Pagini

5 ian. 2011

"Rău ne mai bate Dumnezeu, cu un asemenea derbedeu pe capul Ţării... "

citatul ii apartine lui C.V.Tudor cu referire la presedintele Romaniei
dar mai bine se potriveste
Rău ne mai bate Dumnezeu, cu un asemenea derbedeu in sfatul tarii...
Fost comunist,santajist de profesie,securist din fire,obraznic din nastere,fripturist de ocazie,ticalos in devenire,acest gunoi pentru care 25% din Romani erau gata la alegerile presedentiale sa-si dea votul,ilustreaza cel mai bine societatea romaneasca.
Huliganismul ei,coruptia,lipsa de constiinta, de probitate,de respect pentru statul de drept si legile lui.
Acest gunoi national pe care nimeni nu are curaj sa-l arunce la ghena istoriei,de frica gurii lui spurcate si intimidati ca si acum dupa 20 de ani, de relatiile si sforile trase de personajele "sus puse".
Acest gunoi national asezat intr-un fotoliu nemeritat,dar cu noii ciocoi  pe masura din aceeasi echipa nationala de la Parlamentul European,pateaza obrazul tarii numai prin prezenta lui acolo.
Ingropat in procese de calomnie, de insulte de minciuni sfruntate,ca orisice gunoi, reuseste sa supravietuiasca prin ratingul adus unor televiziuni de mana a saptea.
caci aici am ajuns...
Mai importanta este senzatia publica si mediatica a faptei decat penalitatea faptei in sine.
mai important este beneficiul material al mass-mediei decat asanarea morala a societatii.
Asa se face ca acest milog de avantaje personale,care tot timpul are revendicari si dorinte sa insulte legea si executorii ei si sa ramana vedeta solicitata pe platouri...
Atentie:
sa insulte legea si executorii ei...
Din pacate-dupa parerea mea - este un punct de referinta negru pentru societatea romaneasca.
A sfida legea ca persoana publica,ca membru in parlamentul legiuitor al tarii si a ramane vedeta de televiziune si a primi in continuare microfon sa arunci dejectiile tale ordinare asupra celor ce vin sa aplice legea este un vot de blam,un vot de blam cu avertisment pentru societatea romaneasca....
Romani,nu mai cautati scuze,nu mai cautati motive,nu mai cautati vinovati afara,sau in cosmos....

VINOVATII SUNTEM NOI,NOI CARE MAI SI PLATIM SA AVEM ASEMENEA TRISTE SPECIMENE IN FRUNTEA TARII..........

"Rău ne mai bate Dumnezeu, cu un asemenea derbedeu pe capul Ţării... "
AZI DERBEDEUL DE SERVICIU ESTE CORNEL VADIM TUDOR

 ,

4 comentarii:

mihaela spunea...

Chiar am vazut ieri un video pe tema asta. As fi vrut sa pot râde, dar mai degraba mi-a venit sa plang... Ma uitam si nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam si auzeam... mojicia cu care a insultat-o pe femeia aceea... de parca ea ar fi fost vinovata de ceea ce se intamplase. ca sa nu mai vorbesc de lipsa totala de demnitate si ținută din partea lui vadim

Anonim spunea...

Asculta vaca imputita, poate esti idioata si crezi "caco"mentariile tale ajung la urechile lui Vadim. Sa te foot in cur, arabeste. Vezi-ti de blogul tau de rahat, la noi esti Spam!Cat despre executoarea slinoasa, iti urez sa ai parte de asa ceva. Dar, maritata cu un arab care isi mananca dintre degetele de la picioare, probabil faci parte si din Mafia cu pricina.Fa-ti un bine si vezi-ti de treaba ta, pe blogul lui Vadim nu aia ce sa cauti, vita! VCadim a luat apararea unor arabi nedreptatiti de Mafia din Romania. Dar esti prea proasta sa pricepi, javra de cine trebuie sa te iei si de cine, nu!

viorica abbu spunea...

nu pot crede ca insusi WC Tudor a catadixit sa-mi scrie.....
ce onoare....ce onoare....ce oroare....!!!!!

mihaela spunea...

dupa limbaj pot sa jur ca-i el... sau poate ma insel si e Gigi Becali hi hi hi

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...