Pagini

16 mai 2011

o importanta descoperire .Ummah a recapatat un desen pierdut al graficienei de renume turcesc Lavinia Maria

Desenul,caricatura sau ...ma rog...opera...
era data pierduta desi valoare ei este incomensurabila.
Pentru a fi recuperata s-a armat o flotila cu participanti din 457 de state cu 2957 organizatii pacifiste si 29458,5 persoane (una era gravida) care urma sa sparga blocada  instituita de Israil si sa caute in Gaza sub daramaturile inca fumegande de acum 2 ani (in Gaza nu ploua), daca statul sionist cotropitor Israil  nu cumva a ascuns acolo capodopera considerata pierduta.
Deorece nemernicii de cotropitori nu permit cautarea obiectelor pierdute cu rachete anti tanc sau anti avion nici cu rachete de medie si de lunga actiune,sau macar cu TNT,participantii au hotarat sa incerce cu tarnacoape si o cazma chestii pe care putini stiau sa le foloseasca.


In cele din urma VICTORIE....!!!!
Dupa 2 Km patrati de sapaturi in rada portului Ashdod (ce nume au si astia !) bravii pacifisti au gasit documentul in geanta cu mancare a sefului sindicatelor din aceasta asezare cu nume ciudat (care oricum va dispare de pe harta) si care daca a vazut culoarea albastra a crezut ca este ceva autohton asa ca a invelit mancarea cu el.....Ba chiar sionistul las a plans de frica ca o sa-i ia si mancarea....luata de la gura ...da nici nu vreau sa ma gandesc ca imi dau lacrimile  (si presa inca nu a venit)

Stimati si fideli cititori.
Acest blog,in premiera mondiala si mai ales judeteana la noi in tara- luati aminte,sa nu ziceti ca nu v-am spus  !- va descopera aceasta opera ...super...super,   cum sa zic, extra...extra de tot chiar,o opera mai tare ca famtoma operei...!


pe verso:
Auzi d-le cine oi fi tu!!!! Nu crede fratii si surorile de aiic de pe forum care intra ca sunt chiar orbi..
Eu am postat o stire un anunt si ai luat acest anunt in "deras" si ai inceput cu panflete:
Astept cu nerabdare noul regulament ca e destul cat ai nenorocit stirile pe acest forum... hai mai ai cateva zile sa-ti faci de cap!

(Chiar stimata artista designatoare Lavinia...de ce ati folosit bre,..... culoarea albastra....??
Si inca cu alb langa ea....!!!???
Dünyada hiçbir şey için sorun içine alıyorsanız....için Gazze'de çalıştırabilirsiniz ...!!?)
(in traducere mai mocaneasca ar fi cum devine: "la ce puneti oameni aiurea pe drum spre Gaza ?)

14 comentarii:

Anonim spunea...

ce-i cu pamfletul asta? madamme asta, Lavinia, a devenit centrul blogului asta? de cand asa onoare?
P.S schita 5: parca ar fi niste balene esuate pe uscat.

Anonim spunea...

da-o incolo de Lavinia, o extremista in plus! big deal! parca-i o moara stricata, altceva nu stie sa spuna, a transformat forumul ala a lor in loc de propaganta anti-Israel, un loc al incitarii la ura. De fapt, multi o secondeaza , daca urmaresti postarile lor, dar mai les stirile publicate, toate par desprinse dintr-un "singur ziar", prezentand un punct de vedere unilateral. Islamulazi respira ura prin toti porii.

Anonim spunea...

Lavina nu e "periculoasa", are doar mintea ametita de la atata propaganda, mult mai perversa in gandire mi se pare doamna aceea , Sevinci. Ia uitati-va ce stiri si articole publica? un adevar unilateral, intotdeauna. Forumul ala pare o agentie de stiri palestiniana,agitatoare. Cine instiga oare mai mult?

Anonim spunea...

Sevinci publica adevaruri partiale, asteptand apoi reactia fratilor: vai, moarte Israelului, ce oameni, cand vor plati, bla bla. Ieri, de exemplu, scria cu litere mari ca israelianii i-au atacat pe arabi, dar, Doamne fereste, sa fi spus ca aia au trecut cu forta granita, ca nu trageau nici astia ca nebunii. Am aflat de la stirile televizate, ca dupa ce-a publicat, credeam ca nebunii aia de evrei i-au macelarit. De fiecare data adopta tactica asta. M-am scarbit de forumul ala, incredibil cat de multa ura este, nu merita sa-l mai vizionez, nici macar ocazional. Am inceput sa ma uit de cand ai scris de superman Ascary sa vad si eu cine-s oamenii aia :)))) Cvadruplu post imi apartine. Orice replica ulterioara anonima nu-i a mea.Bye!

b.d. spunea...

Sunt unii care sufera de amnezie selectiva...
Normal ca israelienii au tras in cine le-au
trecut granita cu forta.

Vreau sa vad, care tzara ar pune covor rosu
si ar intampina cu flori, in aceasta situatie...

viorica abbu spunea...

fratilor,nu mai cautati conotatii si semnificatii...
este o fantezie Humoresca in La minor, sa ma descretesc si sa ma distrez....
nu este pamflet politic, social sau militar....
este un "studiu" la o singura mana de viorica......
,,,,

cu balenele ai dreptate...turcilor le plac grasutele si grasutii....

Anonim spunea...

mai degraba e perioada cand vin turistii in delta, n-are timp Ascary de prostii si stat la povesti. Si-o fi dat seama ca nu-i bine sa monopolizeze forumul.

cherie spunea...

Eu nu stiu cine este Lavinia Maria....

Anonim spunea...

Pentru Cherie;
O ilustrare a activitatii acestei vajnice doamne luptatoare pentre drepturile celei mai pasnice organizatii din lume - Hamasul.
Link: http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=6962&st=0&p=64268&fromsearch=1&#entry64268
Corneliu.

Anonim spunea...

umm3banat e o doamna (in gandire, atitudine), nu se compara cu Lavinia, hai sa fim seriosi :)probabil e si o diferenta de varsta intre cele doua mai mare ... insa in primul rand e o diferenta de IQ :)))

viorica abbu spunea...

Dragii mei nu discutam aici persoane care nu pot replica.
Cu exceptia desigur a catorva cazuri patologice unde nimic nu mai ajuta....
Doanmnele mentionate mai sus de altii decat de mine,rog sa primeasca scuzele mele ca si gazda.

viorica abbu spunea...

Gagaie,o schimbare drastica in stil si ton
schimbare pozitiva...
care sa fie motivul?
gazele ??

Anonim spunea...

mai Corneliu, fii barbat si nu te mai semna Gogaie, doar stie toata lumea ca tu esti! fii consecvent si foloseste un singur nick, nu alterna. Numai Corneliu e in stare sa scrie "ceeace" legat, adica pronumele relativ comus, "ceea ce" :))) Nu le barfi tu pe femeile acelea si cunostintele lor islamice, caci la capitolul asta esti zero.

Anonim spunea...

Gogaie ce frustrari ai de vi si insulti aici? De ce nu esti barbat si nu spui verde in fata pe forum ce a-i de spus. Dar tu ai cunostinte islamice , de iti permiti sa iti daii cu presupusu pe Umbanat si pe Aisha. Eu stiu ca ele nu se inghit, ce vi cu prosti din astea, ca una ar fi catelusu celeilalte?

Momaie fratele de pahar a lu Gogaie

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...