Pagini

4 sept. 2011

GRECIA -singura tara Europeana care nu permite constructia de moschei pe teritoriul ei...

Grecia stie ce inseamna sa stai sub calcai musulman.
Doar ca Grecia spre deosebire de alte state printre care si Romania
-NU UITA
NU UITA.SI NU IARTA 
si bine face...

Muslims performed Eid al Fitr prayers outside in Greece, in the gathering "permitted by authorities" in the only European capital without an official mosque.
The Greek government has repeatedly set aside plans for the construction of a mosque and Muslim cemetery in the city of five million people.
reece, which has become the main immigrant gateway to the European Union, has a growing Muslim community and Athens' Muslim community is without an official mosque and prayers are usually held at cultural centers or community halls or private apartments around the city.
(Sursa -Sevinci-islamulazi -http://www.worldbulletin.net/  -Mersi madam !!)

Cine sunt musulmanii din Grecia?
Albanezi,Pakistanezi,Sirieni,Palestinieni,imigranti ilegali din tarile Africii,Orientului Mijlociu....
Mii si mii.....
Traind in murdarie,din comert ambulant,fara meserii,fara educatie,
fara viitor,ii vezi pe la toate colturile, fie cu comert ambulant fie facandu-si nevoile pe strada,
dormind in holuri si subsoluri de bloc.
Politia aproape nu face nimic,in schimb populatia sufera.
Crime, hotii,o stare jalnica a locurilor unde stau,parcuri distruse....mizerie...

Acesti musulmani au o problema.
Care nu este educatia copiilor,nu igiena personala,nu starpirea hotiilor,consumului de droguri,prostitutiei si o munca cinstita...
Doamne fereste !
Problema lor este sa-si construiasca moschei-adica SA LI SE CONSTRUIASCA MOSCHEI ,cu bani sauditi,cu bani Al Qaida,sau cu bani turcesti,ca apoi sa devina masa de manevra la demonstratii si tulburari impotriva crestinilor.

Dar GRECIA are mandrie...are coloana vertebrala si mai ales
NU UITA TRECUTUTL SI PE CEI CE I L-AU INEGRIT.

AFGANISTAN ? PAKISTAN ? IRAN ?
NU -GRECIA 2011 !!
CAPITALA EUROPEANA MODERNA SI INFLORITOARE...deocamdata


SURSA ?
ACEEASI CA A LUI SEVINCI   http://www.worldbulletin.net/

SI UN COMENTARIU LA ACEST ARTICOL:
Comments

only EU capital without a mosque?
04/09/2011, 01:02
( ivan )
I have to mention, that Bratislava is also a capitol without a mosque, not mentioning that whole Slovakia is a EU country without a mosque. I just hope it will stay this way forever.

2 comentarii:

Majda spunea...

Cu riscul de a fi acuzata, pe langa "crizata" ca nu sunt o buna crestina, de catre surioare, risc sa spun ca bravo Greciei.
Nu este vorba despre modul in care se roaga musulmanii ci despre SCOPUL lor. Vor sa fie respectati iar in momentul in care (exemplu o dau chiar pe Romania noastra) sunt, isi bat joc de tara gazda, fara sa ii respecte legile, traditiile si alte religii existente, profitand de orice modalitate de propaganda, prin relatari mincinoase,doar cat mai multi sa se converteasca. Ei bine, nu sunt impotriva convertirii, insa acest lucru sa se desfasoare prin CUNOASTEREA absoluta, nu prin indoctrinare. Persoana in cauza sa cantareasca in balanta invataturile scrise ale religie de inainte si viitoare... Acest lucru nu este doar in cazul celor doua religii despre care vorbim, ci in general. In urma cu aproximativ 4 ani, un fost student de medicina ( coleg cu tata, cazul fiind adevarat si cunoscut de cei din aceeasi generatie ) a fost ucis de tatal si fratele lui. De ce? Deoarece ajungand in Romania,ca bursier, a avut ocazia sa cunoasca crestinismul si s-a convertit, desi in legea musulmana este o mare dezonorare pt intreaga familie. Nu s-a mai reintors in Irak si i-a fost frica sa dea ochii cu tatal lui, desi in toti anii a incercat sa discute cu ei, dar inafara de "kafer" nu reusea sa se inteleaga cu ei. Cum am mentionat mai sus, acum 4 ani, tatal lui l-a sunat si i-a spus ca l-a iertat,este bolnav si vrea sa-l vada, dupa 14 ani. Desi NU a vrut sa asculte SFATUL nimanui, irakianul a acceptat totusi sa-l ia cu el pe bunul lui prieten, Ahmed. La granita, cine il astepta? Tatal si fratele cel mare. Tatal a fost cel care l-a impuscat, fara sa scoata nici macar un cuvant. (fapte relatate de Ahmed,care a fost ignorat in totalitate,chiar si cand fratele a luat trupul si au plecat).
Probabil ca nu ma veti crede,cum e posibil asa ceva sau de ce politia nu a facut nimic? Pt ca familiei ii este permis sa faca asta...Viorica, daca doresti, completeaza tu gravitatea convertirii si ce inseamna calcarea onoarei prin asta, "...indiferent ca e tatal tau, mama ta, fiul tau, fiica ta...".

Majda spunea...

Desi sunt convinsa ca pe langa faptul ca am caracterizata drept "crizata", acum surioarele imi vor sari in cap ca iar nu sunt o buna crestina, risc sa spun bravo Greciei.
Nu este vorba despre modul in care se roaga, ci despre SCOPUL lor. Vor sa aibe drepturi, vor sa fie respectati, insa in momentul in care sunt, NU VOR SA SE INTEGREZE ci sa lanseze o propaganda, uneori subtila, alteori "in gura mare", uitand sa respecte legile, traditiile, obiceiurile, alte religii existente in tara gazda.
Desi, ceea ce urmeaza sa scriu s-ar incadra mai mult in postarea Vioricai legata de convertire, dar pt ca totul are aceeasi baza, prefer sa astern aici.
Tata meu este medic, si printre multi colegi arabi, a fost si unul irakian care venind aici si cunoscand crestinismul, s-a convertit. Acest lucru a dus la o suparare foarte mare in familia lui, fiindu-i frica sa se mai intoarca acasa, mai ales ca de fiecare data cand discuta cu ei, inafara de "kafer" nu reusea sa se inteleaga . Acum 4 ani, tatal lui l-a sunat si i-a spus ca este bolnav si vrea sa-l vada, dupa 14 ani. Desi NU a vrut sa asculte SFATUL nimanui, macar a acceptat ca bunul lui prieten Ahmed, sa-l insoteasca. Ajunsi la granita,in Irak, tatal si fratele cel mare il asteptau. Tatal l-a impuscat fara nici macar un cuvant. Dupa relatarea lui Ahmed, acesta a fost ignorat si in momentul in care trupul a fost luat de fratele lui.
Probabil ca multi nu ma vor crede,sau se vor intreba cum e posibil asa ceva sau cum politia nu a actionat...ei bine, Viorica, daca vrei, te rog pe tine sa aduci in completare ce inseamna dezonorarea familiei (ce drept au ei in asemenea cazuri si daca legea poate interveni) Ce repercursiuni exista "indiferent daca e tatal tau, mama ta, fiul tau, fiica ta..." ...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...