Pagini

15 apr. 2011

Lavinia Maria administratoare pe ISLAMUL AZI ne linisteste..."Daca il omorau un musulman l-ar fi inpuscat sau taiat gatul . Asa el a fost strangulat."

Slava domnului m-am linistit...
Nu de alta dar sufar cumplit de claustrofobie si de lipsa acuta de aer..
Nu suport sa fiu strangulata...
Cutitul desigur este o arma alba si nobila...la fel impuscarea, dar cine mai are azi norocul sa fie impuscat de musulmani....chiar noroc...!
Sarmanul Don Quishote italian nu l-a avut.
Tocmai cand se invartea mai tare pe morile de vant palestiniene laudandu-i ce buni si umani sunt,
i-au pus latul in jurul gatului si l-au lasat fara suflare..:

"Vittorio este un activist de pace care a participat in Primul Convoi al Libertatii spre Gaza.
Este cel mai bun prieten al unui frate ce se afla acum la noi. Cand am primit tel din Gaza am fost socati sa auzim ce s-a intplat.
Va rog nu va lasati dusi de cele ce se scriu in presa fratilor.
El a fost omorat de Cei ce vor sa faca fitna......."


Clar ca vaca....
Nu jigodiile palestiniene subumane au facut-o,nu islamicii rebuturi....nu...desigur au facut-o ...israelienii zionisti....!!!
adica ce prosti domnule....l-au avut in mana pe vas si l-au iertat,acum s-au deghizat in duhuri ale hamasului,,au intrat cu tancul in Gaza,ca de....e blocada,au umblat pe toate ulicioarele printre palestinienii ce fumau in pace narghila, au intrebat in stanga,au intrebat in dreapta,in fine l-au gasit si i-au spus....
"-noi vrem sa facem fitna asa ca dezleaga sireturile ca a venit vremea sa te strangulam.ghinionul tau ca nu suntem musulmani ca te-am fi impuscat sau injunghiat...."!!!!!!!!

si gata....!
ce mai vreti de la mine ???
intrebati-o pe Lavinia ce si cum e cu fractiunile teroriste pasnice care se omoara neviolent intre ele cu armele ce le depoziteaza in moscheea pacii...

vorba lui Ascary....

Acesta i-a fost Destinul. Inshallah sa fie rasplatit pentru sacrificiul sau.

Nu mi-e clar cum crede  Askarica ca va fi rasplatit italiano, ca un Kufar necredincios nu are loc in rai...
Asta Ascarika tine secret....!!!!


greerasul italian cantand cantonete pentru Hamas...
-de unde sa stie saracu ca nu sunt aprobate de Coran....!

3 comentarii:

Anonim spunea...

A picat bine subiectu Viorico . Acum da-le la ceafa lu tot islamulazi ,lu Lavinia si cui mai vrei tu dar mai lasa-l pe Ascary ca devin gelos. Prea te bagi in seama cu el. Eu ce sa fac sa-ti fiu pe plac? Sa-l gatui pe askari? Bine,pentru tine o fac.
Sa stii ca m-am si docomentat despre ce nu-ti era tie clar draga ,despre kum ajunge un kufar in Rai. La ei se spune ca si cel ce ucide pentru Allah dar si cel ucis pentru Allah,ajung in Rai. In cazul de mai sus doar cel ucis ajunge in Rai. Ucigasii nu au cum sa mai ajunga in Rai pentruca nu era jihad,deci nu luptau pentru Allah,asa ca o sa putrezeasca in fierbinteala Iadului.
Vezi cate fac pentru tine ?

forever Gogaie

viorica abbu spunea...

D-na administratoare Lavinia,sub ochii lacrimati de admiratie a lui ascarica,isi schimba singura postarile,mai taie,mai adauga,mai corecteaza.....iata o forma intremediara..:

"Hamas a relatat ca organizatia ce a facut asta de fapt nici nu exista : "organizatie sufista". Hamas a mai relatat ca: nu e atcineva decat agentii israilieni la mijloc. Ei au facut asta.

Ieri la ora 11.00 a fost trimis video cu activistul si cu ceea ce se cerea de la Hamas sa faca daca nu il vor omori.S-a dat 30 de ore pentru acesta. Insa nici dupa 12 ore pe o strada din Gaza a fost gasit trupul activistului de 36 de ani mort....."

sa asteptam urmatoarea corectura,mai ales ca :

"Se apropie plecare cu convoiul Mavi marmara si mai ales ca e organizat de Italia acum in frunte. Vor sa indeparteze si crestinii sau cei de alta religie care chiar le pasa de Gaza si de ceea ce se intapla acolo , asta e clar. In gaza momentan sunt multi activisti de diferite nationalitati. De ce nu alta nationalitatte si ceea Italiana... are legatura cu organizarea acestui mare convoi si pe mare si pe uscat."

MORTII CU MORTII.....DONATIILE CU DONATIILE....

Anonim spunea...

fah viorico tu esti mai proasta decat prevede legea,macar daca ai avea de ce sa razi,dar va veni si randul tau nu te gandi ca scapi,dumnezeu nu uita nimic

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...