Pagini

12 sept. 2010

Vizita Papei în Anglia, la preţ de concert...

totul costa...
pantofi,haine,mancare si fericirea de a-l auzi pe M.Jackson sau pe Papa de la Roma
money....money.....money....
iudaici,crestini sau islamici....

CINE PALTESTE VIZITA NE-NECESARA A PLIMBARETULUI PAPA ??

Oficialii au estimat ca deplasarea Papei in Marea Britanie, care va avea loc in septembrie, costa aproximativ 27 milioane de euro.

 Asadar un titlu ar fi "Vizita papei ii irita pe englezi..."
normal, o preferau doar pe Susan Boyle...
Credincioşii catolici care vor dori să fie prezenţi la slujbele oficiate de Suveranul Pontif sau la manifestaţiile religioase vor trebui să plătească între 12 şi 30 de euro. Pentru slujba de la Birmingham, în cursul căreia va fi beatificat cardinalul John Henry Newman (prelat anglican reconvertit la catolicism în 1845), vor fi vândute circa 70.000 de bilete de 25 de lire (30 de euro). Intrarea la slujba de la Glasgow, unde va fi prezentă şi cântăreaţa Susan Boyle, va costa 20 de lire de persoană (24 de euro), iar la vecernia organizată în Hyde Park, la 17 septembrie, biletul va costa 10 lire (12 euro).Cei care participa la aceste evenimente vor primi si un "pachet de pelerin" - un saculet care contine mai multe obiecte, printre care un CD comemorativ si o carte postala pentru a "tine legatura". nu vi se pare ca o Taxa pentru credinta?
un simpatic domn imi raspundea pe site-ul "Raspunsuri catolice":

-'Englezi au bani si pot da...."
destul de cinic nu vi se pare ...???

Dar ce mai gasim la balciul papal ?
Vaticanul a lansat un site dedicat vizitei, de unde amatorii îşi pot procura tricouri cu efigia lui Joseph Ratzinger pentru 22 de euro, o cană de cafea cu figura Papei, pentru 12 euro sau lumânări de 3,6 euro bucata. (DE CE NU SI O PERIUTA DE DINTI SI UN PREZERVATIV CU POZA PAPEI...???)
am si eu o idee....
Ce nu imbracati la anul,dragi sustinatori ai sfantului scaun, aduceti la Talcioc in Romania,mai faceti si voi un ban pe criza asta mondiala.

RUSINE,RUSINE DE 3 ORI RUSINE.....

10 comentarii:

costin spunea...

abbu, uite, apropo de vizita Papei in Marea Britanie, un detaliu care mi se pare mult mai interesant:
Richard Dawkins calls for arrest of Pope Benedict XVI


"RICHARD DAWKINS, the atheist campaigner, is planning a legal ambush to have the Pope arrested during his state visit to Britain “for crimes against humanity”.

Dawkins and Christopher Hitchens, the atheist author, have asked human rights lawyers to produce a case for charging Pope Benedict XVI over his alleged cover-up of sexual abuse in the Catholic church.

The pair believe they can exploit the same legal principle used to arrest Augusto Pinochet, the late Chilean dictator, when he visited Britain in 1998.
....
Dawkins and Hitchens believe the Pope would be unable to claim diplomatic immunity from arrest because, although his tour is categorised as a state visit, he is not the head of a state recognised by the United Nations.
....
Last year pro-Palestinian activists persuaded a British judge to issue an arrest warrant for Tzipi Livni, the Israeli politician, for offences allegedly committed during the 2008-09 conflict in Gaza. The warrant was withdrawn after Livni cancelled her planned trip to the UK."
cred ca vizita Papei in Marea Britanie spune mai mult despre Marea Britanie decit despre Papa

Anonim spunea...

@ costin pe cei doi adepti ai lui lev trotsky nu ii ia nimeni in serios. lumea normala este satula de comunism si comunisti.

Anonim spunea...

abbulafia esti evreica?
numele tau imi aminteste de Todros ben Joseph Abulafia, Hayyim ben Jacob Abulafia, David Abulafia.
nu am nimic cu evreii.

viorica abbu spunea...

nici eu nu am nimic cu evreii.
"eu nu mint -sunt nedusa la biserica cand comentez, dar nu mint: "sunt nascuta crestina fara voia mea,mai tarziu m-am dezmeticit si am renuntat la asta.deodata m-am simtit libera ca pasarea cerului..."

costin spunea...

@anonim,

Hitchens a fost trotkist in tinerete. La maturitate s-a lamurit. Acum este mai degraba conservator dpdv politic, dar foarte anticrestin

Anonim spunea...

este in continuare comunist, o recunoaste el si chiar si fratele sau peter. multi atei il critica pentru convingerile lui comuniste.

viorica abbu spunea...

comunist sau nu,are mai putina importanta.
daca un tribunal obscur din Spania sub presiunea Hamas a vrut sa interzica intrarea in Spania a fostului Prim ministru a Israelului,importanta a fost actiunea in sine,indiferent cine a generat-o.
important este ca papa nu mai reprezinta ceva intangibil.
important este ca intr-o zi,un asemenea demers al comunistilor,al anrhistilor,al musulmanilor sau al evreilor va putea gasi rezolvare juridica iar papei i se va interzice intrarea.

Anonim spunea...

al comunistilor,al anrhistilor,al musulmanilor sau al evreilor - cea mai potrivita combainatie. atat de mult se aseamana intre ei, incat nici nu-si imagineaza si mai ales nu vor sa accepte.
este normal ca statul britanic sa suporte o parte din chieltuieli. este o vizita oficiala, papa este invitatul reginei. daca era vorba de o vizita pastorala ca cea din 1982 a papei ioan paul al-ii-lea era cu totul altceva. vaticanul va suporta doar jumatate din cheltuieli, iar taxa la misa a impus-o guvernul britanic si nu papa.

viorica abbu spunea...

Anonim,presupun ca esti mai informat ca mine,poate esti mai apropiat de sfantul scaun,asa ca indiferent cine plateste vizita si accept ca este o "delegatie" nu un concediu care ar trebui suportat integral de Papa,hai sa discutam cum e cu suvenirurile,unde -cata dreptate ai,crestini,musulmani evrei,au aceleasi obiceiuri....fel de fel de zorzoane cu pozele sfintilor,ale Papei,camee cu "prea dreptii care se impart la evrei la mormintele nu stiu cui sfant....ce facem cu comertul asta?
este normal?
este corect?
este in sprijinul sau in detrimentul religiei?
aduce mai multi credinciosi sau ii dilueaza si pe cei care mai sunt ??

Anonim spunea...

Buna, Viorica.
Esti pentru mine o descoperire uriasa. Bineinteles prin Patrupezi. In cazul acesta, eu sunt un diletant umil in domeniul studiul islamismului romanesc si nu mi-e jena. E bine ca existi si faci aceasta treaba.
Vom mai convorbi.
Corneliu.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...