Pagini

10 apr. 2011

Ascary si-a pierdut rabdarea....prea multi evrei in lume

varianta 1
Propun poporului evreu sa se mute in Canada. Loc destul pentru toti cei sapte miloane.
Plus ca ar fi si f. aproape de prietenii lor americani. Sunt convins ca autoritatile
canadiene ar fi fericite sa le dea pamant cat vor mai ales daca oaspetii vor aduce in
bagaje si banisorii. Astfel se rezolva toata problema.[...]
Ii punem pe toti in submarine si-i trimitem in Canada.
 Pe la mijlocul drumului deschidem geamurile.

varianta 2
Cu "Sapunul moale de la Hofigal " si cu funii furnizate de "Fabrica de snururi si franghii Miercurea-Ciuc"
va invitam la treaba.

(pentru o comanda minima de 7 milioane de franghii oferim sapunul gratuit)

Iata primele doua episoade din serialul  "Cum se poate scapa de evrei in mod elegant"
desfasurat pe mai multe postari ale forumului Islamul Azi.
Desigur un serial pe placul administratorilor- toti in co-productie cu Fratii Musulmani.
rolul principal revine navalnicului Ascary care si-a indsusit cu brio lectiile peimite in delta la pescuit
de crapi...adica eu vreau crap,tu vrei crap, noi vrem  evreii sa crape....

Variantele deocamdata sunt costisitoare si prea putin ecologice dar se lucreaza....
o prima incercare a fost cu un autobuz galben de scola folosit ca tinta...din pacate pentru religia pacii si a omeniei..numai un copil e ranit grav.
Dar de 5 ori pe zi se cauta solutii mai eficiente ,desigur ca o religie atat de umana,de plina de invataminte
duioase privind poporul cartii si profetii lui, le va gasi cu usurinta....

felicitari celor 23 de administratori si 31 de moderatori care inchid ochii la acest muslihitler numit Ascary....

genocidul aremenilor de catre turcii musulmani-1 milion de victime...
Felicitari Ascary...7 milioane este un pas inainte....


(Precizare: Ascary si gasca lui Iordano-Egipteano-Palestiano-Turca-etc nu fac parte dintre musulmanii nativi, nascuti in Romania si pe care ii respect.)

sursa1
sursa2

16 comentarii:

Anonim spunea...

Sa-l spanzuram pe ascari si pe toti ai lui.
Sa-l decapitam ca sa vada si el cum este.

Mariyah Fatooma spunea...

Mutarea evreilor in Canada nu este o idee proprie fratelui Ascary. Este o preluare de la Excelentza sa, Ahmadinejad. Una excelenta, de asemenea :))

Anonim spunea...

Vad ca ascary e destul de shmecher. Nu scrie nicaieri ca ar vrea moartea evreilor. Spune ca evreii se pot deplasa cu submarinele si ca pot deschide geamurile pentru ventilatie.Asta in cazul in care ar avea geamuri,dar nu au. Nici macar hublouri.

In varianta a doua zice ceva de franghii si de un sapun fin-moale. Ori finetea nu poate avea legatura cu moartea. Pur si simplu ii invita sa targuiasca cate ceva.E ilegal sa faci publicitate unui sapun sau unei fabrici?

Iar te-a tras pe sfoara Abbu. Fii mai atenta,e alunecos.

Anonim spunea...

Ei, lasati-l in pace pe fratele Ascary.
Reaua credinta din nastere este o invaliditate si nu e frumos sa radeti de un invalid.

Anonim spunea...

Vai de mama lui de invalid. Daca este invalid de ce decapiteaza oameni in Afganistan?

viorica abbu spunea...

tot un invalid a lasat o femeie careia i s-a rupt apa si avea nevoie urgenta de chiuretaj sa poata salva viata....domnul doctor de garda a intrat,a comentat "religia nu-mi permite" SI A PLECAT FARA MACAR A CHEME UN ALT DOCTOR CARUIA RELIGIA II PERMITE !!!!!!!
sau constiinta
sau juramantul lui Hipocrate...

doctorul in cauza se numeste Tarek Abedou.

asa ca lasati povestile si aburelile....
Ascary daca are pusca incarcata -TRAGE..!!

viorica abbu spunea...

Mariyah Fatooma,

Excrementa sa sa-si vada de bubele lui....
si ale poporului caruia ii tine pumnul in gura si pistolul la tampla

Anonim spunea...

Ce limbaj de mahala.

Anonim spunea...

ai fost tu acolo abbu de stii cum i s-a rupt apa femeii si daca intr-adevar a lasat-o doctorul sa moara?in urma anchetei s-a stabilit cu totul altceva,citeste presa

viorica abbu spunea...

uita-te la stirile de la 19.00 la Protv...
si s-a publicat scrisoarea si reclamatia sotului iar consiliul medical a luat deja o hotarare...sper sa-ltrimita pe doctor in sahara sa ajute la nasterea camilutelor...

Anonim spunea...

Reprezentanții maternității nu recunosc însă acuzaţiile, despre care spun sunt false.

"Azi s-a întrunit consiliul medical, în prezenţa managerului unităţii care a analizat documentaţia medicală şi documentaţia celor implicaţi. Nu s-a reţinut aspecte de culpă medicală sau malpraxis, iar pacienta s-a externat clinic sănătos. În ceea ce priveşte analiza la amniocenteză, care presupune puncţia sub ghidaj ecografic şi recoltarea de lichid amniotic ghidaj, această manevră e acoperită de Casa de Asigurări, dar analiza de laborator al lichidului amniotic nu e acoperită. Deci ceea ce afirmă el că trebuie să plătească nu e datorită nouă. Mai mult analiza genetică a fost efectuată gratuit de o clinica privată, printr-un program aleatoriu. [b]Medicul care era de gardă nu a greşit cu nimic, a făcut avortul doamnei. A fost ajutată de asistenta de serviciu şi de doctorul Tarek",[/b] a declarat Ciprian Cristescu, purtător de cuvânt al Maternităţii Giuleşti.


Probabil ca acel doctor de garda,Tarek nu se afla in acel moment langa pacienta,e si normal ca doar nu era sa o tina de mana,mai avea si alti pacienti,totul este denaturat se intelege cu usurinta.

Uite ce zic mai multi:

,,.....dr-ul tarek este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. am nascut cu el si am cea mai mare stima pentru dumnealui. Isi face meseria cu un devotament rar intalnit si nu accepta spaga. Datorita lui am acasa o fetita sanatoasa! In ceea ce priveste cazul, la 6 luni este deja o fiinta, iar faptul ca el a refuzat s-o omoare nu tine doar de religia musulmana, ci si de cea ortodoxa....''


,,....Nimeni nu poate fi obligat sa ucida. Avortul este CRIMA.
Nu musulmanul are probleme cu moralitatea ci acei crestini care omoara oameni doar pentru ca asa vreau ei! Nici un medic penru nici un motiv nu ar trebui sa ucida!....''

,,....este o mare aberatie ce se intampla in romania...cum niste oameni cu 2 clase vor sa lase un medic fara profesie. Nu mi se pare coresct ce fac ei..trebuia sa faca analizele mai inainte..nu exista ca nu ai bani...knd e vorba de sanatatea copilului tau faci pe dracu in 4 si cauti bani pt el.La 6 luni copiulul era format si bravo medicului k nu a facut intrerupere pt k se numea crima. Chiar mai inainte am vazut la tv despre cazul asta si cik sotul spunea k atunci knd a facut avortul copilul plangea....pe ei nu ii ia nimeni la raspundere k si-au omorat copilul??? trebuia sa-l pastreze ca daca asta e pacataul lor trebuie sa si-l asume...rusine sa va fie!!!....''


,,....Eu cred ca ar trebui sa analizam din punct de vedere al familiei acest lucru. Eu personal consider ca este o crima sa ucizi un copil la 6 luni. Acei parinti indiferent de starea fatului ar trebui sa faca puscarie nu sa critice doctorul. Acei parinti nu au avut copil pana acum deoarece nu MERITA sa aibe un copil. Dumnezeu ne face pe unii mai desteptati si pe altii mai putin destepti. De unde avem noi dreptul de a sti cine sa traiasca sau nu ? Sa faci avort la 6 luni e crima curata. Eu am vazut copii nascuti la 6 luni si sunt oameni in toate fire, oameni carora le bate inima la fel ca oricarui om. SA VA FIE RUSINE CA CRITICATI DOCTORUL CAND IN ACEST CAZ AR TREBUI STIGMATIZATI PARINTII....''


Mai sunt multe dar abbu pe tine de fapt cred ca te intereseaza sa stigmatizezi doctorul si asta pentru ca e musulman.In rest te doare in popou de viata copilului nu?

Anonim spunea...

.....s-a întrunit consiliul medical, care a analizat documentaţia medicală. Nu s-au reţinut aspecte de culpă medicală sau malpraxis, iar pacienta s-a externat clinic sănătos", a declarat purtătorul de cuvânt al maternităţii, Ciprian Cristescu.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor, care analizează cazul, consideră că trebuie verificat dacă viaţa femeii a fost pusă în pericol şi dacă a fost solicitat în timp util un alt medic, "fără probleme de conştiinţă". Deşi există libertate de conştiinţă şi în medicină, medicul nu trebuie să abandoneze pacientul. "Un medic poate refuza să intervină în trei situaţii: dacă pacientul nu respectă indicaţiile sale, dacă acel caz îi depăşeşte competenţa sau dacă îi aduce atingere libertăţii de conştiinţă. În orice caz, medicul e obligat să intervină dacă viaţa pacientului e în pericol", ne-a declarat preşedintele CMR, Vasile Astărăstoae......


ce-ai inteles tu de aici?

nu crezi ca a face un avort la 6 luni se numeste crima?sau nu conteaza la tine?.....

Anonim spunea...

ti-ai facut un fix din a-mi sterge comentariile?ti-am raspuns documentat la aia cu nasterea?te deranjeaza rau daca cineva iti spune adevarul vad.

Anonim spunea...

Adevarul nu are loc aici.
Pe acest blog infect este loc numai pentru minciuni sfruntate.
Ma spal intotdeauna pe maini dupa ce ies de aici.

Anonim spunea...

Cum se zice nu vedem padurea din cauza copacilor.
Pentru acest bloger (Abbu),blogul personal este o afacere. Se castiga ceva banisori. Nu cred ca are ceva cu cineva si nici ca are ceva in comun cu ideeile ce le expune.
Blogul este probabil o sursa de venit insa iti ia aproape toata libertatea…am incercat si eu asa ceva insa am abandonat ideea si am reusit sa ma redresez in ceea ce priveste banii pe internet, astfel am gasit o noua metoda ...si in plus nu pierzi atat timp…

blogul este pentru cel ce vrea sa scrie si viata lui e calculatorul…insa eu cred ca pentru multi care nu stiu cum sa gaseasca calea asta e doar una din portite…si cred ca ar trebui incercarcate mai multe portite…;)

calculatorul aduce bani, insa si distruge viata.

viorica abbu spunea...

anonim de la 1.27.
nu am sters si nu am cenzurat nici-o postare de cand este blogul.
il las pe fiecare sa apara cu ce stie,cu ce poate,cu ce spera,

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...