Pagini

19 sept. 2011

De necrezut...
Stafiile bantuie "IslamulAzi"

Postari apar si postari dispar,unii membrii sunt banati fara cerere altii la cerere ,altii primesc warn fara motiv,unii au "sansa" de a li se schimba numele la cerere,iar altii au bafta sa li se schimbe  cererea fara schimbare de nume.

Bulibaseala totala.

Ceva foarte specific oriental se intampla acolo....poate trebuie venit cu peschesul la Inalta poarta,cu darul - cum se zice la dacii nostrii-pentru ca cererea sa fie aprobata...

Doamna Gabi,probabil este in mare crestere de kilograme si de panica daca uita de la mana pana la gura ca a zis urmatoarele:

Daca doriti sa va schimbati numele care este afisat pe forum, puteti cere acest lucru. Deschideti un subiect nou in care cereti acest lucru si le vom schimba cat de curand posibil. Nu puteti cere acest lucru mai mult decat o data pe luna si de 3 ori pe an pentru a nu crea confuzie.

Topicul lui Andreevici a fost sters fara ca decizia "consiliului de administratie"  sa apara cu hotararea in problema lui...
Bietul om ceruse doar schimbarea ID-ului pe forum,din Andreevici in 0000x -ma rog fiecare cu pasarica lui.
Dar daca ai facut  7 schimbari de nume in cateva luni ce motiv este sa faci fitze acum ??
Ei,Domnule Kerim?
Pai sa va spun de ce : 0000 este numarul diavolului ca si 6666,9999,6699,etc
-0000 aduce ghinion forumului....numarul celor logati de reduce la:  google si yahoo.....
si bineinteles Ascary,boodyguardul forumului.
Asa ca .....harst....stergem topicul unuia, banam persoana altuia,stergem si bagam sub covor.....

Dragii mei nu dati un exemplu frumos....
Cum spunea cineva ..nu-i islamic...dar cui ii mai pasa azi de ce  este islamic.....?
interesul poarta fesul !!



==========================
Ultima ora:

PENIBIL....PENIBIL....
Cu toate insistentele si rugamintilor membrilor in cauza, la a caror singura  latitudine este cum sa se numeasca pe forum,situatia este asa:

Andreevici=>Andreevici
Fetita => Fetita

Umm3banat => 0000 => umm3banat..........!!!(fara cererea persoanei)
AishaA => gheorghita=> aishaa......!!!!!!(fara cererea persoanei)

Kerim si Halim....azi maine va incarunteste parul....
Zau asa, lasati jocurile de-a caca-maca.
Razbunarea este arma prostului
Chiar nu va sta bine.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Vreau sa-mi exprim regretul si uimirea cu privire la comportamentul unor surori membre al forumului care au apelat la un vocabular vulgar vrand sa-si exprime nemultumirea fata de unele decizi administrative ale administratorului forumului. Vreau sa va aduc aminte ca atunci cand ati postat pe acest forum nu va obligat nimeni asadar fiti responsabili pentru ceea ce ati postat. Faptul ca ati avut vreun conflict cu alt membru al forumului nu inseamna ca aveti permisiunea de a denigra imaginea acestui forum mai ales daca sunteti, dupa cate stiu eu, oficial angajate al acestei fundatii.
In ceea ce priveste schimbarea denumirii acestor useri, vom convoca o intalnire a conducerii forumului si indata ce avem decizia va vom comunica! Intre timp vreau sa va spun ca acet limbaj si acesta reactie amenintatoare nu va face cinste!
Asta-i mesajul lui Enghim, cititi si va minunati cum tot mortui vinovat.

viorica abbu spunea...

regretele si uimirea sunt reciproce.....!!
Desi....

Singurul lucru care nu se vede cu ochiul liber este "vocabular vulgar".
Ce razbate clar, este ca odata angajat=>definitiv angajat.

Anonim spunea...

Forumul "Islamul Azi" este la ora actuala gestionat de o mana de extremisti cu inclinatii dictatoriale care au capatat senzatia ca le este permis orice. Probabil ca ei (de fapt ele...) sunt inspirati (inspirate) de isteria aroganta a primului sultan turc din mileniul al treilea, probabil si de instructiunile venite "de sus" (nu din cer) si transmise prin intermediul "fundatiei" in conformitate cu spiritul Fratiei Musulmane foarte activa in locurile sale de bastina.
Treaba incepe sa semene tot mai mult cu nucleele naziste din alte vremuri, ce activau in tarile cu "Volksdeutsche".
Stimati forumisti de aici, istoria are uneori obiceiul sa se repete, dar oamenii nu vor sa invete nimic din ea...
Si ca sa inchei cu un proverb, de data asta german (din pura intamplare):
"Wer nicht horen will, der must fuhlen".
Adica, cine nu vrea sa auda, va simti.
Asta e.

viorica abbu spunea...

Un avocat -de loc din oficiu dar -anonim, desigur- imi tot lasa comentarii "inteligente".
il anunt ca pierde vremea.

Anonim spunea...

Pleaca cei care aveau un pic de minte, asta ar trebui sa le dea de gandit. Andreevici era un om linistit si impaciuitor, daca si pe el l-au scos din rabdari inseamna ca mizeriile nu mai pot fi bagate sub covor, s-au adunat si dau pe-afara. O sa ramana intre ei, sa se linguseasca si laude singuri ca turma o pacalesc mai greu de acum.

marinescu spunea...

Interesant.Despre ce se vorbeste aici ?
se poate avea un link ceva sa ne documentam si noi ?

Anonim spunea...

Pentru Marinescu:
Ai dreptate. Si fara teama de a face reclama nemeritata, este vorba de forumul care se deschide cu linkul acesta:
http://islamulazi.ro/forum/
Dupa ce vei rataci un timp prin intunecimile lui, vei intelege despre ce e vorba.

Anonim spunea...

Poate nu mai aveau vizitatori si au zis sa faca un nou scandal, sa mai intre lumea. Nu stiu de ce nu le lasa numele cum vor ei, vor sa faca impresia ca toata lumea e in pace si iubire frateasca cand deja s-a vazut cum oricine are alta opinie, moderator, membru, i se da in cap si e trimis la reeducare. Iulia

viorica abbu spunea...

Consider necesar sa fac o precizare.
Nu din spirit de can-can,de barfa de cartier ma uit pe site-ul Islamul Azi.
Bine era sa nu-mi dea ocazia sa stiu ca exista.
Dar este un site oficial cu un forum oficial,cu activitate de propaganda scrisa si orala, scoli,cursuri.
totul al unei organizatii oficiale inregistrata ca atare in Romania,ramificata in fel de fel de alte asociatii, o putere deocamdata sociala,care doreste sa fie si politica,iar scopul principal este substituirea islamismului a 20 de mii de musulmani arabi, turci, iranieni,palestinieni,
comunitatii romanesti care are o conducere in Romania, reprezentanti in parlament si o convietuire si conduita exemplara.

Ramane intrebarea:
daca Romania contribuie numai cu strangeri de mana,cu ce si de catre cine se finanteaza toate astea si in ce scop ???
......
Iulia, mersi pentru comentariu.

Anonim spunea...

Poate ca e timpul sa afli ca cele doua dame sunt angajate ale fundatiei si o rusine pentru orice institutie care ar avea astfel de angajate.Sper sa le dea afara curand.

viorica abbu spunea...

Draga anonim,
faptul ca o persoana este angajata unei institutii,desigur implica obligatii-sa nu divilge lucruri interne,sa pastreze regulamentul de ordine interna,sa se comporte fata de exterior in asa fel incat sa nu lezeze interesele institutiei.
OK,dar prin asta nu devine scavul institutiei...nu accepta "supunere" totala nici partiala.
Caci are si drepturi nu numai obligatii iar drepturile ii lasa intacta personalitatea autonomia de gandire si expunerea propriilor pareri CARE IN CAZUL DE FATA NU AU LEZAT IN NICI-UN FEL INSTITUTIA.
Iar daca institutia se arata neputincioasa si framantata de pebleme interne,nu trebuie sa scoata castanele cu angajatii ei...

Plus ca institutia in cauza are un anume profil,profil care nu este contabilitate, cercetare, proiectare,avocatura,ci PROPAGANDA SI MISIONARISM.

Anonim spunea...

Si ce au facut angajatele fundatiei? Au vrut sa plece de pe forum asa cum au plecat si altii pt ca nu se mai putea discuta cu unii moderatori care au idei extremiste si aburi la creier. Femeile astea au ridicat nivelul fundatiei, pierderea nu e a lor daca pleaca e pierderea fundatiei. Cate a facut doamna Hooda pentru fundatie de cati ani e acolo n-a fost activitate fara munca ei si doamna Aisha le-a creat o alta imagine de cand a venit acolo. Parerea mea e ca ele nu aveau ce sa caute la fundatie de la inceput, si-au pierdut timpul si capacitatile cu cine nu trebuie.
Unu care a stiut sa stea deoparte de fundatii

viorica abbu spunea...

Anonim,
Cine vede si citeste forumul de acum doi ani si il citeste acum, vede diferenta in rau.
Multe persoane de buna credinta au postat subiecte interesante, discutii fara patima,dar documentate si de un larg interes general.
shiiti si sunniti
musulmani mai vechi sau musulmani mai noi crestini, evrei sau atei.

Ideea atat de simpla de la inceput; " invata islamul,maturi si copii,a combate ideile gresite despre islam"- s-a transformat in tribuna de promovarea intereselor, de ura impotriva altor religii si alte nationalitati,s-a transformat in portvocea a ceea ce a vrut sa fie de la inceput.
Glasul unor organizatii si al unor lideri religiosi, straine de corecta intelegere a islamului...straine de conceptia si comportarea musulmanilor romani,nascuti in Romania

Abea mai tarziu s-au descoperit aceste lucruri,abea mai tarziu au aparut intrebarile privind fondurile,televiziunea islamica, cursurile,linia directoare, marginalizarea shiitilor,etc.
abea mai tarziu s-a vazut ca sunt "prietene" care sunt profitoare si fraiere care muncesc.
Abea mai tarziu,cand a izbucnit bataie si incidente violente,cand s-a descoperit cine si pe cine a ajutat cu bani,meritat sau nu prin frauda sau nu.
Iar cine a pus intrebari a fost pus pe lista neagra.

Acum s-au trezit domnii si doamnele care au mai ramas active,in frunte cu Lorely si ascary,aplaudacii vechiului forum, sa schimbe macazul si sa-si traga un alt forum islamic..."ndependent,fara sefi si fara subiecte tabu"...forum administrat de ...Lavinia Maria Kandilici si in umbra ei.... in umbra ei......va spun alta data...!!Merita sa stiti.
Interesant ca cine s-a fript odata, nu sufla in iaurt si s-a inscris si pe acest forum aceeasi dama cu alta palarie.....

rog pe cineva care cunoaste lucrurile dinauntru sa ma corecteze daca gresesc.
daca nu,viitorul imi va da sau nu dreptate.

viorica abbu spunea...

Se pare ca nu am gresit de loc.
Postarea adresei noului forum pe Islamulazi,grija racolarii care ii revine celei mai active si activiste persoane- loreley79, binecuvantarile lui Kerim si tacerea lui Halim, precum si aceasta memoriabila fraza a administratoarei noului forum:
"Din cauza acestor dialoguri paduroase (!?)au avut de suferit multi unii la propriu altii la figurat.

ma fac sa cred ca e o mare gogoasa care in curand va fi si infuriata....rabdare.

viorica abbu spunea...

o persoana care nu avrut sa-si spuna numele, mi-a dat cateva informatii despre un nou forum islamic derivat din Islamul azi.
Ii multumesc si o rog sa vada articolul meu pe aceasta tema.

Anonim spunea...

eu cred ca se face prea mult zgoot pentru nimic. Nici AishaA, nici Umm3bannat, nici Andreevici nu sunt nume, ci nicku-uri virtuale. Acuma, de ce doresc ei sa le schimbe, nu-mi dau seama, ca tot o identitate virtuala si-au ales, nu si-au dezvaluit numele real,nu? Despre administratori, n-am ce sa comentez, Halim, Gabi, Fatooma care s-a facut si ea doamna, punandu-si un Ms in fata ... ei vorbesc cel mai bine prin faptele lor! nu-i de mirare ca lumea abandoneaza acel forum.

viorica abbu spunea...

Nu sunt de acord.In spatele fiecarui nume este un suflet,o persoana,o inteligenta si o vointa
A nesocoti acestea, insemna dictatura,injosire si in final slabiciune

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...