Pagini

5 iun. 2011

Sangele victimelor asasinului Bashar Assad striga din pamantul Siriei, doamna Lavinia, dar dumneata nu-l vezi si nu-l auzi! Ce este aceasta altceva decat o aprobare tacita?

Autor: Corneliu.

Da, doamna Lavinia, luptatoare vajnica pentru dreptul teroristilor Hamas de a putea primi arme in mod neingradit, refuzi sa vezi si sa auzi ce se intampla in Siria. Cele doua mii de asasinati, fratii si surorile d-tale intru Islam, macelariti de fratii aflati in solda asasinului, nu sunt suficient de interesanti pentru d-ta.
Pana si fratii tai din Turcia protesteaza impotriva candidatului la Tribunalul International.
Dar in rubrica de stiri din jalnicul d-tale site n-ai gasit de cuviinta sa pomenesti nici macar intr-un singur un rand aceste crime. Si chiar daca ai face-o de acum inainte ar fi de complezenta.
E explicabil. Indiferent ce face acel asasin, nu e cazul sa fie criticat serios pentru a nu "sifona" imaginea unui regim care se afla de partea "celor buni", adica acelora angajati impotriva Israelului. Caci pana la urma, nu-i asa, este o treaba de familie, in toate sensurile, asa cum a fost si masacrarea celor 30.000 in 1982 de catre tatal lui Bashar (deci asasini din tata in fiu), trecuta si ea cu vederea de omenirea cea plina de moralitate. 
E explicabil. Pentru ca esti ocupata pana peste cap in organizarea flotilei minciunii, incitarii si urii Nr. 2. Nu mai revin la semnificatia ei adevarata, o stii si singura.
Numai ca ai putea totusi sa transformi actiunea si intr-un lucru bun. Ce-ar fi daca aceasta penibila flotila deja pregatita ar fi dirijata nu spre Gaza (sau Gazze, cum spui) ci spre portul sirian Latakia, ca o impresionanta demonstratie de solidaritate a lumii cu poporul oprimat al Siriei si un ajutor pentru populatia aflata cu adevarat in nevoie din cauza nebuniei de acolo?
E drept, exista riscul ca armata siriana sa traga fara ezitare in flotila si s-o scufunde (desigur fara ca vreo comisie sa cerceteze mai apoi), va fi dreptul lor (oricine are drepturi, exceptand Israelul), dar gestul facut ar fi admirabil si ar putea sa schimbe cu adevarat istoria Orientului Apropiat.
Gandeste-te, doamna Lavinia, propune-le asta amicilor de la IHH si ai putea intra in istorie, iar IHH s-ar putea spala de pacatele colaborarii cu terorismul international.

Scrisoarea a fost  trimisa si direct doamnei Lavinia Maria Kandilci.




================================================
Nota mea:
Am estompat imaginile dure, sangele si alte detalii
conform cu practica uzuala a celor ce respecta
publicul tinta,demnitatea jurnalistului si principiile morale .
Cine doreste gaseste pe Net  nenumarate poze explicite.
Intentia este de a informa si nu de a stoarce avantaje propagandistice.
=======================================

10 comentarii:

Anonim spunea...

Vai corneliu cit de imprsionant este articolul acesta .Cite lacrimi am varsat citind discursul tau si indemnurile tale adresate frumoasei Lavinia.Probabil ca ti-a cazut si tie cu tronc .E ce sa-i faci asai cind nu iti mai place ce ai acasa .Te uiti in gradina vecinului .Dar sa lasam asta.Eu nu inteleg ce ati pus toti tunutile pe Lavinia .O fi ales-o oare pe ea cineva sefa a semilunii verzi internationale si nu stim noi? Cu ce este ia vinovata de ce se intimpla in Siria ? De unde ai tu cornelis informatii ca sirienii au nevoie d ajutoare umanitare cind siria este cea mi bogata tra din regiunea aceea?!? Sau ai scris articolul doar asa ca sa ai motiuv sa te bage in sema si pe tine frumoasa Lavinia?!?

viorica abbu spunea...

Anonim nu sterg comentariul tau caci avem nevoie si de putina relaxare si comicarii....

dar mai incearca odata sa te concentrazi si sa intelegi subiectul....

Anonim spunea...

Comentariu corectat
Anonim spunea...

Vai corneliu cit de imprsionant este articolul acesta .Cite lacrimi am varsat citind discursul tau si indemnurile tale adresate frumoasei Lavinia.Probabil ca ti-a cazut si tie cu tronc .E ce sa-i faci asa-i cind nu iti mai place ce ai acasa .Te uiti in gradina vecinului .Dar sa lasam asta.Eu nu inteleg ce ati pus toti tunurile pe Lavinia .O fi ales-o oare pe ea cineva sefa a Semilunii Verzi internationale si nu stim noi? Cu ce este ea vinovata de ce se intimpla in Siria ? De unde ai tu Cornelusi informatii ca sirienii au nevoie de ajutoare umanitare cind Siria este cea mai bogata tara din regiunea aceea?!? Sau ai scris articolul doar asa ca laitmotiv sa te bage in seama si pe tine frumoasa Lavinia?!?

Uffff ...Nebunaticule !!!!

05.06.2011, 12:06

Anonim spunea...

dati-i pace la Lavinia, e tanara, entuziasta, cand o sa aiba si ea o familie in adevaratul sens al cuvantului, adica ii va face turcului ei vreo 3 plozi, nu o sa mai aiba timp de prostii.

Corneliu, ai dreptate, sora Lavinia e turcoaica, normal ca nu o intereseaza de soarta fratilor si surorilor ei, primeaza interesul Turciei e si ea nationalista, intoxicata si indoctrinata de presa turca. Cu timpul se va maturiza si ea.

cherie spunea...

Lumea se schimba. Se va schimba si in Siria. Multi vor regreta schimbarea multi se vor bucura.
Esti sigura ca cei care vor sa schimbe Siria nu fac crime? Crezi ca unele crime sunt justificate? Care ?

viorica abbu spunea...

nici-o tara islamica care a incheiat asa zisa revolutie,unde este in desfasurare sau se pregateste pentru ea - nu sie ce e aia democratie,nu doreste democratie,nu este pregatita pentru democratie si nu se poate infrunta cu democratia.
Orientul nu este Japonia,Norvegia sau Germania.Orientul se bazeaza pe viclenie,pe forta si unitatea familiara ca sa nu-i zic tribala,acolo se aluneca imediat in debandada,coruptie si jocuri de interese.
Este exact ceea ce asteapta stand la panda dupa colt fundamentalistii islamici.Asteapta sa speculeze saracia,incultura,lipsa de speranta si de orizont.Si atunci arunca navodul bigotismului si intolerantei religioase asupra multimii dezorientate ca apoi sa transforme oamenii in roboti ascultatori si gata de sacrificiul suprem.
Sacrificiul suprem pentru castigul cauzei islamice o singura religie pentru intreaga lume,intregul univers.

oamenii modesti si cu vise normale vor regreta schimbarea ca si in Romania,unde multi regreta pe Ceausescu.

viorica abbu spunea...

Corneliu,ceri solidaritate in lumea musulmana...
asa ceva nu exista.
Nu in Oreintul Mijlociu intre arabi si nici daca aduagi Turcia si Iranul.
Soildaritate apare,doar daca se ataca o tinta comuna.
Articolele publicate de Sevinci pe Islamul Azi,unele in engleza,altele in romana,dar ce conteaza -regulamentul e pentru fraieri-,nu sunt decat abureala opiniei publice si satisfactia sangeroasa a lui Ahmed90....copilul teribil al jihadului islamic si shaidul perfect....!!

Anonim spunea...

Viorica, se pare ca cunosti realmente mentalitatea din zona. Tot respectul.
Corneliu.

cherie spunea...

Democratie este un termen ce caracterizeaza conducerea, luarea hotararilor in orice problema, de catre popor. Ca sa consulti populatia supui hotararile votului popular. Asta inseamna democratie de fapt. Intrebi poporul prin vot ce vrea, dar daca poporul este lipsit de informatie si cu convingerea ca Allah si preotii lui sunt inteleptii de care trebuie sa asculte... asta va hotara poporul in mod democratic.
:)) Daca ii faci omului binele cu forta... nu inseamna ca aplici democratia...

Anonim spunea...

"Daca ii faci binele omului cu forta...nu inseamna ca aplici democratia"
Doamna Cherie, am intalnit prea des sintagma asta, eu gandesc altfel, indiferent daca democratia esti impusa sau urmeaza unui proces natural cum ati spus, de plebiscit al cetatenilor, este de preferat unei forme totalitare cum este teocratia iraniana, daca luam doar unul dintre exemplele Orientului Mijlociu.
Sunt convins, chiar daca simt contradictia termenilor, ca o democratizare fortata ar fi pozitiva in anumite cazuri. Turcia constituie un exemplu in care puterea militara vegheaza asupra bunului mers al Constitutiei, pentru a nu exista nicio derogare religioasa. Evident, cu Erdogan idiotul am indoieli la aceasta ora, mai ales ca s-au inmultit cazurile de acuze si incarcerari ale opozantilor regimului, dar sa nu insist pe acest aspect.
Alexandru

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...