Pagini

10 iun. 2011

O noua victorie a intunericului,propagandei mincinoase si islamismului fundamentalist

Turcii care pana mai ieri vanau turistii israelieni si se rugau cu cerul si pamantul sa le calce magazinele,turcii care au facut bani buni din ruleta si cazinouri vizitate de israelieni,israelieni care au dus la inflorirea industriei turismului turcesc,a multor alte indiustrii prin marfurile cumparate de Israel cu contracte grele => isi dau azi cu dreptul in stangul...

Atatati si instigati de fel de fel de caricaturi de imami si sheici in slujba organizatiilor extremiste,teroriste ca Hamas,Hizbulah,IHH si partidul lui Erdogan....,Turcia se lupta cu....muzica....cu arta..... cu frumosul....cu hrana sufletului.......

Si toate astea pentru o mincinoasa propaganda pro-palestiniana...cu staguri palestiniene,cu lozinci palestiniene pe pamantul lui Ataturk.....!!!

Se poate mai jos ?? Sa asteptam.....!!! Turcia e capabila de orice ....

Ieri trebuia sa aiba loc un concert la unui cantaret evreu "Yuval Ron" pe teritoriul Turciei in Istanbul.Concertul a fost organizat de Platforma de dialog intre culturi din cadrul Primariei Generale Istanbul in colaborare cu Consulatul General al israelului la Istanbul.
Cantaretul in 2006 a castigat premiul Oscar in 2006 pentru melodia compusa Filmului "west bank story".
Mai multi cetateni turci
(!!) au fost deranjati de acest eveniment si s-au hotarat sa protesteze anuntand particaparea la eveniment cu steagul Palestinei si posterele celor 9 martiri de pe nava Mavi Marmara
(adevarat muzica e interzisa in coran....minciuna si intoleranta, se pare ca nu...)


Raspanditorii de ura si distrugere sunt produsul religiei islamice


Turma ascultatoare si spalata la creer sa se sacrifice, este produsul religiei islamice


Izolarea Turciei si scunfundarea ei in ignoranta,intoleranta,saracie si fundamentalism -identic cu majoritatea tarilor musulmane,este  produsul religiei islamice


Dupa cum si isteriile belicoase a re-trovertitilor  romani, complect in necunostiinta de cauza, dar sustinute cu larghete si obsesie de aceeasi "indrumatori" -propavaduitori ai urii si fundamentalismului terorist  de pe "Islamul Azi" este tot produsul religiei islamice.

Jalnic produs al religiei islamice....
JALNIC, DAR ...PERICULOS....ATENTIE !!!!

AZI IN TURCIA -  MAINE LA ATHENEUL ROMAN

***

la incheierea editiei:
Replica bufonului de pe Islamul Azi ahmed90, shaidul potential:

MashaAllah ..Ce fericire simt cand vad oameni care militizeaza pentru Pace....Astia sunt intr-adevar oameni.

:qqb006:

15 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos inciti tu la ura aici asupra fendatiei islamice din romania.......
da nu conteaza....
cat despre pumnul de oameni stransi in turcia la acel concert......ni se pare firesc,nu toti mergem cu turma sau ne lasam manipulati asa cum ai vrea tu,fiecare isi exprima parerea in felul lui,suntem diferiti,gandim diferit.....altii au asteptat concertul,altii au manifestat,altora nu le-a pasat.....fiecare cu modul lui de a se manifesta si gandi
Noi ne huiduim conducatorii tarii si care-i problema?fiecare huiduie si se manifesta impotriva cui nu-i place,este fenomen mondial,dar tu.....INCITI LA URA,ar trebui sa iti fie rusine

viorica abbu spunea...

Nu ti se pare ca Fundatia islamica-Taiba,a nu se confunda cu Muftiatul si organizatiile turcilor si tatarilor romani, incita la ura de cand au pus piciorul-nechemati de altfel-in Romania....??

iubitel,eu nu sunt o gasculita sa ma duci cu presul democratiei si nici cu pumnul in manusa de catifea...
Si nici ca acesti "manifestanti" au vre-o idee de palestina... asta e numai motivul.

nu s-au strans sa-si spuna parerea,nici sa injure conducatorii, s-au strans sa faca o demonstratie de forta si sa anuleze concertul...interesant ce se intampla daca totusi cantaretul evreu iesea pe scena, dorind totusi sa cante...????

astept un raspuns

Anonim spunea...

Ei asculta nasheed-uri, ca asta: http://www.youtube.com/watch?v=gwrTvHvIlfs
alt gen de muzica le e complet strain, nu rezoneaza cu inshallah sau astagfirullah.
Ce prostie, am citit si eu azi, mai ales ca sevinci era foarte fericita ca a fost anulat concertul si in locul lui s-au urcat pe banci si scena barbosii sustinatori ai IHH si corul bocitorilor dupa Mavi Marmara. Penibil.
Alexandru

Anonim spunea...

Si mie imi pare rau ca s-a anulat acel concert al cintaretului Yuval Ron .El poate in mod simbolic a vrut sa intinda o mina a prieteniei .Nu cred ca era cazul sa se procedeze astfel .Poate unii dintre cei care au organizat aceasta manifestatie de protest sunt un pic cam exaltati dar si organizatorii au ales un moment cam nepotrivit.
Totusi nu inteleg de ce tot mereu scrieti ce scrieti si ajungeti tot la fundatia Taiba . In contextul acestui articol ce o avea fintina Blanduziei cu caii Primariei .De ce mereu trebuie sa stricati ceva bun amestecind lucrurile facind un ghiveci oribil din acest amestec.Parca ati fi posturile acelea tv care pentru orice fapte negative prezentate la stiri de vina este Elena Udrea.Si voi la fel .Orice se intimpa si oriunde ar fi de vina este Fundatia Taiba.Zau ca ma faceti sa cred ca nu sunteti normali la bibilica

Anonim spunea...

Anonimului mirat 10.06.2011, 19:15
Raspunsul e simplu.
Pentru ca aceasta fundatie, legata strans de unul din megafoanele acesteia, "Islamul Azi" aproba in mod neconditionat propaganda destructiva in favoarea a tot ce poate aduce la distrugere si razboi in Orientul Apropiat. Nici macar acest timid gest de pace incercat de israeleni in Turcia (tara neimplicata in conflict) nu este privit pozitiv, iar propaganda islamo-nazista in limba romana tine isonul actiunilor brutale ale organizatiei pro-teroriste turcesti IHH.
Iti recomand sa deschizi direct linkul de mai jos, cu relatarea entuziasta in original de pe "Islamul Azi" a acestei mari "victorii" antiisraeliene repurtata de acea IHH, organizatie deja clasata ca terorista pe plan mondial.
Despre asta e vorba, domnule. Ura,ostilitate, cu orice pret.
Este un gest de rau augur. Islamo-nazismul a patruns si in Romania.
http://islamulazi.ro/forum/index.php?s=6bff9cfef7e588793f254e4411b9f25e&showtopic=7260&pid=67696&st=0
Corneliu.

Anonim spunea...

Si-a ales prost momentul sa concerteze. Exista o frustrare ca nu mai pleaca Mavi Marmara 2, exista tensiune dinainte de alegeri, deci reactia oamenilor era de asteptat.

Anonim spunea...

ia lasati oamenii ca Sevinci, Hatice, Lavinia Maria sa se bucure .... fraieru'ala a crezut ca poate face pace cu turcii. Hellllooo in ce lume traieste?

Hatice respira ura la fiecare litera pe care o scrie, e incredibila muierea aia :))) Sunt comici islamistii astia.

Anonim spunea...

Anonimilor 10.06.2011, 20:16 si 10.06.2011, 20:21:
Scandalul nu l-au facut oamenii de rand, care nu au nimic ostil impotriva israelienilor, ci activistii IHH ce au o agenda politica bine definita. Retineti acest amanunt.
Israelienii nu au niciun conflict cu turcii, iar exact in perioada de fata relatiile economice intre cele doua state (exceptand turismul, israelienii de rand evitand in prezent Turcia) au atins maximul tuturor perioadelor de pana acum. Vi se pare poate fantezist, dar asa este.
Corneliu.

Anonim spunea...

O mostra despre foametea din Gaza.
Cititi AICI

Corneliu.

viorica abbu spunea...

"....Si-a ales prost momentul sa concerteze. Exista o frustrare ca nu mai pleaca Mavi Marmara 2, exista tensiune dinainte de alegeri, deci reactia oamenilor era de asteptat...."

sa zicem ca ai 100% dreptate,protestul trebuia indreptat spre un alt concert...o amanare sau sa ceara alt solist.


OK,dar ce introduci in scena un conflict religios umflat artificial?
Ce bagi in sala propagandisti pentru o manifestare politica la un spectacol artistic ??

Arata frica ca poate incet, incet efectul propagandei ca si al arsenicului, trece....

Anonim spunea...

eu cred ca gestul nu a fost chiar corect,pana la urma cantaretul dorea sa aduca aportul lui la pace intre cele doua tari,dar exact cum s-a precizat mai sus,nu toti oamenii sunt la fel,unii nu au acceptat acest concert si s-a anulat.Acesti unii nu reprezinta tot poporul turc sau toata lumea.La fel cum fundatia romaneasca si islamulazi nu reprezinta toata romania,sau toti musulmanii sau toata lumea

viorica abbu spunea...

"Totusi nu inteleg de ce tot mereu scrieti ce scrieti si ajungeti tot la fundatia Taiba"

vad ca romana o sti,ar nu cred ca traiesti in Romania...Iar daca da,da o cautare pe "Fratii musulmani au ajuns in Romania" si incepe sa intelegi ca mine ce ne asteapta....

Anonim spunea...

Abbu face publicitate negativa, cu alte scopuri decat cel declarat. Blogul e o mare facaura, problema palestiniana e doar un pretext. Cat de curand va voi spune mai multe despre adevaratul scop al acestui blog si despre cine se afla de fapt in spatele lui. Si Viorica Abbu sa nu crezi ca doar eu stiu adevarul despre acest blog si ce scopuri ai, scriind aici!! Veti avea o surpriza de proportii cand identitatea lui Abbu Viorica va fi deconspirata.

Anonim spunea...

Anonimului 11.06.2011, 09:35
Astept si eu cu nerabdare sa dezvalui o data adevarul exploziv despre blog. Sper ca nu este mai explozibil decat organizatiile legate de terorismul mondial pe care ea le combate.
Corneliu.

viorica abbu spunea...

"problema palestiniana e doar un pretext."

i-auzi...i-auzi...trebuie sa luam bon de ordine....pentru multi problema palestiniana este doar un pretext...!!

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...