Pagini

7 mai 2011

"Sprijinind Siria, Romania isi apara propria existenta......"

In aceste ceasuri dificile, poporul roman nu trebuie sa uite si sa abandoneze poporul frate sirian , relatia romano-siriana este una bazata pe o lunga istorie si Romania trebuie intotdeauna sa fie alaturi de Siria , poporul sau si conducerea siriana in procesul de constructie a Siriei libere si independente.

Condamnam cu tariei agresiunile teroriste, ce au loc asupra populatiei civile si a aramatei siriene in Daraa, Latakia , Damasc si in alte zone si ne exprimam cu hotarare sprijinul fata de guvernul presedintelui Bashar Al Assad ca singurul reprezentant legitim si legal al poporului sirian.

Sprijinim interventia legala, in limitele stabilite de Constitutia siriana si de legile tarii, a armatei siriene impotriva atacurilor teroriste pentru a proteja viata si proprietatile poporului sirian . Fortele de ordine siriene si-au facut datoria cu profesionalism si demnitate respingand fortele agresoare si invadatoare de pe teritoriul tarii.

In final ne exprimam increderea in Presedintele Bashar Al Assad, ca singurul reprezentant al unitatii nationale siriene si garant al integritatii teritoriale a Siriei si ca reprezentant al politicii de reforma ce construieste o Sirie libera si democratica . Presedintele Bashar Al Assad este, in aceste momente dificile ,vocea poporului sirian si da un exemplu de spirit de sacrificiu demn de un adevarat lider , respectam aceasta atitudine si ne solidarizam cu eforturile sale.

etc....etc....etc....


NU,NU AM SCOS DE LA NAFTALINA VRE-UN DISCURS AL LUI CEAUSESCU...

Este declaratia plina de patos,de patriotism,de fratie internationala a islamistului si parintelui Ummah,Profesor Anton Caragea, directorul "Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica cu Palestina lacrima mea"

Prezent activ la mai toate intrunirile "surorilor musulmane" si  "fratilor musulmani" fara sa observe ca la aceste conferinte si intruniri LIPSESTE steagul Romaniei, fiind numai steagul Turciei sau al Paleshtinei,D-l profesor Caragea coboara demnitatea Romaniei la cel mai jos sub-nivel.

ii trimit un cadou care o sa-i placa:
terfelirea Romaniei





9 comentarii:

anonim1 spunea...

ce desen stupid. Pun pariu ca 80% dintre romani nu stiu ce inseamna cuvantul ISLAM, d'apai sa-l asocieze cu terorismul. Sa-i intrebe madamme lavinia pe strada :))) vor spune ca e o prajitura, o tara sau vreo localitate, insa in niciun caz o religie. Iar palestinianul ala cu pumnul ridicat in sus si privirea spre Romania, intr-un gest amenintator e de-a dreptul hilar.

Anonim spunea...

E fara indoiala un desen infantil si stupid, care arata la fel ca toata propaganda pro-palestiniana. Asta arata si nivelul publicului consumator al acelei propagande.
Corneliu.

viorica abbu spunea...

anonim 1 s-ar putea sa nu ne intelegem la punctul asta
dar romanii stiu ce este islam,inteleg scopurile lui, dar spera si se bucura,sa se desfasoare in curtea altuia.
la ei in curte au deja destui....neo fascisti din noua dreapta si alte ramuri "crestin ortodoxe si nationaliste.
si apoi cam multe fete romance si mai ales moldovence (din rusia)gasesc "Adevarata credinta" fara sa aiba habar de ce aia credinta....!!

viorica abbu spunea...

bre gogaie,,,tot romanul pricepe ca e fosta urss
da in iordania s-a uitat.

anonim1 spunea...

eu sunt convins ca nu stiu ce inseamna islam, eventual au auzit de musulmani :) cei mai multi dintre teroristi sunt musulmani, asta-i realitatea cruda!

Anonim spunea...

deci ce legatura istorica are Romania cu Siria? inafara de aberatii?
Sa fim seriosi Viorica, ai dat-o in bara acum!!!!

Anonim spunea...

Viorelul meu drag a vorbit cu mineeee...pupai-as eu manushitzele de fata frumoasa.
Dar nu mi-a placut cuvantul "bre" :( Parc-as fi unchiul ei. Mai bine mi-ar spune puiu'

Gogaie

viorica abbu spunea...

Anonim...dar chiar nu citesti...nici cine a scris comentariul si nici comentariul meu...pacat,acum se deschid strandurile si tu pierzi vremea pe aici...

Anonim spunea...

Pentru cine vrea sa citeasca relatarea completa a declaratiei lui Anton Caragea de sprijin a dictatorului macelar Bashar Assad, iata linkul:

http://centruldiplomatic.wordpress.com/2011/05/01/romania-sprijina-siria-si-pe-presedintele-bashar-al-assad/

Corneliu.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...