Pagini

8 iun. 2011

"O stire imbucuratoare trimisa pentru publicare de un nemusulman redactiei Radio Islam Today" (dar nu e sigur ca va apare acolo...)

O stire imbucuratoare pentru doamna Lavinia, activista pentru organizarea "Flotilei Pacii", alias Flotilei Minciunii si Provocarii cu destinatia Gaza.          
Autor: Corneliu.                 

Doamna Lavinia, am o stire proaspata de azi 6 iunie 2011. 
 
Ministrul de externe turc, Ahmet Davutoglu s-a adresat azi organizatorilor flotilei sa astepte ca sa vada cum influenteaza deschiderea punctului de trecere de la Rafah  dintre Gaza si Egipt asupra vietii locuitorilor Gazei. Referitor la stire, iata o prima relatere de "Breaking News". Sper ca vor veni si altele in continuare.

Cu alte cuvinte, un indemn pentru organizatori sa se mai gandeasca bine inainte de a intra intr-o noua aventura, practic inutila din punctul de vedere al nevoilor reale ale populatiei de acolo.

Mentionez ca aprovizionarea Gazei este oricum pe deplin asigurata de catre Israel, lucru cunoscut de conducerea turca, dar de care organizatorii flotilei de provocare nu vor sa auda din motive clare.
S-ar parea ca guvernantii turci incep sa dovedeasca mai multa intelepciune decat activistii IHH care nu au nicio responsabilitate de stat fata de consecintele actiunilor lor.

Vreau sa cred ca in acest fel in curand te vei elibera de aceasta mare grija.              

Corneliu.



Post scriptum:
Ma bucur sincer, doamna Lavinia, ca a inceput sa dea roade colaborarea mea cu dumneata la "Radio Islam Today".
Am vazut ca la sugestia mea ai publicat insfarsit o stire despre macelul comis de criminalul Assad (ce e drept tarziu, cam apoasa, o relatare uscata pentru cei vreo 10.000 de posibili asasinati, fara legatura cu criminalul dictator si fara prea multa indignare) .
Iti inteleg retinerea, poate omul ramane la putere, nu trebuie inca atins, poate va mai fi nevoie de el in lupta dreapta a poporului palestinian, bla bla bla... Vom vedea luari de pozitie clare atunci cand criminalul va deveni de nerecuperat si o noua putere ii va lua locul.
Dar oricum, e un inceput.
Numai bine.
Corneliu.

Candidata la fier vechi...


 

13 comentarii:

Anonim spunea...

A TUNAT SI V-A ADUNAT !
viorel si corneliu

Anonim spunea...

ii este frica Turciei de consecinte, nu vrea sa-si asume raspunderea pentru ceea ce se va intampla, nici sa se puna rau cu P.E, ONU & co sustinand actiuni ilegale de spargere a unei blocade legal instituite. Nu vor sa se puna rau nici cu poporul, mare amator de Free Gaza & co, deci tot vor tergiversa invocand una, alta. Astora de la IHH ii doare la basca de politica externa a Turciei, insa se pare ca Turciei inca ii pasa. Aderarea la UE e mai importanta decat sustinerea IHH-ului.

Anonim spunea...

IHH isi spune organizatie umanitara, insa prin ceea ce fac demonstreaza ca sunt una politica, ca se baga in politica externa a altor state. Daca doreau ca ajutoarele sa ajunga in Gaza, nu-i interesa calea pe care acestea ajung, insa din moment ce ei insista sa sparga blocada, este limpede ce scop are aceasta organizatie. Asta mai lipsea ca un ONG sa duca negocieri, sa-si dea mare importanta si sa schimbe politica statelor. Sa faca lobby pe langa PE si ONU, doar ei pot impune Israelului prin rezoltii modificarea programului lor de securitate si preventie, nu o organizatie asa zis umanitara.

Anonim spunea...

Mai Corneliu mai ,de ce vrei tu neaparat sa imiti pe Viorica ? De ce vrei tu sa-i stirbesti si sa-i furi din gloria care cu atita truda a capatat-o? Nu-i frumos din partea ta mai Corneliu mai.
Mai anonimule de la 07:52 de ce nu ai postat comentariul tau de enspe ori ca sa apara mai multe comentarii la parodia asta de articol a lui Coco- rneliu

Anonim spunea...

Cornelus baiatul mami te macina infatuarea si ai inceput sa bei apa de mare (asta-i vorba lui abbu).Colaborarea ta la radio-islam este doar o himera zamislita de mintea ta iar timpeniile pe care le scri dau roade inverse celor la care visezi tu.Trezeste-te baiatule pina nu-i prea tiziu.

viorica abbu spunea...

te inseli...

picatura cu picatura, cititor cu cititor oamenii inteleg ca de fapt se umbla cu cioara vopsita si-i spun nu cioara ci "flota umanitara"
oamenii s-au invatat ca asa cum verifica preturile si calitatea marfurilor si termenul de garantie, la supermarket, tot asa sa cearna si credibilitatea surselor de informatie.
de mult cei ca fac galagia cea mai mare nu mai sunt crezuti automat iar cei ec plang cel mai tare se dovedesc in final ca plang cu larimi de crocodil...
fiecare este liber,este obligat sa vorbeasca sa scrie si lupte pentru punerea adevarului in drepturi.

Anonim spunea...

Dragi anonimi, va puteti calma, doamna Viorica este pe deplin linistita, nu-i iau din merite.
Decat sa bombaniti, scrieti si voi ceva mai cu continut, ca nu de alta, va mananca de-acu' cainii din traista. Iar daca nu va simtiti in stare, mai degraba stati de o parte, taceti si lasati pe altii sa faca treaba.
Numai bine la toata lumea.
Corneliu.

Anonim spunea...

Cioara vopsita este acest blog care are scopuri ascunse si in care cineva diabloc se foloseste de publicitate negativa cu scopul de a se face remarcata. Articole de genul asta sunt de umplutura, altceva vizeaza acest blog. Sa nu crezi ca nu ne-am prins.

Anonim spunea...

Anonime 17:08 ce anume vizeaza acest blog? sunt n-spe mii de bloguri pe lumea asta, care trateaza diverse subiecte, crezi ca toata lumea e pro-gaza?

Anonim spunea...

am si eu o curiozitate: exista vreo legatura intre TAIBA din Romania si Lashkar-e-Taiba sau doar o coincidenta nefericita de nume?

viorica abbu spunea...

Daca este o legatura de comunicatie directa intre ele, nu stiu eu sa-ti spun.
Dar sigur este ca vedem aceeasi ideologie,aceeasi rezolvare a problemelor prin teroare,ideologie comuna Fratilor musulmani din Egipt si Lashkar-e-Taiba din Pakistan.
Vedem aceleasi embleme: coranul cu 2 sabii la una si coranul cu mitraliera la alta....

acesti musulmani "rataciti" de la adevarata religie care au o "slaba cunoastere a Coranului" si o slaba credinta impreuna cu nenumarate alte grupari teroriste reprezinta 11% din totalul musulmanilor...
daca numaram azi 1.3 miliarde de musulmani... faceti socoteala....

Anonim spunea...

Stii tu prea bine ce vizeaza, sa nu crezi ca nu ne-am prins. Gaza e doar un pretext ptr ca tu de fapt vrei altceva, scriind impotriva unora si altora. Desteapta miscare, de fapt tu promovezi tot ce critici si ii discreditezi pe cei care ii lauzi, asta faci.

viorica abbu spunea...

ai mai avansat teoria asta aici cum ar veni...invers la invers....dar nu e asa ...
crezi ca se poate promova islamul aratand chiar atat de multe tare....????

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...