Pagini

19 ian. 2011

DISPERARE SAU PROVOCARE ?

DUPA POLITISTI,SI MILITARII IN REZERVA S-AU DAT IN STAMBA....
adica,
la demonstratia de la Constanta a rezervistilor,un militar în rezervă, locotenent colonel, a încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi să treacă de un gard amplasat de jandarmi în faţa manifestanţilor.
Bărbatul, Vasile Teofil, care a încercat astfel să ajungă în sediul Prefecturuii, a fost imobilizat de către jandami şi urcat cu greu într-o dubă a Jandarmeriei, fiind dus la Poliţie pentru audieri.

demonstrantii au adus pancarte pe care scrie "Armata în rezervă este tot o armată", "Cu noi aţi ajuns în NATO", "Afară din ţară cu ciuma mondială"  ( tot de pensie tine ???) .
 De asemenea, protestatarii au adus cu ei o pancartă cu fotografia lui Traian Băsescu şi cu mesajele:“Băsescu şi gaşca lui să se ducă dracului !”,  "Călăul suprem al Armatei Române; Totul este sub control; V-am ciuruit".
FRUMOS....DEMN si MORALIZATOR

Ce-i mai preocupa pe rezervistii romani veniti sa protesteze pentru micsorarea-teoretica- a pensilor lor:
 - genocidul împotriva poporului român declanşat de ciuma portocalie susţinută de ciuma mondială, prin reducerea drastică a veniturilor si distrugerea sistemului de sănătate (!);
- acţiunea criminală de depopulare a României, în special de oamenii cu înaltă calificare (!);
- cumplita diversiune al cărei scop este învrăjbirea militarilor cu civilii, a pensionarilor cu lucrătorii, a bugetarilor cu lucrătorii din mediul privat (!) ;
- nesitatea unităţii de acţiune la nivel naţional.
Pensiile....????
la demonstratia urmatoare daca nu or uita si atunci....!!!!!

Un comentariu:

cherie spunea...

Raspuns : Provocare.....................

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...