Egiptului....dar care fug de palestinieni ca dracu de tamaie....!!!!

Iar in final citeste si cauta doua lucruri:
-cat au primit ajutoare Autoritatea Palestiniana
-Cati palestinieni au fost omorati in Liban,Iordania,Egipt,kuweit,Saudia...etc...si cum se face ca nimeni afara de organizatii asa zis umanitare nu sar in ajutorul lor???
Israelulu este copil mic in povestea asta...!!

b.d. spunea...

Intrebarea este, daca @Maria poate fi obiectiva...

In primul rand, cand se vorbeste despre Gaza, se da a intelege ca este...ocupata.
Poate, insa doar de catre Hamas. In rest, fasia Gaza este FREE !!! Din august 2005, nu mai este acolo nici urma de israelieni, nici colonisti, nici armata.
De faptul ca Israelul a lasat acolo, cand s-a retras, ferme cu agricultura extra dezvoltata, care palestinienii puteau s-o continue castigandu-si painea zilnica, dar care au preferat sa distruga imediat tot si sa continue sa ceara ajutoare, de acest fapt, stie Maria ?

De viata locuitorilor din sudul Israelului, sub amenintarea continua a miilor de rachete trase spre ei din Gaza, a aflat ?

Daca nu, poftim aici, Life under fire.

Sa incercam sa dam la o parte macar un colt din perdeaua de fum cu care se incearca sa se acopere adevarul a ceea ce se intampla in Gaza.
Welcome to Gaza

Si, sa nu uitam cum arata cu adevarat Gaza, nu
tabara de refugiati tinuta intentionat in saracie si promiscuitate...
Gaza 2011

Spunea Maria ca are 2 baieti. Sa-i traiasca !
Ar vrea insa ca baietii ei sa primeasca asa o educatie ca cea in care sunt educati copiii in
Gaza ? Sa creasca cu ura in suflet ?
Asa ?sau,
poate,...asa ?

viorica abbu spunea...

b.d
Maria se straduie sa fie obiectiva.
atat cat poate, cu cunostiintele ei si cu datele ce i se pun la dispozitie.
eu sunt convinsa ca ceea ce scrie gandeste si este convinsa de dreptatea ei.
de aceea ma bucur sa avem un dialog.
Nu ma va convinge si nu o voi convinge....
singurul mare castig va fi ca vom constata si eu si ea ca nici una nu avem ...coarne...!!
suntem oameni ca toti oamenii ...

b.d. spunea...

Mda, sper sa-si dea seama ca nici eu n-am coarne;) Si sa vada ambele fetze ale conflictului...

Spui ca se straduie sa fie obiectiva atat cat poate, cu datele ce i se pun la dispozitie.
Din cele scrise insa, este clar ca datele ce i se pun la dispozitie, (de exemplu cand spune ''incerc sa ma pun pe mine in locul femeilor alea disperate si cred ca as muri cu aia de gat!cu aia care cred ca au dreptul sa faca ce vor ei!!!'', sau,
''nimeni nu are dreptul sa faca ce fac evrei in zona.'', este f. clar ca datele vin dintr-o singura sursa...

De aceea am pus si eu niste date, sperand ca poate sa inceapa a vedea problema si din alta directie.
Deoarece, am mai spus o data, si repet, ''ce se vede de-aici nu se vede de-acolo''...

Anonim spunea...

vedeaoash pe fiica-ta traind in gaza ca prea lauzi nivelul lor de trai viorico

viorica abbu spunea...

tot ce e posibil...la cati palestinieni fug de acolo la studii in Romania,poate sa cunoasca unul..nici-o problema.
Singra mea dorinta este ca familia sa-i plateasca studiile,sau sa munceasca sa se intretina, nu sa stea pe banii UMWRA sau ONU sau alte organizatii de incurajat lenea.

Anonim spunea...

nu fug draga,merg incet,si mai si platesc o groaza de dolari statului roman pentru a studia
Raed Arafat e tot de prin zona si deocamdata e singurul care a facut cel mai mult pentru medicina romaneasca in ultimii 10 ani cel putin si nu a stat pe banii nimanui,din contra

ti-am zis eu ca nu stii sa folosesti netul sa cauti stiri nu sa arunci din burta ce regurgitezi

viorica abbu spunea...

Iubitule...Raed Arafat s-a nascut in Siria,parintii lui erau din Nablus-Shechem-ul biblic ce se afla pe teritoriul Israelian.
la 14 ani a venit in Romania,asa ca partea lui palestiniana probabil ca i s-a lipit datorita numelui Arafat...
caci nu numai ca este musulman nepracticant, dar apartine cultului Bahai....ceea ce intr-adevar il inalta in ochii mei...

maria spunea...

hmmm...buna dimineata...intai sa lamuresc ceva..mie nu-mi pune nimeni la dispozitie nimic...singura imi caut informatiile..pt ca vorba aia avem google:))
eu ma refer in caz ca toata lumea a uitat la ultimul atatc al israelului ,cele 3 saptamani de teroare,in care chiar daca au lasat numai bine in urma lor cand s-au retras in 2005 ,au avut grija sa distruga totul acum.
1.cu ce drept intri tu pe un teritoriu strain?ai tara ta...stai acolo
ce cauta israelul pe teritoriul west bankului?si ala e pamantul lor?!
noi am vazut aici documentare pe bbc1(sursa nemusulmana) despre ce fac israelienii in west bank...
2.nu as vrea baietii mei sa fie educati in ura pt nimic...dar exista zone pe pamantul asta unde ura este justificata.daca cineva ar intra peste tine in casa si ti-ar omora familia....cam cati dintre noi am lasa-o la mana lui Dumnezeu?!consider ca dorinta de razbunare e umana si ea...
razboaiele astea nedrepte lasa monstri in spatele lor...dar si ei sunt creati tot de noi..de actiunile unora dintre noi.
eu personal nu aveam nimic cu evrei...si nici acum nu pot sa zic ca am ceva personal cu ei..pt ca nu toti sunt la fel(de ex acum locuim intr-o zona predominant evreiasca..evrei ortodoxi),dar dupa ce au facut in gaza acum2 ani m-a umplut de revolta...si faptul ca toate puterile mondiale au stat drepti cu coada intre picioare m-a scarbit.
dar uitati acum in libia cum si-au bagat coada.d c?probabil au ei ceva in cap?!
anyway...astea le stim cu totii...
acum conteaza cat de oameni suntem...
probabil ca s-au pompat bani in gaza...dar nu vad cum ar putea ajunge toti acolo pt ca israelul blocheaza accesul din orice directie...si pe mare...doar am vazut cu totii ce s-a intamplat.
stii cum e...pui franghia in jurul gatului unui om si ii spui...da esti liber frate....misca-te!!!!
nu m-as fi bagat in discutii dintr-astea daca nu as fi fost provocata de b.d.
ah si am uitat ceva...b.d. dumneata compara bombele artizanale ale muritorilor de foame din palestina cu armamentul celei mai bine dotate armate de pe mapamond?!cred ca vroiai sa fii ironic...atata timp cat ataeci niste oameni pe teritoriul lor cred ca e numai drept sa ti se raspunda in acelasi fel...nu?
adica unul in trage una in cap...si tu il rogi sa-ti mai una si inca una si inca una?!?!
cei ce provoaca conflict merita sa simta si ei un pic ce inseamna conflict.
si nu sunt maica tereza,Dumnezeu s-o rasplateasca pt tot binele ce l-a facut, si nici vreo sfanta...sunt un om cu sange in vene,un om printre oameni si incerc sa-i inteleg pe toti.
maria:)

b.d. spunea...

@Maria, in primul rand vreau sa-ti spun ca sunt femeie, evreica si israelianca. Nu ma ascund, nu-mi este rusine cu asta, din contra.

Am sa-ti raspund si eu ''pe puncte''.
Si, nu eu te-am provocat, nu eu am fost cea care-a deschis discutia despre Gaza, doar am replicat la cele ce spuneai alaltaieri.

Cele ''3 saptamani de teroare'', cum le numesti, au venit in urma a 8 ani de teroare, bombardarea cu rachete a asezarilor din sudul Israelului, asa cum ai putut vedea din clipul care l-am pus ieri. Asta, in cazul in care l-ai vizionat...
Iar bunurile lasate la retragere, in 2005, nu au fost distruse de catre Israel in acele 3 saptamani in 2009, ci chiar de catre palestinieni, imediat dupa retragere...

Bombele sunt departe de a fi artizanale, (stiu, asa sunt indoctrinati naivii, sau cei ce vor sa creada ca asa este), nu sunt ale muritorilor de foame, ci,...pe spinarea muritorilor de foame, achizitionate cu fondurile trimise ca ajutor, de catre Hamas.
Majoritatea armamentului trece prin tunele, o parte ajunge pe mare, atunci cand vasul nu este interceptat de catre Israel, ca in cazul acesta...
Daca n-ar fi fost pericolul de a primi armament (in loc de adevarate ajutoare umanitare), n-ar fi existat blocada din partea Israelului.

Cand spui ''atata timp cat ataeci niste oameni pe teritoriul lor cred ca e numai drept sa ti se raspunda in acelasi fel...nu?'', eu pot raspunde : da, ai dreptate, daca Hamasul ataca asezarile din Israel, este normal sa i se raspunda in acelas fel. Nu ???

Cand am scris ca ''ce se vede de-aici nu se vede de-acolo'', tocmai la asta m-am referit.
Poate nu stii, dar atata timp cat palestinienii stau linistiti in banca lor, nimeni nu-i ataca.
Israelul riposteaza, nu ataca fara motiv, doar din dorinta de a ucide, asa cum procedeaza Hamas, si cum isi educa copiii...
Si, precis nu stii despre actele umanitare ale Israelului, despre bolnavii de boli grave care veneau la tratament in spitalele din Israel.
Asta, in timp ce Hamas bombarda ''de peste gard''...

Ce pretentii sa avem insa, de la cine foloseste proprii copii ca scuturi umane ?
Priveste aici...

Intrebai la punctul nr 1 :
''1.cu ce drept intri tu pe un teritoriu strain?ai tara ta...stai acolo
ce cauta israelul pe teritoriul west bankului?si ala e pamantul lor?!
noi am vazut aici documentare pe bbc1(sursa nemusulmana) despre ce fac israelienii in west bank...''

Daca ai fi citit putina istorie, ai fi stiut ca in 1967, Israelul a fost atacat instantaneu de catre Egipt, Siria si Iordania.
Si, spre regretul multora, a castigat in acest razboi, ocupand niste teritorii.
Iar la intrebarea ta, eu vin si intreb :
Ce cautau aceste tari arabe sa atace Israelul, nu aveau tarile lor ?

La punctul 2 spui :
''2.nu as vrea baietii mei sa fie educati in ura pt nimic...dar exista zone pe pamantul asta unde ura este justificata.daca cineva ar intra peste tine in casa si ti-ar omora familia...''

Despre asta, ai aflat ?

Anonim spunea...

Pentru Maria:
Sa ma scuzi ca intervin, dar vreau sa ma refer la un singur citat din postarea ta, si anume:
"probabil ca s-au pompat bani in gaza...dar nu vad cum ar putea ajunge toti acolo pt ca israelul blocheaza accesul din orice directie...si pe mare...doar am vazut cu totii ce s-a intamplat.
stii cum e...pui franghia in jurul gatului unui om si ii spui...da esti liber frate....misca-te!!!!"
Cu tot respectul, afirmatia asta e o prostie. Aproape toate aprovizionarea fasiei Gaza vine din Israel. Zilnic intra in zona sute de camioane grele incarcate cu tot ce-ti poti imagina. Pietele, magazinele, mall-urile sunt bucsite cu marfuri si pacat ca nu am cum sa postez aici imaginile adecvate.
Deasemenea 80% din electricitate, toti carburantii, materialele de constructii si ce mai doresti.
Bineinteles ca sunt prohibite armele, caci israelienii cu toata naivitatea lor nu vor totusi sa se sinucida. Mai exista si accesul din Egipt, tara araba frateasca.
Nu e chiar asa cum crezi si cum din pacate pompeaza propaganda araba in mintile publicului mondial.
Sunt in privinta acestui conflict extrem de multe aspecte in care publicul este pur si simplu intoxicat cu minciuni, pentru a crea o opinie antiisraeliana.
Corneliu

viorica abbu spunea...

Maria,nu vreau sa comentez pentru ca proportia este nedreapta....
dar vreau sa te rog daca cauti pe google,cauta ce agricultura a facut Israelul in aezarile din gaza atat cat a stat acolo si cum la plecare au parasit totul,ca apoi sa fie distrus de palestinieni fie ca material de sere,fie ca material de constructii...
eu zic ca un alt bu incepur este sa vezi imagini cu tel aviv,care in 100 de ani de la dune de nicip a ajuns un modern oras plin de viata.
cauta sa vezi cum arata un israelian,cum traieste o zi obisnuita si apoi poate ai un tablou mai complet...


referitor la rachetele artizanale...nu asi dori copii lor tai cand sant la scoala sa intre de 3 ori in adapost in timpul lectiei ca suna alrma...de 3 ori sau de 10 ori pe zi....zi de zi....ani de zile...sunt acolo copii traumatizati Maria,la fel de traumatizati ca cei care vad bombardament si cae bombardament este numai in locurile unde sunt munitii,aruncatoare de rachete si sefi militari ai hamas cu sange pe maini..

na,ca tot am comentat....!

si acum hai spune unde ai fost de 1 mai...
eu tot in curte la parinti,pana la vara nu mai mergem acolo,dar acum e minunat,bolta a infrunzit,e plin de margaritare,de regina noptii....rai..sotul meu a zis ca el nu mai pleaca de acolo...doarme pe camp numai sa ramana acolo...

Anonim spunea...

"viorica abbu spunea...

stiu sa fac doua brazde in curte, una de cartofi si una de ceapa sa tin cateva gaini in curte si nu mor de foame, "

Asa mi-ar place sa traiesc cu tine. Sa crestem o pasare,o curca sau o ratza.Sa punem un rasad de ceapa si unul de usuroi. Sa crestem albine,sa aduni cu manutza ta mierea galbena si delicioasa...eu sa iti aduc palaria cu plasa daca mai ai nevoie...
Ce viata Vio,ce viatza ti-as oferi ,numai sa ma ubesti putin.
Incerci?

Gogoie

Anonim spunea...

Gogoie, daca vrei ca Viorica sa te iubeasca, fii mai putin ridicol.
Corneliu

Anonim spunea...

Corneliu,vorbeste gelozia din tine sau tu chiar vrei sa ajuti un indragostit napastuit ?
Daca este ultima varianta,orice sfat este binevenit.

Gogaie

Anonim spunea...

gogaie eu te admir pentru staruinta,dar,io zic ca daca i-ai prezenta zilnic articole de defaimare a musulmanilor(ce mai conteaza ca nu toti fac politica,ca nu toti au aceleasi idei-vax nu?)te-ar lua mai repede de barbat si ti-ar vopsi si ouale zilnic ca ai vazut ca se pricepe

Anonim spunea...

free sex?bai da tu asa proasta esti?crezi ca asta e singurul lucru de care le pasa napastuitilor din gaza?

Anonim spunea...

si tot nu am inteles de ce te-ai scremut sa-mi scrii unde s-a nascut raed arafat?
este palestinian?-este
este inca in romania?-este
despre asta era vorba in compunere

Anonim spunea...

"Anonim spunea...

gogaie eu te admir pentru staruinta,dar,io zic ca daca i-ai prezenta zilnic articole de defaimare a musulmanilor(ce mai conteaza ca nu toti fac politica,ca nu toti au aceleasi idei-vax nu?)te-ar lua mai repede de barbat si ti-ar vopsi si ouale zilnic ca ai vazut ca se pricepe"

Viorica e o doamna bai Anonimu. Ea nu vacseshte oaua. Ea doar le consuma.
Te rog respectuos sa nu te mai iei de Isolda mea.

Gogaie

viorica abbu spunea...

@@@si tot nu am inteles de ce te-ai scremut sa-mi scrii unde s-a nascut raed arafat?
este palestinian?-este
..
depinde....se zice ca palestinienii sunt un fals al philishtinilor.....
ca n-ar fi asa ceva etnie...asa ca ramane Sirian...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...