Pagini

8 mai 2011

Parola pentru intrarea pe forumul "Islamul azi" : "Pentru jidan, totul este un gheseft"...raspuns:"Bine ai venit pe forum"

       Iuliana_N   Posted 07 March 2011 - 12:13 PM
  Trebuie sa va spun ca si eu boicotez Israelul, pentru crimele pe care le face in Palestina;daca ar avea mai putini bani,(evreii ...nota mea...!) ar trebui sa isi vada de saracia lor si sa se lase de intrigile si agresiunile cu care se ocupa acum. Poate stiti, in Romania exista un soi de zicala: "Pentru jidan, totul este un gheseft"...

       popadr       Posted 16 March 2011 - 07:44 PM
Pace :)

       ascary        Posted 16 March 2011 - 09:26 PM
Pace :)
Cam timid :)
Bine ai venit pe forum.
 



desigur persoana nu va fi banata....chiar are sanse la un loc in administratie sau moderare,depinde de ce metoda alege sa scape lumea de evrei. 

sursa cimiliturilor de mai sus

BEFORE BOYCOT ISRAEL

7 comentarii:

Anonim spunea...

Asa ca aceia care doresc sa boicoteze Israelul, sa faca bine si sa-si arunce pe fereastra computerele, deoarece procesoarele lor marca "Intel" sunt sau fabricate sau proiectate intr-una dintre cele 5 intreprinderi din Israel ale acestei firme.
Poate asa o sa mai scape mediul cibernetic de uriasul spam produs de ei.
Corneliu.

viorica abbu spunea...

anonim 1 : directia era clara de la inceput fiind patronat de o fundatie ce este ramura romaneasca a "fratilor musulmani " di egipt cu imami scoliti in Irodania si cu bani sauditi.problema erau manusile ...gherutele acunse.....
pana i-a dibuit diicot si i-a invitat la o mica "corectie " de navigatie.
practic acum nava este in deriva si de echipa si de marinari

anonim1 spunea...

pentru Viorica: acuzi voalat ca merg la studii in Iordania, insa exista invatamant superior teologic pentru cultul musulman in Romania? eu , unu, n-am auzit.

viorica abbu spunea...

Anonim 1 -intai baietii fac studii in Iordania...
fiecare este liber sa-si inchipui pentru ce sunt pregatiti
apoi vin ca stdenti in Romania, de regula la medicina,lasa apoi medicina si se ocupa de islamizare.

In romania sunt recunoscute diplomele persoanelor de cult care au absolvit institutii acreditate re statul roman

legea 489/2006

Art. 33
(1) Cultele au dreptul sa infiinteze si sa administreze unitati de invatamant pentru pregatirea personalului de cult, a profesorilor de religie, precum si a altor specialisti necesari activitatii religioase a fiecarui cult, in conditiile prevazute de lege.
(2) Fiecare cult este liber sa isi stabileasca forma, nivelul, numarul si planul de scolarizare pentru institutiile de invatamant proprii, in conditiile prevazute de lege.

Art. 34
(1) Cultele isi elaboreaza planurile si programele de invatamant pentru invatamantul teologic preuniversitar si programele pentru predarea religiei. Acestea se avizeaza de catre Ministerul Culturii si Cultelor si se aproba de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.
(2) Pentru invatamantul superior, planurile si programele de invatamant se elaboreaza de institutiile de invatamant, cu acordul cultului respectiv, si se aproba de senatele universitare.

Art. 35
(1) Personalul didactic din unitatile de invatamant teologic integrate in invatamantul de stat se recunoaste de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, in conditiile prevazute de lege, cu acordul prealabil al organelor statutare ale cultelor religioase in cauza.
(2) Personalul didactic din unitatile de invatamant teologic neintegrate in invatamantul de stat se numeste de catre organele statutare ale cultelor, in conformitate cu statutele acestora. Personalul didactic care preda religia in scoli trebuie sa indeplineasca prevederile Legii privind Statutul personalului didactic nr. 128/1997, cu modificarile si completarile ulterioare.
..............

lege adoptata in senatu Romaniei in 2008

LEGE PRIVIND ORGANIZAREA INVATAMANTULUI TEOLOGIC
SUPERIOR DE CULT ISLAMIC

http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2008%5C08L558FG.pdf

viorica abbu spunea...

"....In varsta de numai 28 de ani, noul conducator al cultului musulman din Romania este cel mai tanar muftiu din tara noastra, fiind absolvent al unei institutii de invatamant teologic islamic din orasul turcesc Samsun si doctorand al Universitatii "Ovidius" Constanta.

Anonim spunea...

sefu'imamilor :) un fel de episcop, in timp ce imamii sunt cu o treapta mai jos, echivalentul preotilor (diaconii, presbiterii).

Anonim spunea...

multumesc Anonim. Esti dragutz si amabil.

Gogaie

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...