Pagini

13 dec. 2010

Sa ramanem la subiectul hotiilor:Doi palestinieni au incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Iasi

Pentru ca n-aveau masina, au pus ochii pe un taxi. De sofer au scapat repede: l-au legat si l-au pus in portbagaj. Dar cind au ajuns aproape de seif, au aparut si politistii. Un singur hot a scapat de catuse, dar agentii sint pe urmele lui.
Bietul sofer de taxi, legat cu scoci la maini si la picioare era speriat de moarte cand politistii au deschis portbagajul. Nu credea ca mai scapa teafar. Le-a povestit anchetatorilor ca aseara, in jurul orei noua, trei tineri s-au urcat in masina lui si i-au cerut sa-i duca la marginea Iasiului. Cand au fost siguri ca nu e nimeni in jur, l-au sechestrat in portbagaj si s-au indreptat spre casa de schimb.
Dar, cand au incercat sa forteze usa ghiseului, in care se afla casiera au aparut politistii. Unul dintre hoti a scapat.
Cei doi palestinieni prinsi, in varsta de 22 si 23 de ani, erau de ceva vreme in vizorul politiei.

 

 Renzi K. (22 de ani), cetatean palestinian, si Hami B. (23 de ani), cetatean palestinian ,aveau datorii in Gaza de 20.000 EU si erau fugariti de recuperatori.
Credeti ca au venit in Romania, cu gandul de a munci intr-o fabrica, doua schimburi si a reusi sa economiseasca banii, pentru a-i returna asa cum este islamic....???? Nicidecum.
In sprijinul lor  sunt cititoarele site-ului Islamul azi :
Bia_Zell :  Nu prea vad legatura cu islamul in aceasta stire. Doar pentru ca erau palestinieni? In plus mi NU imi place sa acuz pe nimeni pana NU sunt gasiti vinovati si in tribunal. Asa am inchide direct pe cine ne place, NU?
Mai grav mi se pare alt JAF, dar netrimis in instanta, nejudecat. ...parlamentarii nostrii din afara Bucurestiului traisec intr-un lux exagerat. Asta DA JAF cu acte, nu doi amarati la o casa de schimb.
(adica la astia Coranul inchide ochii...)
Si de unde stiti ca sunt musulmani? Daca ar fi fost religiosi Nu ajungeau in aceea situatie.
Haideti sa scapam de HOTII care au FURAT un BOU (si NU sunt pedepsiti)si mai apoi de cei care au furat un OU.
Nu asi fi pomenit nimic aici daca cei doi furau o paine ca au ramas someri si nu de mancare.
Dar sechestrarea de persoana,tentativa de jaf....chiar daca nu este cat un BOU,
arata ca si in islam ca in toate tarile si religiile sunt oameni seriosi si muncitori si sunt si gunoaie.
Astia veniti in Romania si care au dubla cetatenie sunt gunoaie

citatul din Islamul Azi : aici

17 comentarii:

delma spunea...

deci vio, de unde stii ca sunt musulmani? nu am urmarit videoclipul, se spune asa ceva despre ei?

viorica abbu spunea...

"Astia veniti in Romania si care au dubla cetatenie sunt gunoaie"

chiar daca sunt numai palestinieni si nu musulmani, ceea ce am scris mai sus ramane valabil

Rodica Botan spunea...

abbu- am lucrat la institutul de mine in Petrosani ca laborant geolog. N-am vazut in viata mea tineri mai obraznici ca palestinienii- si tratau fetele noastre ca pe niste gunoaie si astea mureau de dragul lor- ca erau straini...Ce se intimpla cu romancele noastre? Nu au nici un strop de discernamint? Cum de nu vad ceea ce este absolut clar ...? Ceea ce ai spus tu despre teroristi este valabil 100%.

Anonim spunea...

Delma, iar o iei pe alaturi.
Fiind originari din Gaza, acei doi sunt 100% musulmani.
Iar in celelalte teritorii "palestiniene" procentajul crestinilor este de sub 2%, asa ca d-na Viorica are oricum dreptate.
Si apropo de numarul crestinilor din acele teritorii, procentajul lor era de 15% in 1950, fata de proportia existenta azi, ceeace spune destul despre ostilitatea "bunilor lor vecini" musulmani.
Singurul loc din Orientul Apropiat in care crestinii se simt in siguranta este Israelul.

viorica abbu spunea...

Rodica,
multumesc pentru vizita,desi avem pareri diferite in multe privinte ma bucur ca gasesti timpul de a face o vizita aici.
Ce ma deranjeaza rau...rau de tot, este usurinta cu care fete tinere,aflate in timpul studiilor sau in faza de a le incepe,in momentul obtinerii unei meserii,lasa tot,familie, tara, religie, prieteni,mandrie personala si autonomie ca sa devina -de cele mai multe ori- o casnice, fara cuvant,fara pozitie sociala.
Daca traiesc in tari dezvoltate in Europa,de mila de sila au totusi o viata normala,dar plecate in tari arabe constata imediat cat de departe sunt de ceea ce au dat cu piciorul.
Se intampla sa te indragostesti de un om strain ca religie sau nationalitate.
Dar asta nu inseamna sa negi imediat tot ce a reprezentat viata ta si sa sari intr-o barca care nu stii unde te duce...

viorica abbu spunea...

Corneliu,istoria palestinienilor in Romania este lunga si nu tocmai aducatoare de amintiri placute.
Incepand cu caminele de la regie,unde faceau specula cu tot ce vrei,inclusiv fete,pana la taberele de la Sibiu si Brasov unde se antrenau ca sa devina eliberatorii tarii lor.
Asa ca si Romania a cazut in capcana de a intinde o mana de ajutor ca in curand sa i se taie mana de tot..
"Libertatea: de opinie,de expresie,apararea drepturiler omului au depasit democratia si se apropie de anarhie.
Asa ca si Romania trebuie sa se pregateasca de "Potop"...

viorica abbu spunea...

interesant...politia suedeza a anuntat ca teroristul care s-a sinucis la Stokolm viza o zona aglomerata dar o defectiune a declansat dispozitivul inainte asa ca nu au fost victime...
de asemeni,el era casatorit cu o romanca care avea un salon de cosmetica.

Anonim spunea...

Da, Viorica, ai dreptate. Stiu si eu cate ceva din acea istorie.
N-as zice insa ca Romania e amenintata iminent de potop. Dar ar trebui sa mai etanseze pe ici pe colo, ca altfel va incepe sa curga.
Si apropo de palestinienii care bantuie acum Romania, trebuie sa ne amintim de un proverb mai dur: "Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa apoi sa traiesti".
Se descurcau ei si fara Romania si nu lasa oricum pe multi altii sa traiasca.

Anonim spunea...

Cate prostii vorbiti aici despre un popor pe care nu il cunoasteti decat din presa,inclusiv dna Rodica , bate campii. Daca 100 de palestinieni sunt rai, asta nu inseamna ca toti sunt o apa si un pamant. Nu sunt atat de multi palestinieni in Romania, ptr ca ei sa fie considerati o amenintare, nu inteleg de ce va panicati. Crestinii in Orientul Mijlociu nu au absolut nicio problema, dimpotriva , au aceleasi drepturi ca orice alt cetatean.Multa vorbarie ptr nimic.

Anonim spunea...

Hoti exista in toate culturile, deci nu sunt cei doi palestinieni o exceptie..... fiecare natie isi are hotii ei, din pacate. Cei doi au incalcat legea, vor plati ptr faptele lor, in rest parole, parole, parole.

viorica abbu spunea...

Anonim de dinainte de ultimul...
poate povestesti asta crestinilor arsi de vii in biserica in Irak,coptilor din Egipt care sunt permanent haituiti si vanati,in Iran nu mai vorbesc.
Fa o statistica a numarului crestinilor in aceste tari si vezi ca in ultimii ani numarul lor a scazut la jumatate ...

acum sa trecem la palestinieni.
unde musulmanii hartuiesc permanent crestinii in Bethlehem,in Yaffa,in Hebron,in Canna,in Nazateth.
Bethlehemul e pustiu de sarbatori,cand in alti ani era o feerie sa il vezi..
Normal,arabii crestini au educatie,au valori morale,au afaceri si prospera,in timp ce musulmanii se infunda tot mai rau in fundamentalism,in saracie,in sharia si in predicile unor imami interesati de gloria islamului si nu de convietuire....

lipsa lor de cunostiinte elementare asupra lumii,lipsa de date de cultura generala, ii fac turma ideala de a fi manata la sacrificiu.

Anonim spunea...

Care adevar nu te sperie? Tu stii macar ce inseamna acest cuvant? Blogul tau e plin de mizerii si de pareri rasiste. De unde stii tu cum e in Israel? Eu sunt palestiniana si te asigur eu ca nimeni nu are nimic cu crestinii palestinieni. Toleranta este un exemplu de convietuire. Rusine Viorica, zici ca esti nevasta de arab. Esti o mincinoasa, nu esti decat o manipulatoare.

Anonim spunea...

Anonimei din 16.12.2010, 15:34 :
Doamna Viorica stie foarte exact ce scrie si e bine informata. Lasa propaganda palestiniana pentru prosti si ignoranti.
Numarul crestinilor din asazisa "Autoritate Palestiniana" a scazut vertiginos de la infiintarea ei, acestia preferand sa emigreze de acolo. Au ramas numai 2 procente, Betleemul altadata crestin a devenit un oras cu o minoritate crestina nesemnificativa, iar in Gaza stapanita de Hamasul fanatic, practic crestinii au disparut. Totul datorita ostilitatii musulmanilor extremisti. Ce sa intampla in celelalte tari arabe, nici nu mai pomenesc. Crestinii se bucura de mai multa siguranta in Israel, exceptand situatiile in care si acolo sicanele vecinilor lor musulmani ajung sa necesite interventia politiei (ca de ex. la Nazaret sau Turan).
Ai putea sa te mai retii de la ofensele personale pe care le debitezi. Ele nu-ti fac cinste si nu arata decat cine esti d-ta si nu persoana careia le adresezi.
Corneliu

Anonim spunea...

Cornele ca esti prosionist stiu demult, nu mai debita tu prostii depre crestinii palestinieni si din Orientul Mijlociu, ca nu toata lumea e naiva. E ultima data cand ma mai cobor la nivelul tau si a lui Abbu. Nu mai intru pe acest blog plin de minciuni.

viorica abbu spunea...

draga ultim anonim...Craciun fericit...!!
Nu lua la inima, ca viata e scurta...

Anonim spunea...

Anonimului (anonimei?) din 16.12.2010, 20:22:
Nu ma deranjeaza calificativul tau din prima fraza, imi face chiar cinste.
Daca nu-ti convine ce scriu, e problema ta personala. Sa nu-ti inchipui ca toata lumea este datoare sa fie de acord in mod automat cu pretentiile si afirmatiile arabilor autodenumiti "palestinieni". Stiu foarte bine ce va poate pielea... Personal am adunat informatii pana peste cap despre situatia reala, despre intreaga problema si despre ticalosia comportamentului arabesc, asa ca stiu ce spun.
Pastreaza calificativul de "minciuni" pentru ceeace debiteaza zilnic lumea araba si musulmana.
Corneliu.

Anonim spunea...

In completare, pentru problema prigonirii crestinilor in spatiul Autoritatii Palestiniene, iata in link cu un material bogat:
http://c4rpme.org/christians/cpa.html
Corneliu

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...