Pagini

8 mai 2011

Conferinta despre ingineria islamului a luat sfarsit.

In aplauzele a cam 80  membrii cu sau fara state de plata ai ligii islamice cu sub- ramurile Liga islamica si culturala din Romania si Fundatia centrul cultural islamic Islamul azi Cultural,dependente de ramura "Fratii musulmani" din Egipt si de "Surorile musulmane" (premiera) din Romania a luat sfarsit sambata 7 mai conferinta care a a avut un singur punct la ordinea de zi:

"Imaginea si influenta islamului in Romania,participarea musulmanilor romani la buna desfasurarea a vietii sociale si politice in Romania,la adancirea bunei convietuiri,a respectului reciproc dintre minoritatea musulmana si romanii din Romania."
 Invitat de onoare Muftiul cultului musulman din Romania si cei doi deputati musulmani din Parlamentul Romaniei.

 Felicitari organizatorilor

8 comentarii:

anonim1 spunea...

la mancare si la bautura moca (chiar si fara alcool) e de mers :)))

viorica abbu spunea...

anonim 1 poanta de fapt urmeaza maine....!!!

anonim1 spunea...

in asteptarea poantei de maine, postez aici, o alta mostra de ipocrizie venita din partea administratorului Islamului Azi, doamna Lavinia-Maria Kandilici.

11 August 2009 - 04:19 PM
Cat despre caricaturi Allahu Alem.Eu nu sunt deacord nici cu cele despre popoare! De ce simtim nevoia sa ne injosim unii pe altii? A avea umor nu insemana sa inghiti glumele pe seama confratilor tai.

Cat tupeu are... ea care isi bate joc de tara asta si de noi prin desenele ei puerile?~! :)))sa inteleg ca in 2 ani de zile si-a schimbat gandirea cu 180*?

viorica abbu spunea...

funcrie exponentiala de marimea donatiilor primite de IHH Turkye balamuc

Anonim spunea...

poanta e ca toata adunarea s-a desfasurat sub ochii lui Stefan cel Mare si Sfant, care i-a urmarit de sus, de pe perete, veghand asupra intereselor noastre!

p.s cam uratele femeile romance musulmane,turcoaicele,araboaicele sau marochinele arata mult mai ingrijite,aranjate, tin la aspectul lor exterior, nu-s toata ziua cu capu'n frigider.

Anonim spunea...

am spus " cam uratele femeile romance musulmane ... " hai cam fost rau, insa pozele de la conferinta pe care le-am vazut m-au influentat.

anonim1 spunea...

rectific, doamna aceea care a luat cuvantul la conferinta are stil, are clasa, insa celelalte nu prea au simt estetic ,niste combinatii de te doare capu':)

Anonim spunea...

Va rog sa ma ajutati cu materiale si/sau surse bibliografice legate de influenta islamica in spatiul romanesc la emanuelbus@yahoo.com. Multumesc

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...