Pagini

4 sept. 2011

"Isus, pacea fie asupra sa, a fost musulman, si s-a rugat cu fata spre Ierusalim!"

Pacat ca s-a desfiintat Cerbul de aur.....!!
Doamna Ummraschid , marea doamna a ciripitului islamic il merita cu prIsosinta....!!
Ierusalim nu este pomenit niciodata in Coran...De ce-ar fi?
Este o chestie evreeasca.Smecherie Jidaneasca.
Dar daca este ceva de luat, mai ales cu japca.....sa o luam...sa il luam.
Asadar bietul Isus,evreu facator de cruci,bun cunoscator al invataturilor ebraice,ametit de propria glorie care l-a facut sa se creada fiul domnului si Meshia poporului sau.....era de fapt musulman....!!!

Dar stati boieri dumneavoastra...
TOTI SUNTEM MUSULMANI !!
TOTI NE NASTEM MUSULMANI !!
DOAR CA PARINTII NOSTRII DE BETI CE ERAU NE-AU  INDRUMAT COPILARIA PE CAI GRESITE

Zice aceeasi doamna a cantului islamic:

Profetul Muhammad, pacea si binecuvantarea fie asupra sa, s-a rugat la fel, cu fata spre Ierusalim!  (pentru un analfabet care nu stia punctele cardinale ...destul de bine..!
Dar ce ne facem ca stand cu fata la Ierusalim, stai cu curul la Mecca....ei Sevinci ?! care e rezolvarea? Eu propun 10 rugaciuni pe zi 5 cu fata 5 cu spatele, oricum nu au prea multe de facut musulmanii )

Orice fiinta se naste cu natura Islamului, al-Fitrah, care ramane intacta, sau nu, astfel incat, daca aceasta nu ar fi schimbata prin educatia religioasa gresita sau prin influentele nefaste ale societatii, orice om ar putea fi capabil sa inteleaga adevarul Islamului si sa-l accepte. Trimisul lui Allah, pacea si binecuvantarea fie asupra sa, a spus: „Nici un copil nu se naste fara Fitrah, si parintii sai fac din el, un evreu, un crestin sau un zoroastru."(Muhammad Ib...., Kitab al-......Kitab al-.........Hussein Asakir...... si asa o lunga lista de imami de aia fiorosi cu care  e plin youtubul si cu care nu e bine sa te intalnesti noaptea, cum s-au intalnit caravanele cu Profetul islamului.....care era mai preocupat de atacarea lor decat de inchinarea la Ierusalim....)

Si asa continua aceasta nerusinata substituire,aceast furt ziua in amiaza mare a cartilor sfinte,a profetilor si jignirea sistematica a crestinilor si evreilor...........
Ca apoi sa se miorlaie doamnele surioare ca ...vai....islamul e bine cu toate religiile,o crestina isi poate pastra religia.....si alte basme ca astea care in practica mu le gasesti niciodata.....

Apoi cocoana ma scoti din pepeni cu nesimtirea si minciunile tale
Ummraschid

veziti-ti de crimele si de hotiile de traficul de droguri si de traficul de femei ,de traficul de arme si de omorurile en gross ale alaora care au devenit musulmani cu forta pe la 600 era noastra...si lasa neintinate religiile celelalte

DE LA CARE ATI FURAT TEXTELE SI ATI SCHIMBAT NUMELE PERSONAJELOR DAR NU ATI REUSIT SA FURATI SI SPIRITUL CREEATOR, ELEGANTA, LOIALITATEA, DEMNITATEA, CREDINTA,ARMONIA,SETEA DE CUNOASTERE,EDUCATIA,MUNCA SI CATE SI MAI CATE

ISLAMUL A  REUSIT O PALIDA SI TOTAL NEREUSITA REPLICA A RELIGIILOR ANTERIOARE.

NICI-O PROPAGANDA NICI-O PREZENTARE ROZA NU TRECE EXAMENUL REALITATII PE CARE IL VEDEM CU TOTII.

si care va face atat de penibili pe cei ce sustineti cu inversunarea ca ziua este intuneric iar noaptea lumina.


"Isus, pacea fie asupra sa, a fost musulman, si s-a rugat cu fata spre Ierusalim!"
deci iata-l pe Isus in conceptia doamnei "insotitoare" Ummrashid"...



http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=3456&pid=74157&st=180

9 comentarii:

Majda spunea...

...Si daca Mohamed se ruga intr-un picior, atunci trebuia ca toti sa se roaga asa?
In loc ca rugaciunea sa fie facuta din suflet, fara sa mai conteze cum si unde, adeptii se ratacesc in astfel de detalii neimportante...
Orice musulman incearca sa traiasca precum profetul lui, ei bine, de ce nu incearca sa faca si fapte bune ca el? Ce conteaza cum se ruga, cum se imbraca, cum se spala, cum se comporta? Cand unicul lucru valoros ar trebui sa fie iubirea fata de Dumnezeu...
In ceea ce-L priveste pe Iisus...imi este foarte greu sa-l asociez ca un trimis al lui Dumnezeu pentru o religie oare instiga la violenta contra "pacatosilor". Cel putin, in crestinism Iisus ne arata prin faptele Sale ce inseamna iubirea si mantuirea. Adevarat sau nu, este alegerea fiecaruia ceea ce crede, insa un lucru e cert: nu a varsat o picatura de sange pentru ca oamenii sa creada in El si in Dumnezeu,indemnandu-ne mereu catre pace si iertare.

viorica abbu spunea...

Majda,sunt atat de simple lucrurile, daca fiecare si-ar vedea de curtea lui si de curatenia din ea,fara sa doreasca sa faca ordine la vecin.
Lucrurile ar curge normal si fara antagonisme daca nu ar fi ochii mari pe avutul vecinului.
Asta exprima ceea ce Hannen, Maria, Hatun,Ana si altii au comentat aici,este intrebarea se mi-au pus-o mie:
"ce ma bag in ciorba altuia"

Pai de ce nu ?
Nu numai ca vine si ia o farfurie cu ciorba din oala mea, mai si stramba din nas ca e asa si pe dincolo,ca in final sa aflu ca nu eu am gatit-o ci respectiva....!!!
Dupa indicatiile ingerului Gabriel...

viorica abbu spunea...

Hannen...
ai scris corect.Stiu ca nu poti face mai mult..stiu ca este un sacrilegiu sa contrazici o "sora" mai ales una cu "documente" de musulmana.
Stiu....
dar ma bucur ca ai incercat ca atenueszi impactul oribil al postarii lui Ummrashid asupra crestinilor.
ISUS NU SE RUGA CU FATA LA IERUSALIM...ISUS SE RUGA IN IERUSALIM...oras construit de inaintasii lui,daramat odata si reconstruit,in vremuri cand arabii se rugau la idoli la sute de idoli si la un isol sef numai Allah Alla a fost folosit inainte de islam...
Tatăl lui Mohamed s-a numit Abdulah (robul lui Allah) şi mama sa se numea Amina.
Asta ce inseamna? ca pe vremea idolilor era si allah,care timp de 20 de ani i-a tot trimis biletele profetului sau pe bucati de piele,pe bucati de lemn,pe bucati de piatra.IAR mai tarziu OAMENII care stiau sa scrie si sa citeasca AU ALCATUIT DIN ELE CORANUL....

viorica abbu spunea...

scuze am uitat citatul din postarea ta la care m-am referit
Hannen

Eu am zis in primul post,mesajul a fost si a ramas acelasi si noi toti oamenii ne nastem supusi lui Dumnezeu.Stim acel lucru inca dinainte de a ne naste,este in noi pt. ca noi venim de la EL

Anonim spunea...

Dar Hannen, smerita propavaduitoare a Profetului mai zice pe undeva si asa:

hannen, on 04 September 2011 - 02:46 AM, said:
................................
...Biserica care-i invata numai minciuni despre Islam si care le spala circumvolutiunile ...

No comment.
Se comenteaza singura.

viorica abbu spunea...

Da Corneliu....se mai intampla, dupa ce umpli vadra cu lapte sa-i dai cu piciorul.

Majda spunea...

Viorica, cel putin eu, nu am vazut un crestin sau un alt adept al altei religii sa provoace un musulman, asa cum incearca ei sa o faca... Unii dintre noi trec mai departe iar altii raman pe loc si nu mai intorc celalalt obraz.
De bine ce, in completarea a ceea ce ai citat tu si Corneliu, pot scrie inca o remarca, facuta de o surioara, la faptul ca Iisus "manca bucate si bea vin". Dragele mele prietene ( :D ), ori interpretam cum trebuie ori ne abtinem. Iisus nu a stat cu carafa de vin pe masa si berbecutul la protap si s-a ospatat cu apostolii. Metaforic s-a folosit paine si vinul, ca trupul si sangele lui. Gestul lui Christos de a spala picioarele tuturor ucenicilor, este o invatatura pe care multi nu o vor intelege,considerand ca un profet, lider religios, nu trebuie sa se umileasca si prin simplul fapt ca El l-a iertat pe cel care l-a tradat, ar trebui sa demonstreze tuturor ca Iisus, Fiul lui Dumnezeu, nu poate fi acelasi cu cel care "se ruga cu fata la Ierusalim". (sau nu aveau semnal la Dumnezeu altfel?? cred ca o rugaciune sincera si curata o putem spune oriunde, asta nu inseamna ca nu-l respectam pe Dumnezeu...mai grav este sa ne rugam doar pt ca ceilalti sa ne vada cat de ) Sunt convinsa ca pt Mohamed ar fi fost mai usor sa ii reteze capul lui Iuda. Sau, cum credeti ca ar fi reactionat profetul ? "Mohamed nu numai ca a fost lider religios ci si politic, si deci normal a condus razboaie impotriva acelora care ii amenintau, insa.. razboaie cu reguli bine precizate, fara omor de copii, femei si alte persoane nevinovate." Este o antiteza mult prea mare intre un trimis al lui Dumnezeu si un lider politic. Pe copii si pe femei ii lua drept sclavi...iar "alte persoane nevinovate"? Care erau acelea???
Vreau sa preciez, ca in decursul timpului, intradevar religia a ajuns o manipulare iar noi oamenii (indiferent de credinta exista si rai si buni) ne-am indepartat de cuvantul lui Dumnezeu, insa...in tot ceea ce scriu fac referire strict la invataturile din Biblie si Coran.

Majda spunea...

"...si deci normal a condus razboaie impotriva acelora care ii amenintau..." poate "impotriva celor ca nu se supuneau", deoarece Profetul a dus razboie de cucerire,nicidecum nu au venit altii peste teritoriul lui, ca el sa se apere.

viorica abbu spunea...

Majda,iti multumesc pentru comentarii.Sper sa fie intelese si de cei de pe margine ce ne citesc.

Crestinismul a ajuns la curba stabilitatii.Nu doreste teritorii si nu doreste influenta decat in tarile majoritare raportat la agnostici si atei.
Desi multe surioare-Hannen printre ele crede ca religia crestina spala circonvulutiunile cretinilor si-i indeamna la urarea islamului,nu este asa.

Dragii mei ...o marfa buna se vinde singura,nu trebuie reclama,nu trebuie pronovare,nu trebuie impusa cu forta.o marfa de calitate si care reprezinta o firma care se respecta ajunge pe masa clientului simplu de tot.

Oamenii -parte din ei - nu mai sunt acei oameni simpli speriati daca tuna si speriati de o eclipsa de soare...
Partea cealalta insa care si azi se mai sperie din pacate apartin unei religii anumite.
de ce oare? de ce sunt tinuti incontinuu in ideea ca este mai important sa te rogi decat sa produci,sa interactioneazi cu altii din jurul tau,sa muncesti pamantul sa faci irigatii sa sapi puturi,sa produci cartofi si sa ai apa, pentru a nu mai fi la cheremul celor care iti trimit ajutoare,sau la care te duci cu traista din poarta in poarta....

de ce. STIMA,ONOAREA,poate fi intalnita la nivel de trib -familie - si nu ca spirit de grup,natiune,confesiune ???

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...