Pagini

15 iun. 2011

Are tupeu doamna Sevinci....!!!!

Nici nu se poate sa nu aiba tupeu data fiiind pozitia familiei in ramura romaneasca a fratilor musulmani egipteni   (a nu se confunda cu  Muslim Brotherhood din Tandareisi cu studiile domnului Sevinci la scoala fratilor musulmani din Iordania....unde insusi mare -fost din AlQaida a invatat...

"...Dle Edgar, va rog sa incetati cu propaganda israeliana continua ce o tot duceti aici. Va rog, raspundeti la o intrebare: care este de fapt scopul dvs aici pe forum? (sic)
Dupa cum vedeti, membrii forumului sunt de diverse nationalitati, etnii, confesiuni religioase... Daca tot vreti sa intoxicati internetul cu propaganda sionista, puteti merge si face asta linistit si aplaudat cu ropote pe inliniedrepta si alte cuiburi de sionisti. 
Nu va convine sa va vedeti ce se posteaza aici? Mergeti unde va convine si vorbiti la infinit despre cat de pasnici sunt, domle, israelienii de fapt, cum patah cu hamas si iran sunt demonii lumii doar pentru ca nu sunt de acord cu prezenta dvs considerata de ei clandestina pe teritorii palestiniene! Si dvs si toti ceilalti israelieni care dau navala pe islamulazi si fara pic de moralitate  si ... umanitate in ei se declara mandrii de operele sioniste si sustin sus si tare ca asta e dreptul lor ... garantat de ... texte biblice, drept international si orice altceva... "

Auzi tupeu la domnul Edgar... comenteaza altfel decat Meyra,Lara, Lorely,Hatice sau Muhlisum.
Tupeu,nu gluma...sa vezi si sa nu crezi...cineva care traieste de 60 de ani in zona...nu poate sa-si exprime parerea diferita de a altor oameni, care si-au format-o la bookfast sau la conferinta "femeia musulmana"...!!!!
D-l Edgar vrea sa traiasca in liniste si copii sau nepotii lui la fel    l!!!!
Sa se bucure de ce a construit 64 de ani tara lui.
Dar d-l Edgar nu are voie sa-si apere tara...nu...!!
Caci asta o ofuscheaza pe madam Sevinci....

chiar daca in spiritul regulamentului forumului ...in spiritul democratiei si liberei exprimari pe care madam Sevinci o tot plange ca nu e in Liban, Siria, Egipt, Iordania, Tunisia, Libia,Marocco...etc....etc....si are o "vaga convingere" ca nici in Israel n poate fi...
Si cum vedeti dv, madam Sevinci membrul "normal"de alta nationalitate sau confesiune religioasa, pe forumul Isslamul azi ?????
Punand capul pe butuc sa i-l scurteze Hamas? OEP ? Hizbulah? Iran? Muslim Brothers? Turcia?...

Hai ca aveti la alegere stimata....pronuntati-va....!!

SOARTA CELOR SLABI...!!


SI PATANIILE CELOR CE-SI BAGA ...aia... UNDE NU LE FIERBE OALA


IAR AICI AVETI GLUMA SECOLULUI...
TERORISTUL ARAFAT IMBRACAT MILITAR DIN CAP PANA IN PICIOARE,
DUPA CE CU GREU A FOST CONVINS SA LASE PISTOLUL DE LA BRAU IN CULISE
INAINTE A URCA PE SCENA      SA PRIMEASCA  PREMIUL NOBEL PENTRU PACE.....


Premiul l-a costat viata ca si pe Sadat ...
A vorbit cu Israelienii.....
a vorbit de pace....
a vorbit de stat palestinian si nu de Ummah

atentie D-na Sevinci.....ati vorbit cu 2 israelieni pana acum....!!!

16 comentarii:

Anonim spunea...

"...Dle Edgar, va rog sa incetati cu propaganda israeliana continua ce o tot duceti aici. Va rog, raspundeti la o intrebare: care este de fapt scopul dvs aici pe forum?"

Ei, domnule Edgar, unde va treziti?
Sunteti pe un forum liber dintr-o tara libera. Cum de indrazniti sa va expuneti opiniile dvs ca israelian pe acest forum democratic? Dvs pur si simplu incalcati in acest fel libertatea noastra de defaimare!
Va avertizam. Aliniati-va, va rog, la obiectivitatea pro-palestiniana bine unsa cu fondurile venite de peste mari si tari.
Altfel va vom inchide gura in mod democratic pe baza democraticului nostru regulament.
Caci nu pentru aiurelile dvs. sioniste sunt destinati acesti bani.
Corneliu.

Anonim spunea...

"Cuiburi de sionisti"
Si uite asa a zburat toata diplomatia pe care si-au tras-o membrii forumului fata de Edgar. Vere in sus, verisoara in jos, pana cand si-au scos ghearele.
Sevinci, fa Sevinci, nu cunosti ospitalitatea araba, macar de aia romaneasca iti mai amintesti?
Alexandru

Anonim spunea...

Aceasta Sevinci este produsul unei ideologii sau a unei religii ??

Laura

Anonim spunea...

le recomand : http://www.youtube.com/watch?v=BS04AYIe8Qg&feature=related

Viva-Israel

Anonim spunea...

Viorica, o doamna va dedica iminenta ei sinucidere sau o fi o doamna musulmanca mai glumeata:

http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=7312

viorica abbu spunea...

Aceasta Alyie,am crezut ca este doar intriganta profitoare si se preface musulmanca sa se bage sub pielea comunitatii...Ea si fata ei pe care spune ca a islamizat-o de asemeni..
in final am inteles ca e bolnava psihic...dar nu pana intr-atat sa se sinucida...!!! plus ca divergenta din linkul tau nu o are cu mine...

anonim..alta data sa te semnezi sa nu-ti sterg postarea

viorica abbu spunea...

alexia_mustan, Aliye Alexia, popescu, attila123, erdeshkalemi, aliye, dragnea, viorica iancu, mustan alexia, Erdesh Kalemi, abbu691, latifaboji,viorica aliye,tea amo şi încă multe altele,sunt nick name sub care scrie fie ca musulmana cu greutati,fie crestina,barbat sau femeie

Anonim spunea...

vezi viorica..niciodata nu stim cum cuvintele noastre pot rani sau chiar distruge viata unor oameni!
asa ca poate invatam cu totii sa fim mai atenti!
avand in fata doar un ecran nu stim niciodata cu cine exact vorbim.
anonima

Anonim spunea...

pt viva-israel...let's agree to disagree..ok?
eu pe tanti asta o consider prea vehementa ca sa poti avea un dialog cu ea,vorbeste de islam si ca islamul creeaza persoane negativiste,dar ea ce e..ti se pare ca e asa pozitiva si open-minded?!
you with ur religion and me with my religion
anonima

Anonim spunea...

Da,Corneliu, si in cazul lui Edgar va urma de acum acea instigare succesiva prin anumite persoane alese cu acest scop si formate in discutiile private in speranta ca Edgar va scapa ceva,cat de mic ca sa incalce noua constitutie Olalista.Asa a fost si in cazul tau,parca am deja vu.Administratorii se vor face un timp ca nu intervin ca sa creeze ambianta fals libera a forumului si cand se vor aduna mai multe si marunte cu multe inventii il vor bana.Asa a fost si jocul infect cu tine,numai ca Edgar e mai maleabil si tu esti prea rigid,ce mai,are cap de evreu.Sevinci aia asa de retardata e incat recunoaste pe fata ca Taiba are menirea de a sustine "patah si Hamas...demonii lumii" si demonii nostri ai islamului,sau mai degraba ai islamului lor.Uite, in cazul lui Sevinci as fi de acord si eu cu poligamia pt ca imi inchipui greata ce o are Ghemaledin cand ii vede reactiile cu care "il acopera".Am incercat si eu sa le formez constiinta umanitara in legatura cu Palestina cu care ar fi barat usor toate acuzele,dar se pare ca pur si simplu nu se pot debarasa de banii Hamasului care le-a dat viata.Daca erau inteligenti ar fi speculat la maxim prezenta ta acolo si prin ingaduinta si impasibilitatea extrema acordate tie,ar fi demonstrat ca nu i-a reprezentat vizita aceea de noapte,dar asa...Adevarul e ca extazul Taibei devine agonie,nu vrea sa primeasca sfaturile nici ale musulmanilor care incearca sa le explice realitatea doar din simplul fapt ca sunt romani.Am depus si eu acest efort pt ei in discutiile cu tine si in afara de amintirea ta,nu a meritat nimic.Viorica greseste ca se ia mai mult de Lavinia pt ca e o tinta usoara,motivul organizatiilor caritabile invocate chiar cu fanatism scuza cel mai bine Taiba,tactica "Lavinia" te-at fi manevrat si pe tine si pe Viorica.Poate simte si ea asta si de aceea vrea sa o desfiinteze pe Lavinia si a si reusit,acum se pare ca si-a gasit locul ei,luata cu binisorul de linia a 2-a Taiba.Si adevarul e ca Hamas si Fratia musulmana sunt mult,mult mai periculoase decat insasi Al-qaeda.Se aduna norii!

Al tau,Abd rahim gabi.

Anonim spunea...

da...bine ca ai venit tu abd rahim gabi,un mare taran,sa te dai tu mare musulman..tu care injuri ca la usa cortului.practici islamul cum ti-ai practicat si crestinismul,numai cand intri in moschee,dar cum in vaslui nu exista moschee...deci q.e.d.
anonima

viorica abbu spunea...

"taran" e deja cuvant de rusine ?
de cand?

Anonim spunea...

Chiar,de cand?Acest cuvant trebuia sa fie pt voi o ultima invitatie la o atmosfera normala in tara care v-a primit si in care va balaciti ideologia terorista pe care ati schimbat nu numai islamul ci insasi constiinta umana elementara.Eu nu injur decat la usa cortului vostru,simbol al degradarii voastre intr-o tara civilizata,si chiar merita,pt ca nu cunoasteti alt limbaj si alta atitudine decat cea desertica.Adevarul e ca va doare din ce in ce mai tare,va simt cum turbati si Viorica va sfarsi prin a fii noul vostru dumnezeu(pt voi teama si forta bruta e singurul dumnezeu ce il recunoasteti).Si asta in vreme ce voi putreziti lent si sigur in propriul iad in care v-ati blocat,in aperentele unei indiferente ce va sleieste mai tare.Ce v-a mai ramas e simpla realizare ca sfarsitul va e aproape,"mai aproape chiar decat vena gatului" ca sa ma exprim coranic pt ca insusi Allah lupta acum impotriva voastra.Si ce e mai frumos e ca agonia voastra poate sa fie urmarita live de intreaga tara,hmm se poate simti sisul ce scrijeleste carnea sufletului vostru hidos si de mult apostat si tot mai mult,mai mult,mai mult!Ce sublim spectacol sa privesti cum mor bestiile!Ahh!De-a dreptul divin!
Nu uitati,sfarsitul e aproape pt ca se stie ce ati facut asta vara!Cu dragoste.

Abd rahim gabi

Viorica,pregateste-te sa ti se aduca ofrande de insasi Taiba,pe ei,ce ironie a sortii.Necredincioasa cum esti vei deveni dumnezeul preacredinciosilor.

alexandra spunea...

mi-e greu sa cred ca cel care se semneaza cu Abd Rahim Gabi este aceeasi persoana care scria sub acelasi pseudonim pe Islamul Azi. Prea multa ipocrizie ...

Anonim spunea...

E aceeasi persoana. I-am recunoscut stilul inconfundabil.
Corneliu.

viorica abbu spunea...

nu va impacientati...acum scrie si pe ARCI,tot dupa stil l-am dibuit si dupa "rafuiala " cu Taiba, desi de Taiba este trimis sa faca dezordine acolo...!!!!

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...