Pagini

4 iul. 2011

"Si cine p...a mea a mai inventat si BAC-ul asta ???" (păstorul John Becalli)

Tinerii Romaniei merg cu pasi voiosi pe urmele parintilor si profesorilor lor.
Ignoranta si obraznicia de acasa le aduc la scoala,violenta si delasarea de la scoala le duc acasa.
Invatatul inseamna munca,dar munca inobileaza,ori cine mai are nevoie de nobili daca avem manelisti,becalisti,columbeni si vip-uri cu Botox,sani de silicon,bronz de ultraviolete si fite de casa mare...
Telefoane in fiecare buzunar,gandul la jocuri la facebook,la chaturi si la realizarea de filmulete pe youtube cu profesori terorizati,haituiti,depasiti de vreme,de menirea lor si de varsta pensiei.
Catastrofa BACALAUREAT 2011 nu era imprevizibila,avem ministrii PSD,PD,UDMR,PNLdar nu avem ministrii de resort,numai jalnice figuri oportuniste venite la parlamentputind a usturoi si cu servieta goala si placand cu ea plina de milioane de EU...pudrati si shamponati

Unde sunt elevii in toata povestea asta? unde este invatamantul?
ca si parlamentarii,mai mult in vacanta si la firmele lor.

Tot ce am scris mai sus este desigur contrazis cu tarie de cei 65 (SAIZECI SI CINCI ) de elevi care au luat pe merit nota 10....
65 din peste 100.000 elevi inscrisi la BAC....

Si cine p...a mea a mai inventat si BAC-ul asta???
Ce, cu pluta nu era bine ?? Sau sa mergeti pe apa ca Isus??


6 comentarii:

mihaeladr spunea...

Corect!!!!

maria spunea...

buna dimineata
e clar ca viitorul romaniei e compromis!
ce ne-au facut alesii nostri pana acum ...stati sa vedeti cine o sa ne conduca tara de acum incolo!
imnul national o sa fie o manea de-a lui Minune!
si nu era nevoie de Bac ca sa ne dam seama de calitatea tinerilor nostri..trebuie doar sa ne uitam pe strada si vom vedea clar.
si nu e vina nimanui,e doar vina parintilor care au uitat unde au pus cureaua si din frica ca vai copilasii lor sa nu vor fi ca ceilalti ,sa nu aiba ei ultimul mobil si ultimul ipod,au uitat ca mai intai copii trebuie sa-si castige prin munca favorurile.
tinerii din ziua de azi se duc la parinti si pretind sa li se dea,ca si cum datul e sportul preferat al parintilor.
eu la baietii mei nu le voi cumpara ultimul mobil,ultimul playstation...trebuie sa-si puna osul la treaba.
vor ceva...la munca frate...part-time la mcdonald's vara in vacanta...sa-si economiseasca banii si sa inteleaga valoarea banului!
vor sa iasa cu prietenii?!intai sa-si faca temele si sa nu-mi faca probleme la scoala!
au ceva de comentat?!hmmm...nu o sa le mearga cu mine.vor avea in mine cel mai bun prieten dar si cel mai aprig parinte daca asta vor!
eu cred ca parintilor din ziua de azi le este frica sa mai fie parinti!pai cand mama se uita o data la mine intram in pamant de frica ,daca stiam ca am facut ceva gresit.
copii copie f mult din comportamentul parintilor,mai ales cat sunt micuti si de atunci e timpul sa le vorbesti.nu dupa ce si-au pus un cercel in ureche!
fii un exemplu daca vrei sa ai copii buni!si daca nu se prinde de ei atunci macar stii ca ti-ai facut datoria!

shakuka spunea...

în parte a fost și opera profesorilor să demonstreze că fără bani nu se poate, că atâta cât și-au dat interesul să investească în educație, și rezultatele pe măsură... notele nu au mai fost unflate și strictețea la supravegheat și corectat maximă.... desigur asta e valoarea reală a elevilor, care acum iese la suprafață după ce a fost mascată atâta timp.

Anonim spunea...

Scuzati-mi lipsa de modestie, insa la ce subiecte s-au dat anul acesta, in special la romana, istorie, geografie, treceam Bacalaureatul, cu toate ca sunt vreo 10 ani de cand am terminat liceul.... si totusi ei au cazut pe capete. Rezultatele sunt catastrofale, exista un miserupism incredibil in randul tinerilor, pur si simplu nu le pasa de educatie, iar starea asta e comuna si profesorilor.

hatun spunea...

o sa treaca si perioada asta cum au trecut si altele...dar va lasa cicatrici!

karma police spunea...

sinistru mi se pare ca RIDEAU PENTRU C AU CAZUT...wtf?????

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...