Pagini

29 iul. 2011

Camarazii lui Zelea Codreanu de la "Noua Dreapta" fascista si "nationalista"

Noua dreapta nu iubeste pe oricine...
Trebuie sa fi "verde",nu numai in buzunar ci si in suflet...aia verzii in buzunar sunt conducatori de fundatii,protestatarii de profesie,trempisti de drapta, de si mai dreapta, sau de "Noua dreapta".
Roncea,Rapcea,Coja,Ilascu,Tuburlui,Ionescu,Popescu,Georgescu,toti sustinatorii foii fasciste pe internet "Altermedia"
Acolo se poate spune orice despre tigani,despre musulmani,despre evrei,despre homosexuali,despre oamenii sanatosi la cap care vor ca ei sa traiasca si sa lase si pe altii..

Noua dreapta este noul fascism in Romania.
Ascuns sub fel de fel de denumiri ramane esentialul
Aparteneta de ideologia fascistului Codreanu,un paranoic,care a inceput cariera cu un asasinat,a continuat sa asasineze figuri politice marcante,a ars carti,a distrus valori, fara sa puna nimic in schimb  si  care a facut dezordine si pogromuri pana a pus Antonescu tunurile pe "camarazii lui"
BASESCU NU ESTE IN STARE DE ASTA,nu poate sa trimita tiganii la munca si hotii la puscarie iar pe derbedeii noii drepte sa-i deporteze in Alaska

Asadar cine e "Capitanul"...??
un mire fericit cu zvastica pe cununii....


Vechii "camarazi" in fata "Casei verzi "


Si...noii "camarazi"-pustime refulata, inculta,dusa de nas de nostalgicii legionarilor si fascistilor si plimbati pe furis prin paduri sa cante imnuri legionare si sa salute fascist.


 ORDONANŢADE URGENŢĂ nr.31 din 13 martie 2002, art 4 prevede :
Art.4 – (1) Răspândirea, vânzarea sau confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum şi deţinerea, în vederea răspândirii, a unor astfel de simboluri se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.

 Nota: Pozele sunt din colectia ziarului "Adevarul"
si de facebook,conturile "noua dreapta" si prietenii ei.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Viorica, exagerezi, ce simboluri fasciste ar fi folosit Noua Dreapta in public? salutul acela? tu n-ai fost la viata ta pioniera? ai uitat cum ne salutam la careu? :)))

of, of, of, ... daca Miscarea legionara e de infierat, cum de-ti explici ca atatia oameni de cultura, eruditi au aderat la ea, multi platind pentru "vini imaginate" de comunisti in inchisoare. Ce parere ai de Sfintii inchisorilor? luam toti legionarii la unison si dam cu ei de pamant?

Astia, actualii "neo-legionari" ai Noii Drepti NU reprezinta Miscarea Legionara, nu e continuitatea ea, nici pomeneala! de altfel nici ei nu spun asta. Ar vrea ei sa fie un fel de reminescenta, insa sunt de slaba calitate.

b.d. spunea...

Salutul nu seamana cu cel fascist ?

Priveste AICI si spune care-i diferenta...

viorica abbu spunea...

Astia, actualii "neo-legionari" ai Noii Drepti NU reprezinta Miscarea Legionara

Partidul legionar a fost singurul partid interzis
de Iliescu in 89.
Iata are si al un plus-(Iliescu)
de atunci hidra scoate cand un cap cand un altul sub de de fel de denumiri...ultima gaselnita PPP adica Partidul pentru patrie...infiintat in 93 de niste "fosti" verzi autointitulati luptatori anticomunisti (!)

Hai sa fim seriosi anonim draga ...istoria asta o cunosc bine din familie,familie impartita de altfel irevocabil in 3 parti
Sa-ti spuna bunicul meu de rebeliune ....era student atunci si s-a baricadat la camin cu altii care voiau studii nu politica,a doua zi a venit detasamentul mortii sa-i interogheze....

ca detasamentul asta din padure,doar ca pustimea asta este asmutita sa atraga atentia de la sforarii care incet incet,contrar legii romane reinvie fascismul in Romania

viorica abbu spunea...

Ei inca ceava anonim...cu persiflarile astea o sa spui in curand ca baietii erau in padure ca sa caue fier vechi pentru ca sa ia stegul de detasament fruntas pe unitate...

Anonim spunea...

ce padure visezi? astia-s genul de smecheri care se aduna, fac o poza, iar dupa si-o pun pe facebook sa curga comentariile admirative. Astia sunt periculosi?

Cei vechi au fost cum au fost, nu toti, insa destui au deviat, legitimand "asasinatul politic". Insa de umbrele astea verzi de azi sa-ti fie teama? de astia?????

viorica abbu spunea...

Anonimule...aia sunt neseriosi,astia sunt cativa,ceilalti nu au credinta,aduna-i pe toti si vezi daca mai pori ajunge acasa...

Anonim spunea...

Viorica,habar n-ai cu ce se mananca noua dreapta.Decat sa indrugi baliverne,mai bine las-o balta!

viorica abbu spunea...

Crezi ???
dar ce eu traiesc in Homolulu??
Nu va vad mutrele la pichetele de manifestatii de tot felul...??

Anonim spunea...

sa moara toti tiganii din romania ca din cauza lor suntem vazutzi prost prin strainatatea .. asa ca nu te mai phoote tu in fund aiurea ... ca romani de azi traiesc sub umbra tziganilor din romania ... prin cartiere la cluburi .. nu ai loc de ei .. ca taxu e nustiu cine, ca unchisu e prietenu primarului asa mai departe .. daca vrei sa faci ceva pentru tzara ta completeaza formularul si inscriete si tu in ND ! MOARTE TZIGANILOR, POPONARILOR SI MUSULMANILOR DIN ROMANIA !!!!! TRAIASCA MARESALUL ANTONESCU !!

viorica abbu spunea...

nu am sters comentariu.e bine sa vedem fata adevarata a "romanului verde" prost,incult,violent si -sper- client al penitenciarelor.

Homo Cavernus

Moigra spunea...

Salutul din poza 4 e facut gresit. Palma nu trebuie sa fie dreapta ci ridicata la maxim (gen poza 3).Codreanu a scris in cartea sa ce reprezinta acest salut.Nu are nicio legatura cu national-socialistii din Germania de atunci deoarece nu se auzise inca de ei, cum nu se auzise nici de Mussolini in Italia.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...