Pagini

10 sept. 2011

Prietenii tatucului ASSAD

Levarov...Rusia-prietena cu tot ce este impotriva americii, indiferent de victime.
livreaza intr-o veselie uraniu imbunatatit si centrifuge Iranului,consilieri lui Assad,arme si tehnica militara.
In pauze strange mana lui Nethaniahu,promitandu-i ajutor in apararea tarii


Hamas,care are conducerea politica-militara in Siria si care "ajuta putin la curatarea rebelilor " care nu-l lasa sa doarma dupa amiaza pe Assad
Sa ne miram de "ciudatele " luari de pozitie ale forumului Taiba,Islamul Azi ??

Mousa Abu Marzuk......la caldurica, departe de pericole, departe de "foamete si decimarea populatiei",departe de "genocidul palestinian" sta la Damasc pe un sac de bani...sau doi ...sau trei....
marele luptator palestinian are o fundatie in america -HLF,actiuni la Infocom -texas computer,de milioane de dolari (americani,nu palestinieni)Afara de experienta  in afaceri cea mai mare experienta o are in atentate impotriva batrnilor si copiilor in autobuze si pe treceri de pietoni


Iata-l si pe liderul Hamas.....Mahmoud Zahar....imbratisandu-si prietenul si sponsotul:
“The Jews were kicked out by France, Britain, Belgium, Russia and Germany “because they betrayed, stole and corrupted these countries”.


Nasralah.....soarecele ce se acunde prin buncarele din sudul Libanului de frica pentru fundul lu,i sa nu-l prajeasca sionistii.......!!
Pacostea Iranului,ucigasul lui Hariri ,dornic sa stapaneasca intrega tara spre cel mai medieval islamism fundamentalist....Soarece ce traieste prin galerii de frica luminii va arunca libanul in alt razboi civil si in distrugere si jale ca sa poata prelua puterea.



Troica Hamas-Hizbulah-Iran are acum o noua martoaga de tractiune ....ERDOGAN
prieten si sustinator a lui Assad.....sfatuindu-l sa nu "descurajeje chiar asa de dur manifestantii din Siria....sa ii omoare,dar in liniste...."

Iata-l pe Cerbul...turcesc...un frumos trofeu cinegetic

Acum intelegeti de ce tac chitic toate" radiourile islamice today" asupra crimelor lui Assad ???
la fel Sevinci et & care spicuiesc pe Islamul Azi numai floricele si ciupercute Siriene...???


China....care daca si-a vazut poporul imcaltat si cu un rand de haine pe vremea lui Mao,nu crede ca are obligatia sa le schimbe cu altele...China...curva galbena care a furat tot ce se putea fura tehnologie cand nu era sub jurusdictia ONU,acum cea mai parsiva putere.Financiara si politica....Pericolul galben inca nu a trecut


IRAN....furizorul principal de arme si bani regimului Assad






4 comentarii:

shakuka spunea...

pana acum credeam ca aveti ceva doar cu arabii,dar citind: "China...curva galbena care a furat tot ce se putea fura tehnologie cand nu era sub jurusdictia ONU,acum cea mai parsiva putere.Financiara si politica....Pericolul galben inca nu a trecut"
chiar tot ce e diferit de noi ar trebui sa fie un PERICOL???!

viorica abbu spunea...

sunt neplacut surprinsa de persoana a doua plural
semn ca relatiile sunt reci sau in limbaj diplomatic :'discutiile s-au purtat in mod cordial"

"Pericolul galben" este o teorie de autoapararea a lumii care atrage atentia asupra numarului si expansiunii ei, asemanatoare theoriei lui Malthus...
la ea m-am referit

Majda spunea...

Nu este un fapt ascuns ca Bashar are multi prieteni...si destui dusmani :D Adevarul "adevarat" ... eh...suntem prea mici sa-l stim ... nu putem trage concluzii decat de ici colo, fara sa batem cu pumnul in masa cine are dreptate sau nu.... ea se afla undeva pe la mijloc... insa cum am sustinut, dintre doua, trei, patru, n rele...il prefer pe cel mai mic...
Viorica, sper sa nu intru iar in discutii fara sens si sper ca m-am facut inteleasa in postarile anterioare...
Ce zici de varianta in care securitatea siriana a prins spioni americani,dupa mult timp de urmarire, confiscandu-le toata aparatura. Acest lucru a facut ca America sa stea deoparte, deoarece Bashar a adus la cunostinta ca daca vor interveni ca in Irak, vor da aparatura (cu informatii "condimentate") Rusiei si Chinei. Da un search si ai vezi mai multe ;)
Youtube-ul este plin de imagini cu armamentele gasite ale rebelilor. Ei bine, intrebarea mea este: de unde le au si mai ales in asemenea cantitati. DE CE isi scot copii in strada, in plin razboi si ii indeamna la gesturi nu tocmai pt varsta lor?
Am vazut si manifestatia din Bucuresti, iar prezenta celor mici a fost remarcabila, fara dar si poate ! Strigau cat ii tineau plamanii: "Yetla3 rohak ya Assad"... inclusiv, chiar cel care dadea tonul celor mari, la portavoce,era tot un pusti... "Libertate"... Care credeti ca este libertatea ceruta? Oare, dupa caderea regimului, Siria va deveni mai deschida, mai civilizata si va "rasari occidentul in orient" ?

viorica abbu spunea...

Ce zici de varianta in care securitatea siriana a prins spioni americani,dupa mult timp de urmarire, confiscandu-le toata aparatura.
zic ca trebuia sa-i bage la zdup si nu sa traga in aomenii de pe strada care vor o viata ceva mai buna si o mai putina dictatura

Youtube-ul este plin de imagini cu armamentele gasite ale rebelilor.
in Romania in primele 2 zile de "revolutie" era plin de poze cu cadavre....60.000,40.000,20000,2000,200 in final.....
youtube nu prea era atunci....

DAR

adevarat spui ca anumite popoare-nu-l exclud pe cel roman- au nevoie de dictatori,de o mana de fier si de frica ca sa nu greseasca.
stiu ca fara Gadafi,Assad,Mubarak,si alti dictatori se dechide zagazul spre cele mai mari tulburari,razboaie civile,lupte fraticide si ameninatarea securitatii mondiale chiar....
Dar daca erau oameni responsabili,daca Egoul lor nu era asa mare ca si dorinta de putere organizau lucrurile in asa fel incat sa poata exista opozitie,acces liber la informatii.
cand se vor termina marfurile in rafturi si apa la robinete,multimea o poti intoarce la ascultare,dar mortii nu-i mai poti invia.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...