Pagini

17 iun. 2011

O informare periodica pentru doamna Lavinia-Maria, redactoare sefa la Radio Islam Today"

Doamna Lavinia,
in cadrul informarii periodice pe care ti-o aduc la Radio Islam, vreau sa-ti actualizez stirile cu privire la Marea Flotila.
Se pare ca activistii IHH au inceput treptat sa inteleaga inutilitatea si complicatiile actiunii lor si sa se dea jos incet-incet din prea inaltul copac in care s-au urcat. As zice ca factorul determinant il constituie gandirea mai sanatoasa si mai responsabila a guvernului Turciei pe teritoriul careia functioneaza organizatia pseudo-umanitara.
Daca vei citi articolele de mai jos:

vei vedea ca marea flotila se afla deja sub un mare semn de intrebare (prevazusem asta deja mai de mult, daca-ti amintesti ce ti-am mai scris). Materialul provine de la insusi site-ul flotilei, asa ca banuiesc ca nu-ti inoiesc de fapt nimic.
Desigur ca acolo se zice ca flotila va iesi totusi la drum fara organizatorul principal (nu vad cum), dar daca totusi da, va fi o caricatura.
In cateva zile vom sti mai mult.
Si inca ceva legat de subiect. Iti amintesti cred ca am aratat si demonstrat de nenumarate ori in topicul pe tema asta de pe "Islamul Azi" ca nu exista criza umanitara in Gaza. De fapt o stii si singura, dar scopul flotilei este cu totul altul si stii deasemenea si acest lucru.
Iata ca recent vine si delegata Crucii Rosii Internationale pentru Gaza, doamna Mathilde Redmatn si zice acelasi lucru:

Nu te speria de sursa, e intr-adevar Jerusalem Post, dar stirea e autentica. Poti verifica.
Cum as putea sa zic mai bine, pacat de efortul lor si al d-tale.
Dar poate ca "Mavi Marmara" renovata pentru "flotila" va putea sa faca in curand o croaziera de turism adevarat, acostand in mod pasnic si intr-un port israelian si nu insotit de voie, de nevoie de flota militara a acestei tari.
Cred ca o elementara corectitudine intelectuala te-ar obliga sa-ti informati publicul cititor de evolutia lucrurilor.
Numai bine.
Corneliu.


8 comentarii:

Anonim spunea...

O veste proasta pentru sionistii organizati de Viorica si pentru sefii ei de la mosad...flotila pleaca la timp....

anonimica

Anonim spunea...

Problema e nu ca pleaca ci...unde ajunge,poate chiar la "Viorica si la sefii ei de la mosad"!
Vezi scumpa mea,deja esti invidiata.
Iti las acelasi sarut tandru si protector pe frunte.

A.R.G.

Anonim spunea...

Anonimica simpatica, stiu ca-ti faci curaj singura, dupa principiul "curaj gaina ca te tai".
Te pot asigura ca si intr-o participare redusa, daca vei fi pe vreuna din barcute, te vor primi cu ospitalitate la Ashdod, vei primi cafea israeliana "Elite" si mancare halal, ca sa nu mai spun de cazare (e in curs de pregatire).
Nu te teme, biletul de intoarcere nu va fi pe contul tau.
Poate totusi plecati spre Latakia, in Siria, caci nenorocitii aceia masacrati zilnic de bunul reformator Bashar au mai multa nevoie de ajutoare?
Corneliu.

free Gaza spunea...

Anonimica e Lavina-Maria :))

Free Gaza & shit!

Anonim spunea...

Pentru Free Gaza & shit:
S-ar putea. Bine ca mai da cate un semn de viata, inafara retardatului ei "Radio Islam".
Corneliu.

Anonim spunea...

Mai Corneliu batrane,ce tot ai tu cu Lavinia?Ea e persoana de maxima importanta,pe islamulazi a fost un adevarat axis mundi.Poate sa te bage adanc in mocirla cu caracterul ei sau extrema,te poate scoate cu fata curata din mocirla anterioara,cu conditia sa o stii manevra.Daca Ola o farda putin si o scoatea la fatada cu teoriile "noi suntem numai o organizatie religioasa non profit si nu ne intereseaza politica statului evreu ci dorim numai intr-ajutorarea copiilor saraci din Palestina"(si o spala pe Lavinia cu ceva hadisuri si cu fata lunga si vb susuratoare in subconstient la care Ola e maestru)ar fi putut spune indeajuns de multe ori minciuna incat ajungeai sa o crezi si tu si nu mai exista nici Viorica.Cu iesirile Laviniei si credinta ei infantila si dracul ar fi crezut.Si nu mai era nici o suspiciune.Dar e drept ca atunci si Taiba trebuia sa uite de servilismul pt Hamas si asta e imposibil,pactul existentei in Romania cu Hamas l-a semnat.Repet,cu convingere,Lavinia a fost cea mai influenta persoana pe forumul ala,fara intentie,dar familiile tatare cu pozitie la Taiba au preferat sa o excluda cu frumosul dandu-i de lucru la radioul ala.Taiba nu si-a schimbat linia demagogica,ci din contra foloseste si mai multa impunere si ipocrizie,care e reteta sfarsitului,dar macar ma bucur sincer pt Lavinia ca a gasit liniste si are credinta ca ea ce face,face pt Allah.In fond,ea e un spirit reusit.Pacat totusi,nu o merita Taiba si o canalizeaza si prost,departe de religie.Mai sunt cateva spirite bune pe forumul ala,dar care inca nu pot face diferenta intre religie si ideologia artificiala si li se parte absurd ca li se spune ca Taiba e de fapt fiica cea mare a lui Satan.Adevarul nu trebuie privit numai in ochi,trebuie si aratat cu ciocanul demiurgic,desi lumea crede ca atitudinea lui e dezgustatoare si ipocrita,dar aduce cutremurul si trezirea.(vb unui preferat al meu,Nietzsche "totul consta in a filosofa cu ciocanul")

A.R.G

viorica abbu spunea...

.R.G,
am citit cu atentie si nu comentez inca.
asta inseamna ca m-ai pus putin pe ganduri si trebuie sa analizeez incet-incet ce spui.
noapte buna !

Anonim spunea...

Orice persoana care se lasa de buna-voie folosita in scopuri propagandistice, care nu poate judeca si asimila singura cele mai elementare notiuni, (unul e cel de libertate, inexistent in islam), care nu poate privi o problema in ansamblu ci vede doar actiunile pe termen scurt ca Mavi 1-2-3 si asa mai departe, nu merita nici un fel de consideratie. Apreciind chiar si putin activitatea ei, ne coboram foarte jos standardele. Asta e parerea mea despre Lavinia-Maria, papusa de facto a fundatiei Taiba.
Alexandru

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...