Pagini

17 dec. 2010

Clona...lui Mona....

Cum se nasc Monele ?
cum apar deodata acele femei care si-au gasit -zic ele -drumul bun si adevarata religie....:
cum se explica ascultarea oarba de niste versete,ascultarea oarba de legi arhaice,anacronice, invechite si barbare?
Ma gandeam la toate astea, vizionand filmuletul din Sudan.La inceput s-a negat total, -trucaj...manipulare au strigat in cor convertitele,apoi au inceput sa gaseasca explicatii..ca in final sa se aajunga la aprobare....
Asadar va intreb: - pana cand o sa auzim  ..."astia nu sunt musulmani religiosi"...astia sunt "slabi musulmani,slabi in islam"...."se comporta asa  pentru ca nu au  destula credinta..."
Pana cand se vor exploda cu noi si langa noi acesti "nepregatiti in islam " ?
dar iata filmul:
 


dar iata comentariile pe siturile islamice....:
 *
Infiorator.  Mi-au dat lacrimile... Nu pot sa cred ca o femeie musulmana a fost biciuita pentru ca purta pantaloni. Cei care au facut asta nu sunt musulmani din punctul meu de vedere...
*
 Prietena mea Moonasdm...:Sudanul fiind stat islamic cu resurse incredibile, este de mult luat in tinta de AMERICANI si mai nu inghitit pelin de cind  China a intrat puternic in zona.Bineinteles ca peste ceva timp veti fi informati de Casa Alba ,tot la PRO TV,DE NECESITATEA TRIMITERII UNOR TRUPE MILITARE IN ZONA SUDANULUI. Mosadul lucreaza cu psihologi bine pusi la punct dragilor,si filtreaza fiecare lacrimutza varsata astfel ca vor folosi absolut orice pt. scopul lor bine "hiden".
*
 Iau gunoaie de pe internet,contrafacute sau nu si le prezinta ca stiri de senzatie.
Chiar nu mai aveti cu ce sa va umpleti timpul alocat emisiunii profesionistii lu' peste?

*
Cititi pe internet Codul Penal Iranian (aprobat de parlament recent) sa vedeti ce lege poate exista acum, in secolul 21.
Explica pana si ce dimensiune trebuie sa aiba pietrele si de la ce distanta trebuie aruncata catre "infractoare" ca sa fie omorate. De asemenea explica actul biciuirii foarte detaliat , in ce conditii si cine va asista la el.

*
Salamu alaykum.     Ok  si daca acei ''oameni'' au batut acea femeie ce imi da mie la stirile protv ca legea islamica nu stiu ce nu stiu ce.

*
DA ,aşa e , din păcate oamenii cred tot ce văd...multă lume nu realizează că e ficţiune şi crede tot ce vede ........
*
pot sa pun o intrebare? existe in Qur'an pe undeva pe acolo precizat ca femeile nu au voie sa poarte pantaloni?
*
Iata si vocea ratiunii  - Hannen: : Dar lasati oamenii in pace sa faca ce vor,sa se imbrace cum vor ca doar fiecare raspunde pt. faptele lui .Nu scrie nicaieri in Coran ca unii tre` sa aiba grija de cum se imbraca altii si nici ca unii vor da socoteala pt. cum s-au imbracat sau cum s-au purtat altii.Fiecare suflet raspunde pt. sine.
*
Am profitat de faptul ca avem o vecina din Sudan si am intrebat-o ce si cum.
Motivul, asa cum mi-a fost explicat, este ca acolo TRADITIA spune ca e foarte rusine pentru o femeie sa porte pantaloni in public. Respectiva femeie a fost vazuta in repetate rinduri purtind pantaloni mulati in public, a fost dusa in fata judecatorului care i-a explicat ce si cum, ea a spus ca nu vrea sa-si schimbe portul, i s-a dat timp de gindire si apoi a fost condamnata.
Abaya pe care o poarta i-a fost data ulterior, asa  ca de aia purta pantaloni pe sub abaye.

*
Sudanul este o tara cu propiile legi,bune ori nu...iar cine le incalca trebuie sa isi asume riscul ca va fi pedepsit.
Era o forma de violenta in acel videoclip,dar nu exagerata. Loviturile de bici nu erau date cu forta sau dusmanie. Mai mult tipa, biata femeie,mult prea speriata. Ne doare sa vedem asa ceva fiindca suntem oameni.Sharia insa trebuie respectata fie ca ne place fie ca nu.
Suntem musulmani,iar aceasta ne deosebeste de ceilalti,cu tot ce deriva din asta
.

*
Scuze pentru lungimea postarii,ati vazut cum de la o intrebare normala si o abordare umana a scenei, incet-incet se degenereaza,prin acuzatii impotriva TV,americanilor si israelienilor, pana la aprobarea ei in totalitate...

asa apare o noua Mona...o cheama Alyah...e tanara,e femeie,este nacuta in Romania si este convertita la islam.      Ea spune:
@Lara: ma bucur ca ne-ai impartasit si noua adevarata poveste. in cazul asta femeia si-a meritat pedeapsa.

 

Un comentariu:

cherie spunea...

Viorica ai intrebat de blogul meu la Rodica Botan, dar vad ca ai blogul meu trecut la bloguri urmarite de tine.
http://cheramie2007.blogspot.com
Acolo, acum, pestez un text scris acum un secol depre o relatie a unei prietene si nu vreau sa fac niste comentarii de politete, scriu doar ca sa ramana scris, foile mai vechi se pierd.
Imi place sa discut pe subiectele tale cand am ceva de comentat. Acum de exemplu, vad ca te preocupa cum e tratata femeia in islam si subiectul merita sustinere, dar nu cred in ajutorul dezinteresat al organizatiilor nonprofit. Ma intreb cine este in spatele lor...
Si nu cred nici ziaristii chiar daca sunt straini.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...