Pagini

1 iun. 2011

Prea sfanta si prea curata fecioara Maria nascatoare de Dumnezeu s-a lipit musulmanilor de suflet...

Sa zicem ca le place unde s-a nascut,sa zicem ca le place ca e evreica,sa zicem ca le place ca sotul a inchis ochii copilului din flori,dar sa intri in ograda omului si ii iei cu japca sfanta......????

Dar nu este site islamic, nu e forum,nu e ocazie,conferinta sau targ de carte sa nu defileze cu ea in frunte...
Crestinii tac...tac,rasfoiesc cartea,se gandesc ca acum daca Ceausescu nu mai e,daca e democratie si fiecare spune ce-i trazneste prin minte ...nu se cade sa te iei de religia omului,mai bine i-o dai pe-a ta.....stiti dv -political corect  e deviza de acum a romanului....

Si nu numai cardul de "surioare"  da buzna cu subiectul in cauza uitand ca pana mai ieri dupa ce spuneau "Sfinte Sisoaie" spuneau si  "Doamne maica precista...." !
Insusi persoane de vaza ca .......nu - ca mi-e si frica sa zic...ca e de sus...  de sus de tot....  langa....adica foarte langa.....,aproape se suprapune....hai ca-i zic cu cod sa nu ma ia la ochi DIICOT-ul...................... Gabi Umm 'Aishah   -  vezi capodopera

Ei,si doamna  Gabi,    ni-l citeaza pe ilustrul Abul Ala Maududi,reformist islamic pakistanez,fondatorul Partidului de renastere islamica pakistanez, influenţat de egipteanul islamist  Hassan al-Banna fondatorul Frăţiei Musulmane...............

HOPA.......!!!!

N-am sapat mai mult, sa nu ajung la Al Qaida si sa-l scol din somn pe amicul fratiei musulmane....stiti dv cine .......persoana importanta....dar putin moarta de curand...

Si ce credeti ca a propavaduit personajul citat pe site-ul fundatiei Taiba,stiti dv, aia cu Fratia Musulmana din Romania ...??
Sa vedem:
"obiectivul cultului islamic este sa pregateasca Jihadul care trebuie integral intreprins pentru a aduce domnia lui Allah pe pamant intr-un singur mare stat musulman" (Abul Ala Maududi)

Abul Ala Maududi, pentru ca limba araba actuala nu mai corespunde cu cea a profetului,s-a gandit sa revizuiasca putin Coranul,sa-l retranscrie adica ,mai pe intelsul tuturor:

[In 1943, Maududi began writing his retranslation of the Quran , Tafheem ul-Quran, into Urdu . His contention was that the Arabic language was no longer understood as in the days of Muhammad , eroding the meaning and interpretation of the Quran ]
Asa incet-incet a ajuns si el tot la Maria -sfanta fecioara nascatoare de Dumnezeu si in loc sa o dea inapoi crestinilor,a lasat-o tintuita in    . Sura Maryam  19 (Maria)
Apoi dupa multe peripetii politice,arestari in Pakistan pentru ....(nu spun, ca nu am voie...)  suferind  de rinichi, s-a dus sa moara -spre ghinionul lui tocmai in putreda  America  - in vizita la fiul doctor.

Dar eu cred ca Ingerul Gabriel a facut toata incurcatura...
prea multe drumuri....
El aduce buna vestire feciorei -maritate-Maria ca il va naste pe Isus,el aduce vestirea lui Zaharia de nasterea  lui Ioan Botezatorul ,el vesteste lui Daniel si evreilor intoarcerea din captivitatea Babiloniana
El vesteste evreilor despre Sodoma si Gomora....in fine obosit si cu 140 perechi de aripi ii vesteste lui Mohammed ,Coranul,pe care acesta l-a crezut definitiv,fara nevoie de retranscriere chiar de catre
Abul Ala Maududi 

Uitati-l pe ingerul Gabriel in tinerete cand avea numai o singura pereche de aripi......stand de vorba cu Maria....inainte de a deveni O femeie musulmanca ideala

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Viorico, ai uitat ca nu Mohamed a fost ultimul, deci ingerul a mai comis-o si dupa Mohamed. Dupa el, si alt profet a avut iluminarea, Guru Nanak, deci sikistii il au si pe Mohamed si pe cei dinaintea lui. Parca ar fi un lant trofic, fiecare ii inglobeaza pe cei dinainte si mai adauga ceva in plus, revendicandu-si autenticitatea.

Anonim spunea...

daca o respecta atat de mult pe fecioara Maria, care are si o sura cu numele ei, de ce musulmancele nu adopta tinuta vestimentara a Mariei, care-i musulmana exemplara? ea niciodata nu si-a acoperit gatul, nu avea acel hijab pe cap asa cum il poarta musulmancele azi.

Anonim spunea...

Misionarii Islamului speculeaza cele mai sfinte simboluri crestine si le folosesc pentru deturnarea credintei oamenilor spre ceeace denumesc "Credinta Universala".
Iisus Christos si Fecioara Maria apar in Coran ca personaje secundare, avand acolo o prezentare deformata fata de cea din Evanghelii. Dar faptul ca apar in Coran este folosit pentru a da crestinilor iluzia ca de fapt Coranul ar fi mai cuprinzator decat cartile crestine si ca oamenii s-ar putea regasi mai bine in Islam.
De fapt Coranul a confiscat pur si simplu principiile si figurile din credinta evreiasca si din crestinism, s-a autodeclarat ca fiind de fapt religia originara (desi a aparut mult dupa ele) si pretinde acum suprematia asupra celorlalte.
Daca aceasta nu este impostura, ce altceva poate fi?
Corneliu.

Anonim spunea...

sa nu uitam ca evangheliile tale corneliule au aparut la f mult timp dupa moartea lui isus..asa ca nu stim cat de autentice sunt.
oricum tu esti evreu asa ca d c tot canti tu in struna cu crestinii...sau vrei sa-i faci sa creada ca esti unul de-al lor?!?!
pai daca islamul a confiscat principii si figuri din credinta evreiasca asa a facut si crestinismul sau de ai nu zici nimic
ca te pui bine cu sefu...nu corneliu!
cum zicea alexandru...fatarnic si spurcat mai esti!

Anonim spunea...

Anonimule 02.06.2011, 10:04
Eu nu stiu cine esti, dar in orice caz dovedesti lasitate de vreme ce nici macar vreun nickname nu ai, ca sa zic de vreun nume inregistrat.
Oricum, privitor la mine, nu ma pot decat mandri cu cine sunt, indiferent ce sunt, spre deosebire de cei anonimi.
Evangheliile, ca sa nu mai zic de Vechiul Testament sunt in orice caz Cartile Originale dupa care a fost plastografiat Coranul venit cu doua milenii dupa Cartea primita de Moise si sase sute de ani dupa Christos. Acele carti nu au nevoie de nicio certificare din partea nimanui si in niciun caz din partea inteleptilor Islamului.
Crestinismul nu a confiscat nimic din credinta evreiasca pentru ca pur si simplu s-a nascut in cadrul acestei credinte, Iisus si toti apostolii fiind evrei.
Iar daca vei invata, pe langa cultura generala care-ti lipseste, sa te si exprimi in mod civilizat, nu vei avea nimic de pierdut.
Corneliu.
P.S. Nu am niciun sef pe langa care trebuie sa ma pun bine inafara de Dumnezeu.

Anonim spunea...

ce e crestinismul?iudaism upgraded!
ce este islamul?!crestinismul upgraded!
evrei-crestini-musulmani...asta e ordinea corecta si fireasca!
pacat ca va place sa stati in mocirla...
si corneliu...na ca tot anonim sunt..ca sa ma mai acuzi oleaca de lasitate.loool

Anonim spunea...

Anonimu' 02.06.2011, 19:38
Islamul este amandoua religiile dinainte, dar downgraded...
In ce priveste "na ca tot anonim sunt..ca sa ma mai acuzi oleaca de lasitate.loool", e alegerea ta personala.
Corneliu

Anonim spunea...

"e e crestinismul?iudaism upgraded!
ce este islamul?!crestinismul upgraded!
evrei-crestini-musulmani...asta e ordinea corecta si fireasca!"

cu alte cuvinte musulmanul ar trebui sa treaca prin crestinism, apoi iudaism ca sa se intoarca la conditia de baza de unde a plecat, nu? o versiune mai noua a religiei e mai indepartata de cea originala, decat versiunile mai vechi.

Anonim spunea...

ok..sa-ti explic pe litere atunci...
mai intai au fost evrei,a aparut Isus si asa au aparut crestinii.apoi a aparut Mohammad si asa a aparut islamul!
Allah a trimis revelatiile sale de-a lungul multor ani si prin intermediul a multi profeti!
si cea mai primitiva versiune au fost evrei,dupa care s-o trezit si crestinii sa inventeze o biserica a lor la 200 de ani dupa ce a murit Isus.
multa lume il compara pe Isus cu Mohamed,dar sa nu uitam ca Isus a propovaduit 3 ani mari si lati,iar Mohamed a fost exemplu de viata...din momentul in care a inceput revelatia Coranului pana in momentul mortii sale.
islamul este ultima religie lasata de Dumnezeu si cum multi i-au persecutat pe apostolii lui isus si pe crestini dupa aia,asa au fost persecutati si musulmanii.
mai dati-ne vreo 500 de ani si-o sa ajungem acolounde este crestinismul azi.loool

Anonim spunea...

:))))))))))))))))
Stranepotii lui Viorica isi vor face Rugaciunile in limba araba privind spre Meccah !!!

Anonim spunea...

ameen frate sau sora!ameen

Anonim spunea...

Ameen ya r'aab ! M-ai ghicit,sunt un frate :)))

Anonim spunea...

"Un exemplu de viata", da. Cuvintele acestea nu ne duc cu gandul la scarbavnicul profet, ci la un om cu o inalta tinuta morala ca Iisus. Cat de josnici ati ajuns incat sa inlocuiti binele cu raul si sa pretindeti ca exemplul pe care-l urmati este ceva demn de lauda!
Apoi, legat de subiect, Fecioara Maria nu a fost si nu va fi niciodata musulmana. Cautati-va vreun mutunache de zeu sau zeita prin cultura preislamica si terminati cu aberatiile.
Alexandru

Anonim spunea...

Coranul este cea mai sfanta Carte pt musulmani nu ca Biblia voastra care a fost falsificata de evrei si crestini de aceea Dumnezeu l-a trimis pe Mohammed si prin ingerul Grabriel i-a trimis Coranul Adica cuvantul lui Dumnezeu dar ce sa stiti voi evreii si crestinii ca sunteti rataciti de tot...

Anonim spunea...

musulmancele poarta val pe cap voi crestinii si evrei de ce nu purtati si imi pare rau k va dezamagesc dar Fecioara Maria era musulmanca.

viorica abbu spunea...

Saraca....ei,ce sa faci,nu toata lumea are noroc...

Anonim spunea...

apropo in Coran nu exista nici un verset de rau asa ca nu mai inventati dupa mintea voastra cum ati facut si cu Biblia daca va considerati crestini purtati-va ca atare.

viorica abbu spunea...

Depinde cum il citesti...daca gasesti ca evreii sunt caini si maimute nu prea e de bine,daca gasesti ca islamul trebuie sa invinga in toata lumea si cei ce nu vor de buna voie vor fi obligati sau omorati iar nu e de bine,dar mai sunt.
Dar nu ce scrie e important, omul a scris si a transcris toate cartile astea in lungi perioade de ani.
Important este cum intelegi si cum aplici.
ori aici rezultatele arata ca musulmanii au o intelegere cam ciudata...
-viata nu este cel mai important lucru dat de dumnezeu.

Anonim spunea...

Nici nu existau moschei acum 2000 de ani, dar musulmanii inventeaza carti in care spun ca Fecioara Maria si Isus se rugau de 5 ori pe zi in moschee. N-am crezut ca exista atatea romance spalate pe creier. Parca acoperirea capului le-a indobitocit.

Fecioara Maria NU ERA MUSULMANCA, ERA EVREICA, a respectat CULTUL IUDAIC, LEGEA LUI MOISE. Nici n-auzice nimeni de legea islamica, bre anomima de la 00:44.

Anonim spunea...

draga mea Coranul nu-i vb de rau pe crestini si evrei si nici k islamul trebuie sa invinga in toata lumea deasemeni nimeni nu-i poate intelege pe teroristii aia care fac crime si nici eu nu-i inteleg pe preotii care nu respecta biserica crestina si comit pacate inauntru dar stii vb aia cand necuratu isi baga coada...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...