Pagini

1 dec. 2011

La multi ani Romania,La multi ani Romani !!


De 1 Decembrie,Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti romani.

La multi ani plini de realizari.
La multi ani Romania!

Blandu
.......................................................................................................................................

1-dec-1918 - 1-dec-2011
Cu aceasta ocazia transmitem un calduros LA MULTI ANI pentru ROMANIA .

Atat in tara cat si in strainatate au loc ceremonii si evenimente care marcheaza aceasta data importanta.

Din punct de vedere istoric la 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 delegati, si sprijinita de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor romanilor din Transilvania si intreg Banatul cu Romania.

Actul Unirii a fost citit de Vasile Goldis la Alba Iulia: „Adunarea nationala a tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca, adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba Iulia in ziua de 18 noiembrie / 1 decembrie 1918, decreteaza unirea acelor romani si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania.

Adunarea proclama indeosebi dreptul inalienabil al natiunii romane la intreg Banatul, cuprins intre Mures, Tisa si Dunare.”

Tot in acelasi an, sub conducerea Regelui Ferdinand I, romanii de pretutindeni s-au unit intr-un singur stat.

postat de Administrtorul forumului Islamic.host - Halim,
egiptean de origine.

................................................................................................................................


Astăzi de 1 decembrie 2011, ca de altfel în fiecare zi, doresc pentru ţara noastră şi poporul român, mulţi ani în linişte şi pace, bucurie, fericire şi să ne ferească Allah Preaînaltul de tot ceea ce este rău, de pizmuitori şi de hoţi de ticăloşi, excroci şi tot ce este rău.
Doresc fericire şi linişte în sufletele românilor şi doresc copilărie minunată şi lipsită de griji pentru copii, doresc tinereţe frumoasă pentru tineri, departe de păcat, doresc viaţă liniştită şi copii cuminţi celor adulţi şi doresc sănătate, bucurie şi respect pentru cei bătrâni. Nemăsurată este mila şi îndurarea Creatorului nostru şi cu voia Lui, la rugăminţile noastre fierbinţi, aşa va fi.
Ahmed din Roman,administratorul forumului ARCI
...................................................................................................


De altfel, afara de Islamic Host si Forumul ARCI, nici-un site sau blog islamic in limba romana,unde activitatea principala revine convertitilor romani sau arabilor aflati in Romania nu a publicat vre-o mentiune sau felicitare  pentru Ziua Romaniei.

Nu  'Rasarit",nu  'Islamromania", nu 'Islamul Cluj', nu "IslamRo",nu "Surorile Musulmane',nu "Economie islamica",nu 'Istoria Islamului",nu "Micul musulman",nu "Radio Islam today",nu "Musulmani in Egipt",nu "Descopera islamul",nu 'Aleyna",nu "Lumina islamului",nu "Islam, My Love!",nu "Sunnah-adevaratul islam",nu "Lumea islamica",nu "Turn to Islam',nu "Femeia musulmana",nu "Jihadul blog",nu "Radio Islam - portalul de ştiri al comunităţii musulmane române" (!)....etc.....etc...

Site-ul care se auto-prezinta ca "reprezentant" al Comunitatii musulmane din Romania,al Centrului cultural si al fundatiei Taiba....
"ISLAMUL AZI" tace chitic."Lga islamica din Romania" tace chitic.

Sau mai bine zis considera ca invatarea limbii arabe este mai importanta.


De luat aminte.






(La forum apare o notita de felicitare a Romaniei scrisa de Ascary care de fapt activeaza in alta parte.)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ba nu te-ai informat corect, Lumina Islamului si-a schimbat poza cu steagul Romaniei si a pus mai multe anunturi de felicitare. Si pe Poarta Cunoasterii au scris

Salam alaykum wa rahmatullah wa barakatuhu,

Felicitari Romaniei si tuturor romanilor! Dumnezeu sa protejeze Romania si sa traim in pace si armonie! A fi musulman nu inseamna a fi arab, ci a crede intr-un singur Dumnezeu si in revelatia sa finala, Coranul, transmisa prin profetul Muhammad sawas, oriunde te-ai afla, alaturi de semenii tai, fiind loial patriei tale si cunoscandu-ti propria cultura. La multi ani!

http://www.poartacunoasterii.com/vb/showthread.php?1200-Romania-la-multi-ani!&p=3191#post3191

Ahmadica

viorica abbu spunea...

Tot ce am scris la ora cand am publicat postarea este exact cum am scris.Ce s-a adaugat ulterior este problema fiecaruia

Anonim spunea...

Ba uite ca nu verifici corect siteurile. Tu ai postat pe 1 decembrie ei au pus c-o zi inainte, zii mai bine ca le faci dupa ureche si gata.

viorica abbu spunea...

Cum ramane cu asociatiile alea culturale si fundatiile care vor bani de la guvernul Roman si vor sa fie partide politice?
Cei ce beneficiaza de pavilionul pentru expozitii de carte ?sau de sali pentru promovarea islamului ?de toleranta si respect?
Ia zi? unde e domnul Dan sau domnul Munir,unde e Muhlisun sau marea Gabi um Aisha?unde sunt cei ce se vaita pe de o parte de islamofobia din Romania, dar fac afaceri bine mersi-unele necurate ??
Ia zi...? nu merita Romania un "La multi ani" de ziua ei...?Nu e halal ? Nu e islamic?
Doamnele surori musulmane,conduse din Germania si Dubai,din Anglia si din Arabia Saudita;

Si nu ma forta sa spun mai mult -din respect pentru ziua asta.

Anonim spunea...

tulai Doamne, dar multe site-uri romanesti cu profil islamic exista ... is mai multe decat musulmanii din Romania!!! Frumos din partea lor ca au scris un mesaj de Ziua Nationala, nu erau obligati, tine de fiecare in parte, cum simte.
Cati dintre romani sunt macar azi mandri ca sunt romani?

Anonim spunea...

"Frumos din partea lor ca au scris un mesaj de Ziua Nationala, NU ERAU OBLIGATI..." Serios? Atunci de ce nu se muta in alta tara unde sa le faca placere? Chiar ma scarbesc toti cei care blameaza Romania si traiesc aici desi isi pot forma o noua viata, oriunde considera ei, fie ca e vorba de straini sau de romani...
Cati dintre romani sunt mandrii ? Eu zic ca sunt destui ! Iar cui nu-i convina, sa fuga in alta parte ! Romania este o tara superba, dar din pacate, sunt multi care uita valoarea traditiilor si obiceiurilor lasate de stramosi.
TU, EU, NOI TOTI suntem de vina pt sistemul creat ! Stam cu mainile in san...ne uitam la cei ce fura tara, la importul peste import, cand pamantul nostru ne poate oferii atatea ...
Doru

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...