Pagini

10 sept. 2010

Eid ul-Fitr Mubarak!!!...

Gasesc normal ca la sfarsitul lunii de post,
a marii sarbatori a Bayramului care inchee Ramadanul,
sa doresc musulmanilor Romani,ca postul lor sa fie primit.
Sa aiba parte de liniste realizari si mai ales sa fie lasati in pace de misionari evenghelisti,de "binevoitori" islamisti arabi sau turci ,de fundatii ca Taiba sau de organizatii cel putin dubioase ca fratii musulmani,brigazile nu stiu care,militiile nu stiu cui...
De sute de ani reusesc sa ramana musulmani,sa aiba relatii excelenete cu populatia romaneasca,sa fie activi,muncitori devotati tarii,oameni de baza,modesti,muncitori si moderni.
Probabil ca asta irita islamistii de import care nu sufera buna convietuire si vor sa intarate spiritele si ii aduca la "adevarata religie"
Ce a facut aceasta "adevarata religie " in lume s-a vazut s-a auzit si mult moloz s-a indepartat in urma ei.
Sper ca concetatenii mei nu se vor vinde pe o sticla de ulei si 2 kile de zahar, nici evanghelistilor nici islamistilor,ca vor ramane asa cum sunt.



Dar nu pot incheea fara un mare BBBUUUZZZZZZ ! guvernului roman,nesimtit,inert,indiferent la ce este in tara,care desi are bani speciali pentru ei,legi speciale pentru ei ii lasa in saracie,ii lasa in nestiinta si vulnerabili misionarilor si fundamentalistilor.

ESTE PROBLEMA DV DRAGI IMBUIBATI,este una din problemele pentru care v-ati ales in frunte si aproape de masa cu bunatati......
Lasati nesimtirea si uitati-va si in jurul vostru...mai exista si alta Romanie in afara celei ce vi-o faceti voi la palatul poporului.

Eid ul-Fitr Mubarak!!!...musulamanilor Romani
de la Viorica Abbulafia

8 comentarii:

Anonim spunea...

acesti musulmani romani cum le zici nu sunt asa ingerasi.mare parte sunt tigani refractari la educatie,refractari la cele mai elementare norme sociale.orce investitie in ei sunt bani pierduti.

Anonim spunea...

Foarte frumos din partea dumnevoastra ca le-ati urat eid mubarack

viorica abbu spunea...

Draga primul anonim,in puscariasi si inca in puscariasi grei se investeste mult mai mult.Cu aceleas semne de intrebare daca se indreapta sau nu.Ani buni de puscarie ai unui detinut costa mai mult decat scolarizarea unui elev...
asa ca raman la ideea ca statul este selectiv cu cetatenii lui,indolent si ineficace.

pentru l 2-a anonim

intr-un final ai sa intelegi ca eu am probleme cu extremismul si incitarea din religie si nicidecum cu religia.
iar musulmanii romani,asa cum am specificat fac parte din cu totul alt aluat decat veneticii arabi si turci care doar vor sa faca dezordine si instabilitate.

Anonim spunea...

Anonim (2),nu o asculta pe aceasta Viorica Ungureanu(abbu),este o scorpie mincinoasa si injura Islamul in diverse feluri!Are o gramada de fete,o sa zica ca nu e asa,nu?Are o gramada de fete si are ciuda de moare pe musulmani si s-a prefacut lui fetitza ca e buna apoi ii lasa comentarii cu injuraturi si a injurat-o si pe maya.E o scorpie,bolnava mintal care il injura pe profet si zice ca islamul e de aruncat la gunoi.
Nu o asculta pe femeia asta bolnava.

viorica abbu spunea...

scorum intre aninim 1 si anonim 2 este : 0-0

arbitru: scorpia cu 7 fete.

viorica abbu spunea...

Anonim spunea...
Foarte frumos din partea dumnevoastra ca le-ati urat eid mubarack

din cauza certurilor s-a inchis pe Softpedia la "religie si spiritualitate" topicul despre ramadan.
atunci am intervenit la moderatori, spunandu-le ca este imposibil sa inchizi un topic despre ramadan la mijlocul ramadanului,este lipsa de consideratie si am deschis atunci topicul "Ramadan in Romania"
Multi ma cred extremista si anti.....
da,dar numai atunci cand dau de rautate,fatarnicie,obtuzitate si fanatism....
astea umfla biscuitul din mine...

Anonim spunea...

pacat de copiii aceia merita o sansa, dar politicienii ar trimite si pensionarii in franta daca ar putea. nu ii intereseaza decat sa se imbogateasca. sunt cateva fundatii care se ocupa de integrarea romilor in aceasta zona: ovidiu rom, porti deschise, biserica baptista. se ocupa cam de vreun an.

viorica abbu spunea...

Toti copii merita o sansa.
Pentru asta parintii lor cotizeaza toata viata la stat,prin dari si impozite.
Personal sunt impotriva amestecului fundatiilor,asociatilor si sectelor in educatie,in sprijinirea materiala a copiilor saraci,invalizilor sau a batranilor nevoiasi.
Este treaba exclusiv a statului,asa cum se intampla in statele avansate si civilizate.
Dar statul roman inverseaza ordinea de prioritati,asa ca lasa intentionat poarta deschisa sa plece cei ce sunt un pericol si o povara -tiganii-unde or vedea cu ochii,iar prin aceeas poarta deschisa se strecoara cei ce au mii de programe cu bani europeni-desigur- si care in cea mai mare parte dispar cu banii...restul,fac pomana de complezenta in fata aparatelor de filmat,apoi isi vad de afaceri linistiti pana la anul urmator cand iar scot din sertar lista cu saracii pentru "ajutor"
In realitate nu au nici-un interes sa se imbunatateasca lucrurile, caci treaba lor ar fi terminata ca si donatiile..

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...