Pagini

11 sept. 2010

Dupa comert stradal,picturi stradale,demonstratii stradale,cersetori si maidanezi - iata si religia stradala...

Se intampla la New York in plina intersectie,vineri de vineri.Circulatia este blocata,trecatorii invitati sa ocoleasca,masinile sa se intoarca din drum.Locul spectacolului stradal?
intersectia strazii 42 si  Madison Ave
O procesiune cu copilul Isus este de neimaginat,caci lezeaza sentimentele religioase ale musulmanilor.
NU,nu numai New York...Anglia,Franta Olanda,Italia,plina de mase de islamici care blocheaza strazi,imtersectii,bulevarde,fara sa tina seama ca sunt minoritate intr-o mare se autohtoni.

IATA DE EXEMPLU MOSCOVA....Moscova unde au musulmanii au explodat metrourile,au fost masacrati elevi in scoala si spectatori la cinematograf...CU SUTELE... 50.000 msulmani au primit aprobare sa se roage ...in strada....


GRECIA,cu toate criticile Europene,nu a permis nici-o constructie a vreunei moschei,nu permite rugaciuni pe strazi sau stadioane,credinciosii musulmani au autorizatie limitata in timp,in subsoluri de cladiri de locuit sau comerciale,cu conditia ca rugaciunea sa nu se auda de afara si sa nu deranjeze vecinii..... Copii Musulmanilor stau la ora de religie in clasa,au doar permisiunea sa deseneze sau sa faca ceva ce nu deranjeaza,nu iau nota dar, nu sunt scutiti de prezenta pentru ca vezi doamne-sunt lezati

Luati exemplu -dragi "toleranti" care aplicati drepturile omului cu cei ce le nesocotesc,care intoarceti si celalt obraz iar voua vi se intoarce curul.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Viorica Abbulafia -daca asa te cheama - esti o scorpie veninoasa si blestemata.
Numarul mare de credinciosi si putinele moschei care se construiesc ii face pe acesti oameni sa se roage in strada.
Islamul va invinge,va fi pe toate strazile iar bisericile vor avea soarta asa zisei sfinte Sofia,doar ca nu va ramane urma de ce au fost.
Lumea incepe cu islamul,pentru ca Allah cel Atotputernic a creeat lumea,ziua si noaptea si cerul si pamantul, ceasul omenirii va fi ora Mecca,imbracamintea va fi islamica iar toate lucrurile care distrag de la rugaciune si arata decadenta vor fi distruse.
Baga la cap scorpie,tu si aia care te sustin.

Anonim spunea...

Da-ti foc asta cu islamul

costin spunea...

Mi se ridica parul in cap de fiecare data cind vad genul asta de incrincenarea violenta, ca cea a comentatorului de mai sus.. si cea de aici: http://weaselzippers.us/2010/09/13/iranian-backed-tv-inflames-riots-muslim-kashmir/

E ceva foarte primitiv si salbatic in incrincenarea asta.

wannabe me spunea...

doamne, fereste! cum pot unii sa vorbeasca in numele religiei :(

Anonim spunea...

pt anonim 1:
Asa te invata religia ta sa vorbesti urat?
Domnul sa aiba mila de tine!
Taby

viorica abbu spunea...

Nu va pierdeti cu firea...
sunt obisnuita cu injurii si este singurul lucru islamic pe cae o anumita categorie de musulmani stiu sa o faca.
Dar stit ce...?
Ma bucur va imi confirma aprecierile...
Religia pacii se manifesta cu cutitul infipt in spate

Anonim spunea...

Cand vezi ce scrie anonim 1, realizezi ce face Islamul din unii oameni. Ideea de a te ruga in mod ostentativ in strada si de a bloca circulatia, este o mostra de egoism, oamenii aceia gandindu-se doar la interesul si obligatiile personale, nu si la cele colective.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...