Pagini

17 sept. 2010

deci, cine se mai converteste ???

sau se re-verteste ?
cine isi mai da pielea la intors?

iata ultimele stiri:
-Tasnim fosta Tatiana din Kirkizia a ales islamul....foarte....foarte important !!
Cu toate insistentele mele, nu am reusit sa aflu cu a contribuit domnisoara la tezaurul universal....
-Jannah,o simpatica doamna,putin cam slaba la istorie,nu a auzit de razboaiesustinute de Muhamed,,nu a auzit de idolii la care se rugau arabii,dar e fericita...si daca un om e fericit...poti sa te opui...!!!???
- fratele Jibreel - Canada,roman,fost crestin desigur,i s-a stricat masina si tot mergand el cu autobuzul a inceput sa cunoasca islamul....basca ca in clasa I-a a invatat religie la scoala...poate a visat, pentru ca religia s-a reintrodus dupa 89 iar flacaul nostru are cam 30 batuti pe muchie.. dar ce stiu canadienii....???
-urmeaza un "dur", un gardian de la Guanatanamao s-a convertit la islam,probabil ca a auzit povesti asa de frumoase de la "frati", ca s-a hotarat sa-i urmeze.
-un top model malaezian s-a convertit la islam,dupa ce a avut cosmaruri repetate noapte de noapte..
-langa ea il avem pe Dan din judetul Timis: "am trecut la Islam acum 3 luni in Austria si acum sunt in tara si nu stiu daca trebuie sa ma convertesc si in Romania,poate in Austria nu am facut toate procedurile."Toate procedurile" este rostirea unei fraze care poate fi si citita...
-Nicolas Anelka : football-player,adevarat cam de mana a doua,dar fiecare religie trage spuza pe turta ei...

Bun...si ce e cu asta ? De ce trebuiesc mentionati toti cei ce trec la islam individual ?
Pai sa va spun...sau mai bine sa citez:
"-Ceea ce este de evidentiat insa si trebuie accentuat este ca un nr. mare de savanti si oameni de stiinta au imbratisat islamul dupa comparatiile facute intre noile lor descoperiri si Coran."
Ei,aici suntem in divergenta.Nu am auzit de prea multisavanti si oameni de stiinta si nu am auzit aproape de loc sa s-a intamplat vre-o descoperire datorita coranului.
Poate s-a "sdescoperit " vre-un loc de o cetate,palat sau cartier...in cine stie ce razboi...


7 comentarii:

Anonim spunea...

descoperirea nu se datoreaza Coranului nici nu trebuie sa se datoreze lui dar este specificata descoperirea respectiva in Coran asa ca mai lasa-ma cu minciunile tale.
in ceea ce priveste spuza de pe turta,eu prefer cireasa de pe tort.
te pricepi la facut clasamente,dar tu in ce clasament de coada te afli?

viorica abbu spunea...

povesti...povesti...povesti...in coran pamantul este plat iar o treime pamant si doua treimi apa pe glob este pomenit in vechiul testament-facerea.
In coran sunt cateva palide asociatii care cu greu...cu greu...pot fi denumite stiintifice.
sper ca ideea ca muntii sunt facuti pentru a ne scapa de cutremure nu ti se pare serioasa....
dar poate ma insel,astept ceva concret, ceva care apoi sa postez in continuarea articolului

Anonim spunea...

Anelka - de mana a doua?
Acelasi Analka care a castigat Gheata de Aur in Premiere League?
Vorbesti de persoane care nu le cunosti,si habar nu ai.
Sabri.

viorica abbu spunea...

Sabri...eu iti ridic mingea la fileu si tu dai pe langa ea...???
Daca islamul ia tot, ce-ti mai ramane tie??

viorica abbu spunea...

Si inca ceva,un fotbalist exclus de federetia franceza de fotbal 18 jocuri internationale pentru injurii si pentru refuzul de a cere scuze,este crede-ma un jucator de mana a doua.Chiar de avrut sa plece in emirate sa joace,chiar de a esuat panala urma in Turcia,si-a terminat cariera si islamul nu numai ca nu l-a salvat,l-a bagat mai tare la apa...

MIHAELA-DANA BURAGA spunea...

'CORAN'/'SURAT AL IMRAN'/VERSET 19:'SINGURA RELIGIE ACCEPTATĂ DE ALLAH ESTE ISLAMUL'...'CORAN'/'SURAT AL BAQARA'/VERSET 285 :'PROFETUL MUHAMMAD ŞI CEILALŢI PROFEŢI AU CREZUT ÎN ALLAH, ÎN ÎNGERI MALAIKETIHI'ALLAH , ÎN SFÂNTUL CORAN'...'CORAN'/'SURAT AL-BAQARA'/VERSET 97 :/GEWISH ISRAEL PEOPLE SUNT CEI CARE CONTESTĂ EXISTENŢA ÎNGERULUI DJABRAIL/GABRIEL, A ÎNGERULUI MICKHAEL ŞI A CELORLALŢI ÎNGERI'...INSH'ALLAH EU M-AM CONVERTIT LA ISLAM PENTRU CA ASA A DORIT ALLAH /2004 MOSCHEE BUCUREŞTI...CU CINE NEGOCIAZA CEI CARE AU PRODUS GENOCIDUL WAR I/1991 ŞI WAR II/2003 ADICĂ FLUVII DE SANGE INOCENT AL COPIILOR , FEMEILOR , BĂRBAŢILOR INOCENŢI MARTIRI 'SHAHID'/'PASTUM'...DOCTOR MUHAMMAD IMMARA ÎN 'ISLAM' AFIRMĂ :'CRUCIADELE NU S-A ÎNCHEIAT ÎNCĂ ŞI ULTIMA EXPRESIE A CRUCIADELOR O REPREZINTĂ ENTITATEA ZIONISTĂ'...ALLAH SA AIBĂ ÎN PAZA SA PE TOŢI MUSULMANII ŞĂ SĂ CONVERTEASCĂ PE NECREDINCIOŞII K'FIRUN PENTRU A NU MAI REALIZA ACTE REPOROBABILE...'CORAN'/'SURAT AL IKHLAS':'QUL HU'WE ALLAHU AHAD/ALLAHUS SAMED/LEM IELID UE LEM IUULED/UE LEM IEKUL-LEHU KUFU-WEN AHAD'

viorica abbu spunea...

Aliye...ti-au dat drumul?
fara camasa de forta ??
esti invitata mea...

asemenea perle sunt de tot hazul.....

:'SINGURA RELIGIE ACCEPTATĂ DE ALLAH ESTE ISLAMUL'...

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...