Pagini

20 dec. 2010

Crăciunul a venit mai devreme la Abu Dhabi

Intr-unul din hotelurile de lux din oraş a fost dezvelit miercuri cel mai scump brad de Crăciun din lume, valoarea ornamentelor depăşind 11 milioane de dolari,.
"Este cel mai scump brad de Crăciun care a existat vreodată, valoarea fiind de peste 11 milioane de dolari", a declarat în cadrul ceremoniei de inaugurare directorul  general al Emirates Palace, hotel de şapte stele.
Bradul, de 13 m înălţime, a fost instalat în rotonda hotelului de lux. El este împodobit, printre multe altele, cu 181 obiecte cu diamante, perle, smaralde, safire şi alte pietre preţioase, a precizat Khalifa Khouri, proprietarul magazinului de bijuterii care a furnizat podoabele pentru pom. Bradul costă cam 10 000 de dolari, iar  bijuteriile, peste 11 milioane. Probabil este un record", a spus Olbertz, adăugând că intenţionează să ia legătura cu Guinness World Record pentru omologare. Este al treilea an în care se instalează un brad de Crăciun la Emirates Palace, însă acum au dorit ceva deosebit şi conducerea a propus această idee.


Iata a,au venit si colindatorii...... "Ne dati ori nu ne dati..."          ????!!



3 comentarii:

Anonim spunea...

Viorica,fiecare face cu banii lui ce vrea...care este problema ta ?
Ti-a cerut cineva,ceva?

Anonim spunea...

Bradul de la Abu Dhabi este o actiune de parada, n-are nicio legatura cu caracterul acestei minuscule tari musulmane in care crestinii sint doar turisti trecatori.
Banii erau desigur mai utili pentru saracii din lumea musulmana, dar se vede din nou ca ipocrizia arabo-musulmana n-are limite.

Anonim spunea...

Si apropo de "umanismul" arabo-musulman, iata o mostra:
http://www.youtube.com/watch?v=dPJKPFUrTq4&feature=player_embedded

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...