Pagini

11 dec. 2010

Prinţii saudiţi, petreceri cu sex, droguri şi alcool....

Imaginea „austerei” familii regale care conduce Arabia Saudită – statul-gardian al primelor două celor mai sfinte locuri ale Islamului: Mecca şi Medina – este făcută pulbere de ultimele dezvăluiri date publicităţii, din seria mesajelor diplomatice americane.
 Pros­tituatele, drogurile şi alcoolul se arată a fi o realitate curentă pentru vlăstarele regale saudite,pentru cei favorizati de soarta pentru tinerii din "Elita" .
 Desigur toate in spatele usilor pastrate cu stranicie inchise....
Despre un organizator al unei asemenea petreceri,se notează doar că este un prinţ din familia Al-Thunayan, dar diplomaţii nu se zgârcesc la detalii picante. La petrecerea organizată la sfârşitul lunii octombrie 2009, de Halloween, au participat circa 150 de invitaţi, dintre care majoritatea erau bărbaţi şi femei cu vârste între 20 şi 30 de ani. Toţi erau consumatori de alcool, dar şi de droguri precum haşişul. "Alcoolul, deşi strict interzis de tra­diţia şi legislaţia saudite, a fost din plin la bar. Barmanii filipinezi au servit un cocktail puternic alcoolizat. S-a aflat că multe dintre invitate erau de fapt «în timpul serviciului»".
Formula în ghilimele era un eufemism pentru prostituate, a căror naţionalitate nu este precizată, deşi este foarte posibil să fie din străinătate.

Imagine pentru credinciosi:

Si in ...privat...






6 comentarii:

cherie spunea...

Dar sunt "printisori" si pe aici, mai pe aproape care fac "oarecum" la fel...
Dar aici nu exista interdictie pentru alcool... :))Asta este !

delma spunea...

vezi tu, viorica... daca nu ai si o poza (nu o caricatura) din privat, atunci toata vorbaraia asta e desarta. imi pare rau ca nu (mai) esti obiectiva :(

viorica abbu spunea...

Mi-e frica de politia de moravuri....sa public ce am...
Dar ai dreptate Delma...am folosit si eu un scoop mediatic ....
deocamdata nu sunt dezmintiri..asa ca inca nu am picat prea rau....

Anonim spunea...

Adevarul e ca au aratat la stiri la un moment dat un printisor din familia regala inconjurat de doamne de companie si sampanie si cheltuind in nestire pe litoralul nostru

Anonim spunea...

Delma draga, astea nu sunt inventiile lui Viorica. Sunt relatari reale si cred ca nu ai nevoie de poze precum au nevoie copiii cei mici de cartile cu poze ca sa inteleaga ceva.
Si daca stii putina engleza vei citi probabil relatarea din "The Express Tribune" care se refera la fix acelasi eveniment:
http://tribune.com.pk/story/87583/wikileaks-jeddah-party-scene-throbs-with-drugs-sex-alcohol/
Sau daca vrei, articolul din "In linie dreapta:
http://inliniedreapta.net/basme-halal/
Daca vrei iti mai gasesc.
E cum nu se poate mai obiectiv, chiar daca nu-ti convine.

Anonim spunea...

Completez semnatura: Corneliu.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...