Pagini

14 apr. 2011

sa nu aruncam copilul odata cu apa din copaie....

da,este vorba de dl doctor  Tarek Abedou.
De data asta s-a gresit.
Nu stiu daca cu premeditare sau nu.
Dar presa a hotarat:
-ea judeca si ea condamna
Doar pe baza declaratiei pacientei si a sotului ei, musulmanul a fost condamnat.
Conteaza ce facut ani buni inainte ?
Conteaza ca este cautat, recomandat si sustinut cu caldura de zeci de paciente,unele in situatie grava,care au cuvinte de lauda de cum le-a insotit si asistat ??
Nu,nimic nu conteaza in fata subiectului "cald" care ciudat a ajuns in topul subiectelor de actualitate,inaintea celui ce a accidentat mortal 2 persoane,le-a abandonat in agonie,apoi a dat foc masinii sa sterga urmele,neluand in consideratie ca un al treilea pasager se strecoara afara din masina si moare mai multi metrii mai departe intr-o lunga agonie.

Sunt romanii rasisti?
Doamne fereste...!!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

raman la concluzia mea:omul-doctorul nu a gresit cu nimic
este pacat in toate religiile sa faci un avort

viorica abbu spunea...

nu cred ca m-ai inteles .
eu nu am judecat daca sa se faca sau nu avort.
cine nu vrea sa se faca avort sa nu se faca doctor ginecolog pentru candva,ca doctor se va confrunta cu asta.sa se faca activist al noii drepte sau imam.
eu am vrut sa arat ca daca e sa condamnam pe cineva uitam cele pozitive, doar sa avem subiect fierbinte..si cu rating

Anonim spunea...

nu toti doctorii fac avorturi.sunt multi doctori care refuza.a fii doctor ginecolog nu inseamna a face avorturi
stim si noi cum lucreaza presa,ratinguri,subiecte fierbinti-pe mine ma amuza prostii care le tot reiau(subiectele) uitand de cele pozitize nu?

Anonim spunea...

Sincer cred ca religia doctorului conteaza foarte putin. Din cate am inteles a acceptat sa-i faca injectia de declansare a nasterii, care in cazul unui fetus de doar 6 luni este echivalent cu condamnarea la moarte. Deci cand i-a facut injectia nu avea mustrari de constiinta, le-a dezvoltat pe parcurs.
Odata ce ai declansat avortul cum poti sa lasi femeia sa nasca singura? Chiar si in cazul unui prematur nasterea poate pune probleme mamei.
Si facerile de bine ale doctorului nu fac doi bani pentru o femeie moarta sau care are de suferit de pe urma culpei medicale.
Multumiti dumneavoastra, si lasati-o pe dansa sa-l traga la raspundere pentru ce nu a facut (fiindca e clar ca nu si-a facut datoria).

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...