Pagini

1 dec. 2011

Ambasada intr-un picior-ghici ciuperca ce-i ?





5 comentarii:

Anonim spunea...

Ambasada Marii Britanii din Teheran.
Anul viitor cred ca va fi unul fierbinte.

Blandu

viorica abbu spunea...

Da,Blandule generatie norocoasa...
Gorbaciov.Ceausescu,Cecnia,Zidul Berlinului,Primavara araba,acum ne trebuie un al treilea razboi mondial...

Anonim spunea...

Protestul violent de marti vine la cateva zile dupa ce guvernul de la Londra a decis sa impuna sanctiuni impotriva Iranului din cauza programului sau nuclear. Saptamana trecuta, Marea Britanie a suspendat legaturile cu bancile iraniene pe fondul ingrijorarilor cu privire la programul nuclear desfasurat de administratia de la Teheran. Masuri asemanatoare sunt luate de SUA si Canada. Uniunea Europeana a anuntat si ea ca pregateste noi sanctiuni asupra Iranului.

E si asta un santaj: renuntati la programul nuclear sau va sanctionam in draci. Cred ca iranienii nu o sa mai poata iesi din propria tara in ritmul asta.

viorica abbu spunea...

Stiu cadrul in care s-au petrecut lucrurile.
Ce mai stiu este ca multe alte tari care au reactoare nucleare si chiar bomba atomica, nu au amenintat alte state cu disparitia.Stiu de asemeni ca iranienii nu vor sa plece nicaieri...unde? In occidentul putred? Ii lasa cineva??
Si mai stiu ca piticul ala nebun care ii conduce face tot posibilul sa repete figura din 79 cand era mare luptator la ambasada americii si lua ostateci americani.
Si mai sper ca i se dea peste bot si sa se elibereze poporul lui de intunericul ayatolahilor,sa redevina Iranul tara infloritoare si pasnica care era.

Anonim spunea...

Da mai viorica, dar sunt destule companii cu capitalx mix iraniano-european ce vor suferi pierderi sau poate chiar faliment din cauza sanctiunilor. Acelea n-au nici o vina pentru ce fac guvernantii cu programul nuclear.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...