Pagini

16 ian. 2011

Prea cuvioasele criminale de la Tanacu au fost eliberate...

Datorita marii clemante a justitiei Romane,"clementa" care ne-a sters din spatiul Shengen,trei dintre cele patru măicuţe de la Mănăstirea Tanacu, vinovate de moartea Irinei Cornici, au fost eliberate condiţionat.Foarte curand li se va alatura si a patra cuvioasa.
Eliberarea se datoraza bunei purtari si faptului ca au participat la rugaciuni (!) 
parintele cu barba roscata  mai este inca in inchisoare,spre paguba statului roman care are mare nevoie de criminali cu buna purtare.

Exorcizarea până la moarte a Irinei Cornici a şocat opinia publică din ţară şi străinătate şi a dus la condamnarea celor patru măicuţe la câte cinci ani închisoare o pedeapsă de şapte ani pentru fostul monah Daniel Corogeanu.

o imagine din evul mediu....



4 comentarii:

cherie spunea...

De fapt cati ani au facut maicutele puscarie ?
Eu atunci am ramas putin cam nelamurita daca nu cumva au fost mai vinovati cei de la spital care au venit cu salvarea... Ceva nu a fost clar in acea poveste.

Anonim spunea...

Doamne Viorica , cred ca ati cazut victima inselarii si manipularii presei romanesti ...
Sa va dau un amanunt - sora Irina a fost luata cu salvarea de la manastire ; ori salvarile nu iau sub nici o forma oameni decedati .
Irina a murit se pare in salvare datorita administrarii unei hiperdoze de adrenalina parca , asa circula un zvon ...

viorica abbu spunea...

Posibil,posibil,gustul amar ramane insa...

Anonim spunea...

fratioare inainte sa vorbesti invata sa te edifici cat mai complet asupra temei despre care vrei sa perorezi, altfel nu vei da dovada decat de cat de proasta pot fi.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...