Pagini

14 iun. 2011

Animalutele de langa noi...

Cui nu-i plac animalele....!!
asa dragalase,asa  devotate si de destepte-cateodata..!!
vedeti-l mai jos....
cum sa nu te indragostesti de el....
minunata privire are,blanda si goala...goala de tot....!!

Spuneti voi, nu-i asa ca va e mila de el....?
48 de ore nu  are voie sa posteze pe forumul Islamul Azi.........
48 de ore in soare,infometat,insetat,ingenunchiat,cu grajdul furat, ca un magar palestinian...
dar nu,este doar AHMED90, prietenul meu simpatic, cu privirea fara viata si trista...

ce zic prietenii:
=doamna crestina  Camelia_mng ....Ahmed este o persoana activa a forumului care a creeat o impresie buna pana in prezent, iar prin incercarea lui de a face aceasta avertizare nu a facut decat un gest pentru protejarea membrilor forumului care au fost jigniti netemeinic in nenumarate randuri
=doamna crestina Ilesa... Ahmed se exprima cu franchete si sinceritate deplina, nu evita discutiile incomode si poate ca disputa cu domnul Isak pe tema palestiniana i-a adus aminte de Corneliu, sadindu-i in minte indoiala. Cred ca Ahmed e capabil sa invete lectia despre tact si fara a fi nevoie de o suspendare de doua zile.

Seamama leit cu caracterizarile pentru comitetul de partid, inainte plecarii lotului olimpic...asa-i ??

Cam astia sunt prietenii domnului Ahmed90,baiat tanar,nervos si gata sa se ia in piept onoarea de a se sacrifica pentru cauza....Deocamdata nu ii este prea clara cauza....dar poate dupa 48 ore, va afla...

P.S -Echipei admistrative a forumului Islamul Azi:
inainte de a accesa forumul primesc acest anunt.....

[#2000] You are not allowed to visit this forum.

sa fie din cauza 
 "ca aceasta suspendare nu este bine vazuta din exterior",(citat Camelia)..???

12 comentarii:

viorica abbu spunea...

Ahmed90 15.06.2011

Am o propunere pentru toti cu putere de decizie pe acest forum
Propun ca nimeni fara un cont facut sa numai poata intra/citi pe forum ....Astfel vom putea vedea si vom tine sub control cine ne viziteaza ,cine isi bate joc de useri pe alte bloguri,forumuri etc ..
Acest forum observ ca nu are nici un fel de protectie fata de altii..Oricine poate intra fara sa stim cine e si sa copie tot felu de topicuri ca apoi sa rade de ele etc ...


asadar Islamul Azi si-a tras un gard inalt ca zidul din Cisordania...ala de beton inalt...sa nu se vada in curte....

dar este o zicere cu talc:

"-stiti ce este bariera?
-nu !
-bariera este un obstacol.....armasarii il sar,cateii trec pe dedesubt...numai boii se opresc la el..!!!!"

Anonim spunea...

Mai Viorica,daca tot iti place sa postezi pe la 11 noaptea ar trebui sa te legi de barbati adevarati,nu de tineri de astia ca Ahmed,mai ales cand al tau e in tura de garda.Hai la mine,am si ciocolata uneori.

Abd rahim gabi

viorica abbu spunea...

OK
numai du-te si incuie intai "Poarta cunoasterii" sa nu ne deranjeze nimeni....
Ce sa mai dai banii pe ciocolata....???
Vino cu raspunsul la intrebarea:

Aisha l-a ucis pe profetul Mahomed ?

Numai vezi...nu te pune rau cu Khamenei....si sa razi cumva de sotiile companionilor...!!

liv spunea...

e pentru prima data cand aud ca Aisha l-ar fi ucis pe Mohamed. Nu stiu multe detalii despre viata lor, doar ca ea a fost activa dupa moartea lui, a dirijat ceva armate. Ca a clevetit si complotat impotriva lui habar n-am, dar o sa ma interesez, insa, daca gandim logic,orice femeie mai tanara cu 47 de ani decat sotu il va ucide lent :))) Mohamed putea sa-i fie bunic, chiar strabunic, daca ne raportam la perioada aceea!

liv spunea...

preferata mea ramane Khadeejah, aia da femeie! nu se compara cu urmatoarele, nici cu dragalasa de Aisha :) nu inteleg cum a ramas Mohamed fidel atatia ani, iar dupa moartea ei si-a luat cate o nevasta in fiecare an. Cred ca-l tinea sub papuc, ea era sefa, ea era cea cu banii!

Anonim spunea...

Ai inceput cu OK si nu cu pateticul "da",primul tau cuvant ce mi l-ai adresat,inseamna ca ai o mare deschidere pt mine,stiu.Ce norocos e Ahmed ca fetele rele se ocupa de el in mijlocul noptii,el e prea mic sa isi dea seama,sunt aproape invidios pe el!
Totusi,eu nu sunt Ahmed sa ma ispitesti.Imi oferi insa acea placere necontrolata de a privi adancimile prapastioase,de-a intelege abisul unei alte fiinte,un adanc viu,tremurator si cutremurator,de-a dreptul halucinant,de-a dreptul euforic!
De aceea,pt ce esti prevazatoare?Nu am venit sa iti fac nici un rau,micuta mea prapastie seducatoare!Pot sa iti fac un compliment?Hmm?Cand doctorul e de garda,cel mai iubit pacient e mereu singur,in intuneric,fragil si totdeauna dispus sa incerce un alt tratament.Te sarut protector pe frunte.

Abd rahim gabi

P.S In legatura cu poarta,tu stii prea bine ca e placut intotdeauna sa lasi pe cineva,undeva,sa te astepte mereu,iti da o stare de bine.

Anonim spunea...

Cum alcoolul e interzis la mahomedani, iata efectele hasisului la d-l Abd rahi tic in toata splendoarea lor.
Alexandru

Anonim spunea...

Alex, ai simt de observatie.
Corneliu.

Anonim spunea...

adevarul ca abd rahim este de fapt tot munir:))
maria

Anonim spunea...

Buna ziua,
Dincolo de impecabilul mea limbaj de lemn kominternist, banarea lui Ahmed pentru lansarea acelei supozitii ar fi fost injusta. Mai degraba ar fi trebuit temperat in cazul altor iesiri, nu aceasta, cand i s-a permis o mare libertate de exprimare.

Andreea (ilesa)

Anonim spunea...

Buna ziua,
Dincolo de impecabilul mea limbaj de lemn kominternist, banarea lui Ahmed pentru lansarea acelei supozitii ar fi fost injusta. Mai degraba l-as fi temperat in alte cazuri, cand i s-a permis o mare libertate de exprimare, nu acesta.

Andreea (ilesa)

viorica abbu spunea...

Ilesa,regret ca trebuie sa-ti spun,dar aceasta "moderare" ce ti-o impui nu face decat sa creasca tupeul postatorilor semidocti in ale hartii politice in orientul mijlociu,in cunostiinte generale si pretentia lor ca aparandu-ti tara,sau aratand adevarul despre cealata parte, implicit esti mincinos....!!!

Un bun prieten evreu mi-a spus odata:
-"arabii nu inteleg decat de frica.nici-o alta relatie cu ei nu e posibila, caci iti plang in fata si iti baga cutitul in spate.Este mentalitatea desertului si rezultatului traiului lor tribal"
Ne-am certat mult din cauza asta.Mult de tot.l-am bombardat cu acuzatii ziua si noapte...In final ma uit in jur in tarile cuprinse de asa zisele revolte....Si iata ca conducatorii lor stiu acelasi lucru...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...