Pagini

2 sept. 2010

Valul de convertiri al musulmanilor la creștinism este fără precedent...

Sustine o oarecare miscare baptista,care este plina de ravna si ea in convertirea musulmanilor.
Pana acum nu am aflat de vre-un musulman convertit,dar baietii (si fetele!) sunt optimisti,mai cu o tabara,mai cu o carticica,mai cu vorba mieroasa,mai cu promisiuni de genul:
"Cine crede in fiul,are viata vesnica,cine nu crede in fiul,nu va vedea viata (!) ci mania lui dumnezeu ramane pentru el..."
etc....etc....

mierosi la vorba pana te apuca,rai daca le scapi din mana,baptistii sunt considerati una din sectele cele mai periculoase,alaturi de penticostali.
se pare ca un oarecare John Smith (nume extrem de rar) a hotarat sa se autoboteze si de aici toata tarasenia ca si originea denumirii lor.
In Romania,straini de neam si tara au adus baptismul care isi face adepti prin misionari.

Si o intamplare picanta cu lady Gaga:

Protestatarii de la Biserica Baptistă din Westboro s-au postat în faţa locului unde a fost organizat concertul, Scottrade Center, pentru a boicota participarea la spectacolul ce face parte din turneul Monster Ball, pentru că Lady Gaga este o susţinătoare deschisă a drepturilor minorităţilor sexuale.

Potrivit Agerpres, vedeta şi-a pus în gardă fanii apelând la Twitter şi le-a solicitat să-i ignore pe protestatari. "Cu riscul de a atrage atenţie nedorită din partea unei organizaţii care răspândeşte ura, aş dori să îi avertizez pe fani cu privire la aceste proteste... Solicitarea mea adresată fanilor, dar şi autorităţilor, este să nu-i bage în seamă pe aceşti protestatari. Nu comunicaţi cu ei, nu încercaţi să ripostaţi în nici un fel. Nu răspundeţi provocărilor. Nu vă irosiţi cuvintele şi sentimentele, indiferent de ceea ce veţi auzi sau veţi vedea. Sunteţi mult mai norocoşi şi mai binecuvântaţi decât aceşti oameni. În inima voastră, spuneţi o rugăciune pentru ei", le-a cerut vedeta fanilor în mesajul postat pe Twitter.



si una din ultimele ispravi ale baptistilor "oamenii domnului,dar mai putin ai legii...":
Cazul celor 10 misionari americani acuzaţi de răpirea a 33 de copii haitieni.Misionarii, marea majoritate apartenenţi ai Bisericii Baptiste din Idaho – SUA, au fost arestaţi luna trecută în timp ce încercau să ducă spre Republica Dominicană 33 de copii haitieni, la 17 zile după seismul devastator din Haiti. Ei au fost acuzaţi săptămâna trecută de răpire şi intenţii criminale asupra unor minori.......

asa ca este mult mai potrivit si real sa fie islamizati baptistii...orcum cu musulmanii se mai poate trai.....

6 comentarii:

viorica abbu spunea...

aferim ce cai intortocheate le arata baptistilor dumnezeu....
eu le zic cai penale...

Rodica Botan spunea...

Doamna abbu...cind vrei sa critici ceva, n-ar fi mai cuminte sa te informezi inainte? John Smith? Daca ai fi citit un pic din Biblie , asa cum ti-am propus un pic mai inainte cind ai zis ca te plictiseste Biblia si n-ai putut depasi pagina 30, ai fi putut sa ai o parere mai educata despre subiectul asta. Asa insa...vorbesti despre ce ai inteles din ce au vorbit altii...
E ca si cind ai judeca ce fel de mincare a mincat cineva pentruca ai mirosit rigiiala cuiva...Ti se pare corect sa faci astfel de analize?
Sa avem pardon!!!
Uite ca pina acuma nu am venit aici sa-mi dau cu parerea despre ce crezi, si cum crezi...pentruca desi sint baptista nu sint asa de ..."periculoasa" cum iti place sa spui ca sint baptistii. Iti face o placere deosebita vad sa discreditezi niste oameni care nu ti-au facut personal nici un rau...Nu crezi ca mai degraba vorbind asa cum vorbesti din nestiinta, iti faci singura portretul?

viorica abbu spunea...

stimata d-na Rodica...
intai ii cer scuze d-lui John Smyth pentru ca i-am scris gresit numele.
apoi,ma felicit pe mine ca am stopat dialogul cu Dv caci daca eram fata "politicoasa", aveam acum o multime de "carticele ".
in al treilea rand nu eram atat de agresiva,daca postari normale,dar cu alta parere decat Guru Sali Sabri mu mi-ar fost sterse sistematic...
nu consider ca este este o buna baza pentru dialog...vedeti...eu nu moderez comentariile.
ele il arata pe cel ce scrie si nu pe cel ce le primeste.
dar l-am inteles: este blogul lui face ce vrea,imi rezerv de asemeni dreptul la aceeasi atitudine.
si in final sa nu fie neintelegeri: nu iubesc de loc religiile,dar deloc.
sectele si mai putin,asa ca vedeti...?
-nu putem dialoga despre aceste lucruri.
despre altele -posibil.

Rodica Botan spunea...

Biblia spune ca religia adevarata este sa ai grija de vaduva si de orfan. Isus Christos a spus asta. Sint deformate mai toate religiile...si nu stiu de ce continuati sa spuneti secte...pentruca numai comunistii au gasit asa de cuviinta...sau sinteti de acord cu ei?

Religiile crestine sint toate izvorite din acelasi loc...Biblia. Si religiile cite sint ele, cele crestine sint facute de oameni dupa cit au priceput din ceea ce a fost scris.

Eu nu v-am invitat sa credeti ca mine...sa deveniti baptista. Eu am zis ca merita Biblia citita, daca nu din alte motive cel putin ca educatie. Vorbiti ca o persoana educata. Ei, Biblia este cea mai veche carte de istorie. Si tot ce s-a scris acolo s-a adeverit a fi adevarat.

De-acursul istoriei recente, de pilda, unii istorici au spus ca Imparatul David de pilda al evreilor, nu este altceva decit o legenda, o poveste inventata de evrei;asta pina cind in ultimii ani au descoperit in sapaturi scrieri care sa vorbeasca exact de persoana respectiva incadrata in anii despre care vorbeste Biblia.

Si, mnai ales ca nu credeti in religii, citirea Bibliei v-ar da si mai multe argumente in a o combate. Numai daca...nu va este frica ca citind din Biblie sa nu ajungeti cumva sa credeti si sa acceptati Adevarul ei?!

Si stiti ce cred eu? Dumnezeu iubeste oameni exact asa cum sinteti dumneavoastra; oameni cxare nu umbla cu ocolisuri ci merg direct la miezul problemei...de aia am zis sa cititi Biblia...pentruca ati intelege atunci direct, fara sa mestece altii si sa luati de bine sau de rau, ce contine aceasta carte si ce vrea Dumnezeu sa comunice omenirii.

Nimic nu este la intimplare pe lumea asta...si banuiesc ca nici discutia noastra. Puteti sa renuntati sa discutati cu mine, dar stiu sigur ca Dumnezeu a avut in plan sa va dea sansa sa aflati cine este El cu adevarat. Dar El a dat lui Adam si Eva sansa sa aleaga ...si ne da si noua aceasta sansa...

viorica abbu spunea...

no coment....
o seara placuta..!!

Rodica Botan spunea...

Multumesc...la fel...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...