Pagini

26 iul. 2011

Se inchid portile Elvetiei: Emigraza cine mai poate...!

Elvetienii nu mai vor imigranti.

Cel mai mare partid de dreapta din Elvetia a initiat o lege pentru limitarea imigrarii.
Propunerea vine cu cateva luni inaintea alegerilor parlamentare.

"Initiativa noastra vrea sa redea Elvetiei autonomia in materie de imigrare. Imigratia nelimitata a creat probleme de ordin legal si are un impact negativ asupra economiei, infrastructuii, scolilor, somajului, sanatatii, securitatii sociale, asupra chiriilor si pretului terenurilor", a declarat Toni Brunner, liderul Partidul Popular, care a subliniat ca daca aceasta lege va fi adoptata, atunci inclusiv acordul cu UE pentru libera circulatie a persoanelor va trebui renegociat."
Sezonul turistic atrage tot mai multi rromi cersetori in Elvetia.

Tot mai multi tigani din Romania au sosit cu familia,cu masina personala si cu plancarde gata pregatite la cersit in Elvetia.Cazarea o au asigurata,fie  la biserici,fie la hosteluri pe banii primariei...Copiii sunt plasati in centre pentru familie.
Castigul netto ? 20-30 franci pe zi,mult mai mult decat a munci in fabrica in Romania...Nu taxe,nu impozit,fraieri sunt cati vrei,mai ales printre turisti.

Indulgenta si credulitatea Europenilor nu are limite.
In Elvetia 4 incercari de a limira imigratia in masa au esuat din anul 1970 pana in 2004.

Rezultatul ?
Strainii reprezinta aproximativ 22% din populatia Elvetiei


Nici Bucurestiul nu este neglijat:
Tiganii  îşi spală covoarele şi copiii în Dâmboviţa, pe Splaiul Independenţei!

Tiganii şi-au adus de acasă costume de baie şi o piscină gonflabilă pentru cei mici. Bărbaţii au rămas la bustul gol şi au contemplat natura.Tigancile  au profitat de vremea bună şi de faptul că apa era aşa aproape şi au adus şi covoarele din casă, pentru a le spăla.


4 comentarii:

Anonim spunea...

Bine fac elvetienii, ar trebui sa ne inchidem si noi granitele sau sa nu acordam rezidenta atat de usor. In sfarsit a prins si DIICOT-ul traficanti de droguri si arme pe teritoriul nostru, colaboratori cu grupari teroriste externe, cine stie cati mai sunt.

viorica abbu spunea...

Acum....depinde care stire o ai in vedere...DIICOT Vancea a descoperit o retea de trafic de droguri,DIICOT Bacau a descoperit o retea de trafic de droguri,culturi de canabis si unelte de fabricat droguri,DIICOT Sangeorz Bai bistrita Nasaud...de asemeni a descoperit o retea de trafic de droguri,DIICOT Vancea a descoperit o retea de trafic de droguri,DIICOT Tg Mures,a descoperit un fost ofiter in Legiunea Straina,antrenor al body garzilor din Quatar care organiase o retea paramilitara de trafic de droguri,DIICOT Vancea a descoperit o retea de trafic de droguri,DIICOT Bucuresti a descoperit
o reţea specializată în trafic internaţional de haşiş pe relaţia Maroc - Spania. Drogurile erau porţionate şi comercializate, ulterior, pe raza judeţului Ilfov şi în Capitală.
Din gruparea de traficanţi face parte şi un marocan cu reşedinţa în Bucureşti, în prezent aflat pe teritoriul Spaniei.

Pe modelul daca Diicot pune intrebari la musulmani=islamofobie aici vorbim de drogo=fobie....nu ??

Anonim spunea...

Mie imi e clar de ce i-au perchezitionat pe astia de la Liga, pai il urmareau pe unu, care cica e de 20 de ani in Romania, posibil au mers pe urmele lui, poate sa poza si in musulmman exemplar, care mergea la moschee, deci au vrut sa vada daca nu mai are complici si a avut. Nu-i islamofobie, oamenii si-au facut datoria. Eu vorbesc de operatiunea Diicot-ului care au deconspirat traficul de arme pt Hezbollah, de traficanti de droguri aduse de prin Afghanistan si alte parti am mai auzit.

Anonim spunea...

Operatiunea in care i-au prins pe iranian si pe complicele libanez.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...