Pagini

17 sept. 2010

Ce mai face prietenul nostru "Islamul Azi" ??

asadar Gaza nu mai are nevoie de ajutoare, nici din Turcia,nici din Libia si nici din Liban.
altfel cum sa-mi explic faptul ca nimeni nu mai trimite ajutoare, cand zeci de mii de oameni mor de foame.
cum se spune ? .... "Mult zgomot pentru nimic...".
doar ca  bietul suflet pierdut, amicul William Shakespeare,nu a apucat sa se ilumineze in viata,asa ca a murit nemusulman si ca atare se perpeleste  pe post de frigaruie in iad.
normal ca nici operele lui literarare nu sunt cunoscute de trupa lui Mohamed.

(dezmintire: caricatura de mai sus nu se refera nici la allah nici la profet
nu-mi asum responsabilitatea pentru nici un act necugetat ca urmare a unei gresite interpretari...!!! )

in schimb se scot subiecte de la naftalina,subiecte care dau prilej de recitaluri, atat ale vesnicului urmarit de soarta ,masonerie si suma tuturor conspiratiilor,cat si la vre-o 3-4 doamne - foarte finute de altfel -(aproape ca ma fac geloasa).
unul din subiecte ar fi omorarea libanezilor musulmani,ghioceii miscarii hamas si hizbulah (brrrrr.... ce nume....!) de fratiilor lor libanezi si mai ales crestini.
adica lupta pentru sudul Libanului,sud ce apartine in special libanezilor crestini si la care ravneau si musulmanii pofticiosi..

ei....si intr-o noapte cineva -cu buna stiinta,asta va spun la fix - a lasat portita la stana deschisa si fratii crestinii i-au cam macelarit pe fratii musulmani...
Si cum libanezii deja se saturasera de Arafat si OEP-ul lui,care le devastau tara cu razboiul civil,i-a gonit din tara in Tunisia,Cipru sau mai stiu eu unde.
nu o sa credeti, dar de data asta,chiar  s-a intamplat invers,nu crestinii a halit-o...
se pare ca si niscai evrei sunt implicati  aici...ca nu stiu cum se face -asa putini ,dar peste tot....
iata un moment binecuvantat si bine primit de Allah prea inaltul, sa se pomeneasca cata dreptate a avut Hitler...

Se pare ca Hitler avea dreptate cand zicea ca asemenea bestii nu merita sa traiasca.zice indignata duduca Newuser...(nu...nu...nu gresiti, nu se referea la musulmani...)
slujitorul domnului -catolic,dar n-are importanta,domnul Orlando Sorin,care are pile sub sfantul scaun ne descopera "lucrarea":
Daca Hitler a fost trimis de Dumnezeu sa-i pedepseasca pe evrei, dar si sa arate lumii ce vor pati cei care nu se lasa de marsavii la sfarsitul lumii ?????? Eu cred ca este ultimul avertisment mai serios (au mai fost dar mai mici pt. cei care nu au discernamant spiritual) inaintea maniei Domnului.
interesant....nu de mult turcii -aia cu navele provocatoare  si IHH-ul, il chemau in ajutor tot pe Hitler sa-i lumineze cum sa procedeze cu evreii...
sa tragem concluzia ca musulmanii sunt in criza de un conducator care sa faca un pogromel mititel de cateva milioane bestii?
Domnul Erdrogan nu ofera marfa asteptata?
nici Ahmadinajad ? ultimul poate din cauza singelui evreesc din vine...

ce facem ? toate sperantele lumii (musulamane) sunt numai la Osama ben Laden....?
numai de nu l-ar prinde Americanii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...