Pagini

25 iun. 2011

""Israelul permite trecerea la Fasia Gaza la materiale de constructie ""

Edgar:
Azi a fost publicat in Israel ca in urma a doua luni in care nu au fost lansate rachete din Fasie spre orasele israeliene,afara de o singura racheta care a fost probabil lansata "din gresala",ca se va permite trecerea la Fasia Gaza materiale de constructii pentru cladirea a 1800 de casa si 16 scoli.
Materialele de constructie nu au fost permise Fasiei deoarece in trecut Hamasul a "secrestat" materialele cumparate de cetateni particulari in folosul construirilor de fortificatii.

Una din ariile false ale doamnei Gabi Umm 'Aishah :

Chiar nu imi vine sa cred!
Aceasta este buna vointa???
In primul rand cu ce drept se impune blocada, nu ca este bunavointa din partea Israelului sa le dea voie la amaratii din Gaza sa-si reconstruiasca casele, pe care, culmea, tot ei le-au daramat. Pentru ca sub principiul "cazemata Hamas" au distrus absolut tot in Gaza, au omorat civili. Orice casa distrusa, orice scoala bombardata era scut Hamas, orice copil era soldat Hamas etc etc etc.

Totusi, un pic de decenta nu strica. Va rog sa aveti bunul simt sa va abtineti de la astfel de comentarii, chiar este cinism crunt sa veniti sa sustineti bunavointa Israelului in privinta Gazei. Gaza nu este inchisoarea Israelului si nici un copil luat de suflet, la care ii arunci niste firmituri cand ti se face mila si te apuca bunavointa. In al doilea rand, Israelul nu face acest lucru din bunavointa, ci ca raspuns la presiunile imense din exterior si rapoartelor nefavorabile pe care le-a tot primit vis-a-vis de Gaza.


Bun...despre ce vorbim??
sau haideti mai intai sa intrebam despre CAT vorbim....
Miliarde peste miliarde de EU au pompat ajutoare in vesnica tabara de refugiati numita Gaza,America,Emiratele,Europa,Rusia,China,Turcia,tarile din Nordul Africii.....
Ca sa vedem azi ce ??
Jale si mai mare ca ieri,in schimb pe pamant,sub pamant,depozite de arme,rachete,munitie,explozobil.
Vre-o scoala noua?? retele proprii de Telefon,Electrica,epurarea apei,canalizare...irigatii,desalinizare???
NU -nimic din toate astea.

Sunt drumurile proaste ? Israel e de vina?
Sunt pene de curent?  Israel care le da curentul uneori si fara bani....e de vina...
Sunt intreruperi la apa...? Tot Israelul e de vina care din extrem de putina apa ce o are tara da si Iordaniei si Autoritatii Palestiniene si fasiei Gaza...
Afacerile de fapt prospera in Gaza,pentru toti simpatizantii si membrii Hamas.Ei construiesc hoteluri,mall-uri,case luxoase,cartiere de vile si traiesc ca in Pampas...
Ca apoi cand populatia se revolta sa arate cu degetul la vecinii CARE LEGAL NU AU NICI-O DATORIE SA TINA PE SPINAREA SI BUGETUL LOR aceasta vesnica adunatura de asa zisi emigranti subventionati si sustinuti din toate partile.
Daca Africa toata primea cat Gaza,nu mai era foamete in Africa,nu era Sida,nu era analfabetism....
Si asa mai departe...
Doamna cu functia impresionanta de admistrator la Islamul azi,se face ca nu stie....
Si canta falseturi....In primul rand cu ce drept se impune blocada, nu ca este bunavointa din partea Israelului sa le dea voie la amaratii din Gaza sa-si reconstruiasca casele, pe care, culmea, tot ei le-au daramat. Pentru ca sub principiul "cazemata Hamas" in Gaza, au omorat civili

Oare cand o fi vazut doamna in cauza imagini din orasul Gaza unde "au distrus absolut tot "?poate canta aria Beirutului ?Poate canta pe melodia Hizbulah ? Si crede ca e Gaza via Hamas..... ??

IATA RUINELE GAZEI -asa cum nu vrea sa le vada doamna Gabi.,...


GAZA SCUIPATA CA O MASEA STRICATA DE FRATII LOR EGIPTENI DE CARE AU  APARTINUT la semnarea tratatului de pace cu Israel.
Daca doar 20% la suta din pustiul Sinai-desert fara valoare  ar fi populat cu palestinienii din fasia gaza,care sa faca agricultura,sa construiasca sere ,sa exporte flori,legume,fructe,dupa modelul israelian,ambele parti ar castiga....
Dar munca nu e pentru nobili.....mai bine rentieri


Cateva lectii de fair-canto se impun....doamna administratoare...!!
''La forza del destino'' depinde in primul rand de om.

Dar doamna isi canta nestingherita aria,desi e din alta opera....

Dar chiar va rog, ca in numele atator crime si nedreptati comise in Fasia Gaza de tara despre care vorbiti ca are bunavointa, sa incheiati acest subiect. Zeci de mii de oameni au fost ucisi, civili, copii, femei, care nu aveau nici in clin nici in maneca cu Hamas. Singura lor vina a fost aceea ca s-au nascut acolo si nu au vrut sa isi abandoneze teritoriul.
Daca aveti vreo urma de decenta in dvs, incetati acest subiect, nu puteti sa justificati astfel de actiuni cu atata aplomb, macar printre musulmani.

Dal capo al finne

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cica se duce acasa sa-si ia tevile de la bucatarie si sa le dea alta intrebuintare..."doamna", va rog eu, folositi cele de la canalizare, alea mari prin care trec dejectiile. Au un miros ce place la Hamas.
Alexandru

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...