Pagini

11 iul. 2011

"Eu respect religia fiecaruia atita timp cit el nu incearca sa imi ,,toarne gogosi"

Replica apartine domnului profesor si vanator de greseli in religiile altora...
il cheama pe forumuri -MUNIR
in viata de toate zilele...putin din toate: toate cele rele...!!

"Eu respect religia fiecaruia atita timp cit el nu incearca sa imi ,,toarne gogosi" si sa imi prezinte teorii fara fond si lipsite de substanta.Atita timp cit el insusi nu isi respecta propria religie crezind in amalgamul de politeism si pseudo dogma creat de oameni si care nu mai pastreaza nimic din ceea ce i-a fost transmis cum sa tac?Scrierile biblice in religia crestina au fost inlocuite cu ,,sfinta traditie " iar revelatia divina a fost inlocuita cu bunul plac.

Grija lui pentru ce cred Crestinii ii creeaza insomni...Posibilitatatea ca, Crestinii sa merga pe un drum gresit il face pe domnul profesor MUNIR..nervos.
si ce inseamna GOGOASA pentru domnia Sa ?        EVIDENT TOT CE NU ESTE ISLAMIC....


Crestinii cred ca Isus este fiul lui Dumnezeu.Ca el era mesia(moshiach -unsul) este un termen care se referea la preoti ,profeti si regi.In Tora acest termen nu exista.In Talmud termenul care face trimitere la mesia se refera la dorinta evreilor de venire a unui eliberator care sa-i scape de sub jugul ocupatiei.Isus nu a fost si nici nu a incercat sa fie asa ceva.El si-a respectat intru totul statutul de profet(prooroc)fara sa pretinda ca este ceea ce crestinii ii atribuia in mod fals. De aceea, pentru evrei era complet ridicol şi chiar o blasfemie ideea că Isus ar fi fost Mesia.Chiar si Pavel recunoastea acest lucru(1 Corinteni1-23)
Relatarile din Luca si Matei conform carora Isus s-ar fi nascut in Betleem se contrazic una pe cealalta
Acesta este un prim pas crucial, pentru că, dacă cele două relatari se contrazic , atunci cel puţin una dintre aceste doua trebuie să fie falsă.
Alte pasaje implică Nazaret ca locul de naştere al lui Iisus


ETC....ETC....ETC........

Asta in timp ce membrii "adevaratei religii" cea a "pacii si bunatatii fara limite" ,omoara en-gros in mai toate tarile arabe sau nu, proprii musulmani,se complac intr-un semianalfabetism cronic,se complac in a trai pe spinarea fraierilor internationali care le platesc ajutoarele sociale.Navalesc cersind ajutor si locuri de mun\ca in mai toate tarile facand dezordine si luptand inpotriva celor ce le intind o mana de ajutor...

Dar mai ales aduc in gradina islamica, multimea de gainuse....retrovertite...!!
Lipsite de cunostiinte,lipsite de personalitate,lipsite de cele mai elementare notiuni si cunostiinte de viata,inghitind la metru patrat materiale propagandistice atat de puerile si de mincinoase incat numai orbit sa fi ca sa nu le vezi transparenta si falsitatea.........(unele, desigur)

Dar MUNIR...pe a lui:
Penibil pana la sfarsit:

As salam alaykum
Nici o data in discutia cu un crestin nu folosesc textul coranic.  (!!!!!)


NORMAL...MUNIR,...."CE STIE TARANU..... CE E SHOFRANU....!!!"

foloseste textul chirilic,foloseste textul cuneiform,SAU foloseste mai bine ...TACEREA

http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=6085

4 comentarii:

Anonim spunea...

pe vremea acea nu exista regulament, deci se putea jigni in voie religia crestina. Cred ca si acum domnul Munir o poate face, avand un statut privilegiat pe forum. Ii dau dreptate cu ultima sa replica: niciodata in discutiile cu crestinii n-aduce texte coranice. E normal, din moment ce crestinii nu cred in Coran, e absurd si o mare prostie sa combati textul biblic cu o scriere aparuta dupa 700 de ani, poti eventual sa ataci Biblia cautand anumite pasaje ce pot sugera contradictii, daca stii cum sa le formulezi. Totusi, un crestin cu un nivel de educatie religioasa ridicat, nu cade in capcanele domnului Munir, il poate combate la orice ora, din moment ce religia crestina tine de spiritualitate, filosofie, interpretare.

Anonim spunea...

Munir nu poate ataca dogmatica crestina, esenta crestinismului, n-are efectiv cum sa o faca, tot ce poate face e sa caute anumite greseli sau contraziceri, insa si acestea tin tot de interpretare, deci se lupta cu morile de vant atacand palpabilitatea textului biblic, pentru ca esenta crestinismului e pura, nealterata.

Anonim spunea...

Bine insa ca vine dansul si ne spune cum ca un inger i-ar fi aparut prin anul 600 si ceva unui om si i-a dictat niste versete, iar omul, avand o memorie electronica le-a inregistrat pe toate. Cine toarna gogosi?

viorica abbu spunea...

multumesc pentru postarile dv.Am vrut sa arat inca odata si inca odata ca atunci cand nu esti in stare sa faci ordine in casa ta le arati prietenilor ce murdarie este la vecini...
Dorinta convertitilor de a se autoflagela (unora)prin repetarea obsesiva a greselilor religiei pe care au tradat-o fara macar sa o cunoasca,ii arata atat de deosebiti pe convertiti fata de musulmanii nascuti.
Nu ai sa vezi la cei nascuti musulmani atata grija fata de Isus,Maria si apostoli...Nu ai sa vezi atata grija de soarta profetilor, ingerilor,etc.Grija lor este mai putin daca Isus a inviat sau nu,grija lor este sa gaseasca un servici,sa aduca bani acasa si sa aiba liniste.
ce nu intelege "Domnul profesor"este ca afara de corul "Rasaritelor" format din 3 surori,nu il mai asculta nimeni....

pardon.....eu..!

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...