Pagini

28 mai 2011

"Nu ne vindem tara...!!!" (Dar daca stiti araba putem sta de vorba...!)

Veniti la studii inainte de Revolutie si stabiliti aici, arabii au gasit in Romania de tranzitie un adevarat el dorado, in care si-au putut acumula, peste noapte, averi impresionante. Unii prin munca cinstita, altii la limita legii si dincolo de aceasta. Unii si-au cistigat respectul, altii dispretul.
Cine cunoaste caminul de la Regie,sau de la academia Militara sau din Cotroceni sau...stie la ce ma refer.
In anii ‘80, Romania comunista devenise un real paradis pentru tinerii din tarile arabe care voiau sa faca o facultate. Marile centre universitare din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara sau Craiova erau luate cu asalt de tineri din Irak, Siria, Liban sau Iordania, dupa cum rezulta din registrele matricole ale vremii.
Pentru unii studiile durau 7-10 ani,pentru altii nu s-au incheiat niciodata
Ceausescu s-a orientat bine....baietii (de ce nu si fete !!) aduceau valuta,insa aveau ochiul vigilent al securitatii pe ei...

Nu mai putin de 80.000 sirieni erau in Romania in anul  1985 dar nici unuia, nici macar in vis, nu i-a trecut gandul unei scoli in limba siriana.....
Dupa revolutie,datorita costului ridicat al vietii in Romania si al studiilor,numarul studentilor,specialistilor la reciclare,OEP-istilor la antrnamente a scazut drastic.
A crescut insa infractionalitatea, traficul de droguri,de femei,de copii,de valuta,albirea banilor si mai ales ..."islamizarea" arabilor si musulmanilor romani.

Datele oficiului pentru straini din MAI ne comunica:
• 829 studenti arabi au venit la studii in Romania, din 1990 pina in prezent
• 1.227 cetateni arabi au solicitat rezidenta in Romania
• 449 cetateni arabi au solicitat drept de sedere in scopul reintregirii familiei
• 3.150 cetateni arabi au solicitat permise de sedere temporara
• 2.030 cetateni arabi au fost expulzati din Romania


Recesamantul populatiei din 2007 ne spune ca impartirea arabilor rezidenti romani este:
-sirieni 1.380
-irakieni 911
-libanezi 804
-iordanieni 588

Cateva figuri celebre:

* Mohamed Farzat deconspirat in 1988 ca ofiter al Serviciilor de Informatii Siriene.
Cu ajutorul unei firme siriene, Farzat exporta tractoare romanesti in tara sa de origine prin ICE Dunarea, firma apartinind fostei Securitati.
*timisoreanul Jabri Tabrizi Ahmad, care are o avere evaluata in "Top 300 Capital" la 30 milioane dolari. Acesta detine spatii comerciale, terenuri, case de schimb valutar si magazine duty-free.
*fratii Bacriz din Craiova, trei la numar, care au un complex angro estimat la 6-7 milioane dolari.
* Khalil Abi Chahine, care impreuna cu familia detine firma Romanel si circa 50 de spatii comerciale. Acesta din urma a aparut in "Top 100 Capital - 2002" cu o avere de 50-60 milioane de dolari.
*Mohammad Murad, patronul retelei de restaurante Spring Time, al fabricii de conserve Mandy, al firmei de constructii Triumf si al celor sase hoteluri Perla Majestic. Numele lui a aparut in presa legat de contrabandele cu tigari de la inceputul anilor ‘90.
* Fathi Taher, cu o avere evaluata la 200 milioane dolari. Acesta detine grupul Excelent Kandia, un pachet important de actiuni la firma ce detine Hotel Marriott, terenuri in zone bine cotate din Bucuresti si actiuni la firma de asigurari AGI Romania.
*Zaher Iskandarani,condamnat pentru contrabanda cu tigari, disparut din Romania de sase ani. Despre Iskandarani se spune ca urmeaza sa-si deschida in curind o fabrica de alcool (?!)  in judetul Timis.
*Jamal Al-Atm multe afaceti necurate precum "Tigareta"
* Hitam Silim "Tigareta II"
*Mohammad A. Mutar  In evidentele Registrului Comertului, acesta figureaza cu zece zile de nastere diferite, intre 1 ianuarie si 8 august 1966, in acelasi loc, Bagdad. Numele lui apare in 24 de SRL-uri din Bucuresti, Ilfov, Cluj-Napoca si Sibiu.
In doar cinci luni, prin firmele lui Mutar s-au depus 94 miliarde lei in numerar, urmate de retrageri de 40 miliarde lei si transferuri externe de peste 5 milioane dolari.(Free palestine -desigur !!!!)
* Mohammed A. Mustafa intrat cu pasaport fals in Romania a efectuat mai multe operatii in conturi "grase"
*fratii libanezi Ahmad si Mohammad Murad au reusit sa se capatuiasca dupa Revolutie cu ajutorul unor TIR-uri de tigari si cafea de contrabanda. In prezent, ei sint proprietarii lantului de restaurante Spring Time, ai hotelurilor Perla-Majestic din Mamaia, Olimp si Jupiter, precum si ai altor hoteluri.
Cum reusesc afacerile acestor arabi atat de bine?
Pe cine mituiesc? cu cat? si mai ales de ce ?????

Mafia araba, intre PDSR si PSD
Relatiile arabo-pesediste se invirt in jurul a doua nume "grele": Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc. Cei doi au avut in preajma lor mai multe personaje controversate din comunitatea araba, de la Zaher Iskandarani la Kamel Kader, Mohammad Murad, Fathi Taher si pina la Omar Hayssam.

Generalul (r) Ion Pitulescu, fost sef al politiei romane intre 1995 si 1997, declara de curind pentru Evz: "Toti mafiotii arabi - Zaher Iskandarani, Omar Hayssam si ceilalti - erau foarte apropiati de PDSR si tineau legatura cu Ion Iliescu si cu Viorel Hrebenciuc prin intermediul lui Kamel Kader. (...) Mi s-a parut curios ca un arab era numit consilier al secretarului general al guvernului (n.r.- Viorel Hrebenciuc). Au disparut apoi unele documente strict secrete de la SGG si, imediat, a disparut si Kamel Kader. Apoi l-am vazut cu ochii mei pe Kader in dreapta lui Arafat si am ramas interzis", scria Pitulescu.
In carte, numele lui Omar Hayssam apare alaturi de cel al lui Zaher Iskandarani, Jabri Tabizi si alti afaceristi arabi.
La Iasi, PSD a facut publica sponsorizarea primita de la comunitatea araba in campania electorala din toamna. Din datele furnizate Monitorului Oficial, rezulta ca PSD Iasi a primit donatii de 2,28 miliarde lei.
Printre firmele care au facut cele mai mari donatii se numara Siraj SA Iasi, in valoare de un sfert de miliard. Societatea este patronata de sirianul Aldeire Ahmad. Aceasta a inceput sa faca afaceri in 1989, cind avea doar citeva angrouri, iar acum este proprietarul complexului Siraj, care valoreaza mai multe milioane de dolari.

Spalare de bani prin firme-fantoma
Afacerile dubioase ale arabilor nu au fost niciodata straine serviciilor secrete.
Acest fapt reiese si dintr-o declaratie a deputatului Ion Stan, fostul presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI, difuzata in noiembrie 2001, la Radio Romania Actualitati:
"In perioada 1999-2001, printr-o sucursala a unei banci, s-au efectuat transferuri in valoare de circa 160 milioane dolari intr-o tara din Orientul Mijlociu, in contul unor firme sau oameni de afaceri cunoscuti ca apartinind unor grupari islamice extremiste.

In incheiere va lasa sa reflectati putin pe cine sustineti cumparand marfuri de la "fratii" arab
Ganditi-va de doua ori inainte de a cumpara si mai ales ganditi-va ca un arab prosper,o face jefuind padurile tarii,o face prin contrabanda,mita,trafic de influenta forta,intimidare spalare de bani.
Dar mai ales ganditi-va ca in acelasi timp, o firma romanesca onorabila DA FALIMENT

IATA CUI DATI BANII CUMPARAND MARFURI ARABESTI SAU INCURAJAND FIRMELE ARABESTI DIN ROMANIA:

• Hamas
• Hezbollah
• Fratii Musulmani
• Partidul Eliberarii Islamice
• Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei
• Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei
• Al Fatah
• Al Saika

ILIESCU in vizita la vechii  prieteni  la Bookfest 2011 : NU NE VINDEM TARA.....!!
AI DREPTATE MARIA TA:  NICI NU A MAI RAMAS PREA MULT  DE VANDUT.
(Dan Michi ,Abu Ola si Iliescu Pasa)


sursa 1
sursa 2

26 de comentarii:

hatun spunea...

viorica...am si eu o intrebare?!
tu in ce religie iti cresti copiii?

Anonim spunea...

o fi nimerit si Iliescu pe acolo, doar e un targ de carte, omul e literat. Prea mult tam-tam faci cu vizita ex-prezidentiabilului. Domnul Dan mi se pare chiar o persoana moderata si echilibrata, posteaza cam rar pe formul lor, insa si cand o face, o face bine.

In ciuda acelor exemple date de tine, sa stii ca nivelul relatiilor economice romano-siriene este slab, comparativ cu altele.

Nu boicotez deliberat magazinele arabesti, nu prea cumpar ca nu-mi place patiseria araba, condimentele nu-s pe gustul meu, iar carne de la macelariile lor mai cumpar, cand au un pret ok.

viorica abbu spunea...

Hatun, multumesc pentru vizita.
Copii,cand au fost in stare sa inteleaga ceva au mers cu mine la cimitir crestin si cu tatal lor la cel musulman.Asa au vazut primele diferenta si au venit primele intrebari.
Odata stabilit ca mama este ceva iar tatal altceva,pentru ca fiecare dintre noi este convins si constient ca nu trebuie impus nimic copiilor,de nici un fel,nu laic si nu religios,au facut vizite cu mine la biserica o data -de doua ori pe an,suplimentar de cele cu scoala.
Au fost cu tatal lor de alte 2-3 ori pe an la moschee.Lasa ca nici el mai mult de a-si mai vedea prieteni nu prea are ce face acolo...
Asadar copii nu cresc in vre-o religie,sau mai bine zis cresc in amandoua in mod moderat.
spun asta si pentru ca eu nu ma rog,icoane pe pereti nu am ,sotul nu se roaga decat extrem de rar.
Avem totdeauna brad in casa pentru a pune cadourile si pentru a se simti in rand cu toti copii din jur,dar ei stiu ca este poveste,avem oua rosii pe masa cand vin prietenii la paste,dar nu avem bautura alcoolica...se poate trai si cu fanta.
avem post strict de ramadan cat rezista sotul,de regula nu mai mult de trei zile dar daca ar vrea tot postul,am tine toti tot postul.
nu-i impartasesc,nu-i spovedesc-aste sunt aiureli,dar le povestesc biblia,ca o carte de istorie,a unui popor si apoi a unui om,le povestesc cu cel mai mare respect aparitia Coranului,a Profetului si Viata in peninsula araba,le spun din cate stiu si eu de marii oameni romani,arabi si universali....
Cand unul din ei va spune:-m-am hotarat -eu sunt musulman-foarte bine asa va fi;de va spune : ma simt crestin-iar bina...dar de va spune: ma fac doctor, bucuria va fi si mai mare.

..........
ps-sper ca iti inchipui ca cele ce critic eu sau anume informatii nuajung la ei ca sa nu fie influentati in nici-un fel.

Anonim spunea...

nu i-ai botezat pe copii, nu?

hatun spunea...

daca le vorbesti cu cel mai mare respect despre aparitia Coranului si s Profetului atunci ce ai vrut sa spui cu asta:


"uuuaaaa.!!!
Alexandru...esti mare...!
Doar ca Mohammed a gresit si fata de Coran...viata lui este toata un pacat.
Tot ce-a facut, omoruri, inselacini, poligamie, adulter,toate actiunile lui sunt impotriva celor scrise in cartea sfanta care zice ca i-a scris-o nu stiu cine...
dar analfabet fiind-probabil o mare mandrie pentru ummah- poate oricand sa zice ca el nu a citit...si nu a fost un bun musulman..asa ca are scuza...! "

tie ti se pare asta respect viorica?

viorica abbu spunea...

Hatun..
pana ce vor descoperi singuri ceea ce eu am descoperit,nu le spun lucruri rele.
Da eu asa am descoperit,ce sa fac?
am desoperit ca ce a facut profetul Mohammed in mare parte a fost impotriva invataturilor coranului...Banuiesc ca sti Coranul...nu spune acolo sa faci ce a facut el mai tot timpul...!

cand vor descoperi asta si ei (sunt 2), ne mai raman doua posibilitati -crestini (dar si acolo au o gramada de "descoperiri ") sau DOCTORI...!!!!

........
Hatun,esti una din putinele persoane pe care mi-ar parea rau sa le necajesc...

viorica abbu spunea...

Anonim.
ai ghicit -nu sunt botezati...ca ateea de mama lor...!!

Anonim spunea...

dupa mine Mohamed e un produs tipic al sec.7, asemanator la inclinatii cu profetii din vechiul testament. Nici unul nu se compara cu Isus, care e un fel de apogeu al profetilor si profetiunilor.

Atee Viorica? spune mai bine ca esti opozitia loiala a lui Dumnezeu.

viorica abbu spunea...

"opozitia loiala a lui Dumnezeu."
splendida exprimare....am s-o adopt cu voia autorului...

Anonim spunea...

Vioria
Nu inteleg un clucru:
de ce te tii fatarnica in anumite practici crestinesti, cand este clar ca familia ta nu are tangenta cu ele!!!

la urma urmei nu sunteti credinciosi, sunteti atei!!!
Sau este doar pe net!!, nu locuiti in Gaza!!!

Lucretia Borgia!!!!

Anonim spunea...

nu-mi apartin vorbele, sunt ale lui Woody Allen :
"Pentru tine eu sunt un ateu; pentru Dumnezeu sunt opozitia loiala."

Anonim spunea...

Doamna -Vulpea cind nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii.Asta am inteles eu ca te macina pe tine de spui asa prostioare luate din publicatii facute special pentru aburirea celor cu minte putina.te cam oftici ca majoritatea afacerilor facute de alti arabi au mers bine numai tu te-ai procopsit cu un sarantoc din Egipt care a fugit de acolo alungat de ai lui(cei pe care ii reneaga acum ) si care a venit in Ro.Nu te mintii singura .Va venii vremea cind se va reintoarce la religia lui si atunci sa vedem pe unde vei scoate camasa.L-ai pacalit sa te ia pe tine de nevasta pentru ca altfel riscai sa ramii nemaritata la cit esti de dusa cu pluta.
PS Nu uita sa-i ceri permisunea lui Woody Allen ca sa-i poti folosi maxima.- Cultivat-o pe aratura

viorica abbu spunea...

draga(dragul)meu anonim...
vezi tu, ai dreptate.
Nu am reusit sa facem bani din contrabanda cu alcool,femei,droguri,tigari,cafea si multe altele,ca fratii nostrii musulmani si crestini care in domeniul asta se inteleg minunat.... Adevarat ca nu am facut bani din albirea lor si nici nu am cotizat la campanii electorale ca sa fim pozati pe langa marii politicieni ca apoi ne facem mendrele in liniste....nu am sustinut organizatii care voiau sa omoare oameni nevinovati doar pentru ca ca nu sunt musulmani,adevarat ca -din greseala probabil- am facut lucrurile dupa Biblie si Coran..
Unde sa ne intoarcem ? la care religie???
SA INTELEG CA MUSULMANII CA SI EVREII CA SI CRESTINII si-au facut o religie a vitelului de aur? cu pietre swarovsky? cu haine de firma? cu conturi grase din furt,minciuna,inselaciune,cu ruleta si case de joc si de toleranta ??

scuze...dar noi tocmai ne-am indepartat de religia asta....

viorica abbu spunea...

anonima de la 3.40....Lucretia borgia(!)vampira....

nu,nu locuim in Gaza...
nu cred ca trebuie sa locuiesti in Gaza ca sa cunosti ce fac ( unii) arabii in Romania (rau).

Ma bucur ca m-ai decsoperit...Da sunt atee.
e primul rand pe care il scriu in autobiografia mea....
O situatie ciudata pentru tine probabil...!!
Da oricum toti avem parte de o suprafata de 1.5x0.7x1.7 pamant,diferenta este ca eu nu voi fi dezamagita ca acolo se termina tot.... Cu niste oase ce o sa le adune copii intr-o fata de perna...Important este ce gandesc despre noi cand le vor vedea.

viorica abbu spunea...

Lucretia Borgia(!) din Gaza....(brrrr.mi se face rece ...)
vad ca nu ai nimc de zis la topicul:
Neintelesul Hamas: de la caritate la terorism

te-au trimis nepregatita se pare...

Anonim spunea...

Si ce daca esti atee? Scade valabilitatea argumentelor? Eu pot confirma ceea ce ai scris mai sus, stiu cati ani s-a scris in ziarele timisorene despre mafia araba.
De ce nu comentati la subiect domnilor/doamnelor si va legati de cresterea copiilor Vioricai, asta e relevant aici?
Alexandru

Anonim spunea...

Viorico, nu-l mai baga in seama pe Anonimul de la 11:03. El vorbeste de reintoarcerea la religia, care religie, vorba ta? sa ne prosternam kabbei asa cum paganii se prosternau la Cibela sau cum celtii la piatra destinului? pietre negre sunt in multe credinte pagane, Islamul e plin de paganism, la fel ca alte religii, asa ca stai unde esti, ca sezi bine.

Iar pe langa ritualurile lor, toate de influenta pagana, mai au si cireasa de pe tort: Mohamed, care e bun sa dea sfaturi, insa nu sa le aplice. Ce credibilitate mai poate sa aiba cand isi face harem, insa celorlalti le spune sa aiba maxim 4 neveste, stiind ca aceasta e contrar vointei lui Allah, el primind revelatia Coranului toata odata (cum zic musulmanii), insa transmitand-o oamenilor de-a lungul anilor, deci a incalcat in mod constient porunca divina. Are nevoie de bani pentru campanii militare si-o ia pe Aisha, o fata ce provenea dintr-o familie foarte bogata, deci isi gaseste sponsor , deci legitimeaza casatoria din interes. Ia sabia si omoara, savarsind pacate grave, insa musulmanii il scuza, spunand ca a fost o necesitate. Toate crimele sale sunt scuzabile. Ce model e asta? De ce sa nu fie Solomon model, ca si el a fost un izvor de intelepciune? Tot ma gandesc, daca el e ultimul profet trimis de Dumnezeu, cum pretind musulmanii, atunci n-ar fi trebuit ca acesta sa trimita pe un om care sa se ridice deasupra tuturor, mai bun decat ceilalti profeti ,n-ar fi trebuit ca viata acestuia sa fie un model demn de urmat? Are si parti bune, masurile sale sociale dovedeasc asta, insa imoralitatea si omorul ii umbresc personalitatea, viata sa e plina de contradictii intre ceea ce predica si ceea ce face, deci latura sa spirituala lasa de dorit.

viorica abbu spunea...

Alexandru,multumesc pentru comentariu.
Daca cineva spune frumos -buna ziua ! si
pune o intrebare in mod civilizat,ii raspund ca atare.
nu ma deranjeaza...chiar daca ma repet,nu am de scuns nimic.

viorica abbu spunea...

Va recomand calduros postarea lui Ilesa:

Înjurați-i pe profeți în baie, cît mai e voie!

hatun spunea...

D-nule alexandru nu m-am legat de copii vioricai si daca ea nu s-a ofensat asa ce te deranjeaza pe dumneata?
te rog sa folosesti un ton adecvat!
am observat in postarile dumitale ca esti contra musulmanilor dar ai putea sa folosesti un ton normal cand te adresezi!
eu am pus o intrebare civilizata...
o zi frumoasa

viorica abbu spunea...

Hatun,observatia D-lui a fost generala si este parerea D-lui pe care o poate exprima liber.
Nu orice critica a unui domeniu sau aplicarii lui este dovada ca uram acel domeniu.
Nu orice critica a practicilor unei religii conduce automat la concluzia ca uram acea religie.Ba asi spune ca este dovada de dragoste, daca vrem sa o curatam de uscaciuni....!!

Hai afara mai bine, e o minunata zi de plimbat pe starzi si barfit vecinii....!!!!

Anonim spunea...

Pentru d-na Hatun am urmatorul raspuns: tactica de a denigra o persoana, de a-i face afirmatiile invalide, de a-i submina pozitia o recunosc de la o posta. Nu e nevoie de prea multa analiza, nici nu sunteti o experta ce-i drept.
Nu m-am rastit la dumneavoastra, n-am folosit un ton de cearta, nici macar nu v-am pomenit, daca va simtiti cu musca pe caciula e strict optiunea dumneavoastra.
Nu sunt contra islamului ca religie, sunt contra ca ideologie. Nu e vina mea ca se aseamana pana la confuzie.
Alexandru

hatun spunea...

d-nule alexandru eu nu am denigrat niciodata pe nimeni asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii.
eu eram cea care a intrebat-o pe viorica in ce religie isi educa copii si m-am si semnat nu am fost vreo anonima.asa ca nu trebuia sa ma simt cu vreo musca pe caciula pt ca nu m-am ascuns cand am facut-o.
ca sunteti impotriva islamului si ca religie si ca ideologie este problema dumneavoastra si nu ma intereseaza absolut deloc.
subiect incheiat.
viorica si aici e o zi frumoasa,ma duc in parc cu baietii mei un pic.
o zi frumoasa in continuare

viorica abbu spunea...

ma bucur...du-te ,da-le atentie,stai de vorba cu ei orice,numai sa aveti comunicare...asta este veriga care lipseste in educatia copiilor -in general...comunicarea...dialogul de la inaltimea ochilor..si rabdarea de a le da increderea ca sunt parteneri si nicidecum vanati vesnic pentru greseli.
o saptamana buna !!

Anonim spunea...

Doamna Hatun, eu n-am spus ca ati denigrat; eu am recunoscut o tactica, aceea de a deturna discutia. Faptul ca v-ati semnat cu numele e irelevant. Eu nu v-am pomenit si va rog acum sa va abtineti dumneavoastra de la supozitii. E un loc de discutii liber, nu e islamulazi sa-mi puneti pumnul in gura cum s-a intamplat cu Corneliu.
Un ultim aspect, daca aveti o parere in procent de 6% similara cu a mea sau a altora, restul de 94 in care glorificati islamul si procedeele lui nu va da dreptul sa imi inchideti gura.
Alexandru

hatun spunea...

buna dimineata
eu nu am deturnat nici o discutie pt ca inca nu incepuse nici o discutie.
dar pt ca nu exista un loc un sa putem pune intrebari off topic si cum n-am sa ma apuc sa ma inscriu pe toate forumurile pe unde umbla viorica...am intrebat-o aici.
si-am sa te mai intreb viorico...ce-ai facut cu gogaie?!
sau erai tot tu???
ca prea a disparut asa dintr-o data cand te-ai hotarat tu ca nu-l mai vrei?

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...