Pagini

11 sept. 2012

Mana in mana in pat,mana in mana la razboi....

.
„E luna drepturilor pentru homosexuali. Știați că IDF își tratează toți soldații la fel?”



Nu de mult timp,a avut loc Parada Gay la Tel Aviv.
IDF,si-a arata capacitatea de socializare,bineinteles cea mai socializata si cea mai speciala in lume,publicand pe facebook, o fotografie adorabila, cu doi soldati care se tin de mană. Unul vorbeste la telefon, iar celalalt priveste in zare cu nostalgie si cu ochelarii de soare pe ochi. Imaginea perfecta a doi soldati israelieni intr-o zi insorita - tinindu-se dragut de mana. In chiar ziua paradei Gay.......
IDF,este desigur Israel Defense Forces.
Foarte activa pe Facebook.Desigur cea mai activa din lume si cea mai superioara.
Cea mai disciplinata si cea mai umana.

Nici nu zici ca e armata.
E colonie de stavrizi....:


Invitatie pe facebook, din apa, de pe uscat, din aer si de la iarba verde........


4 comentarii:

Anonim spunea...

Ai si poze cu soldate ???
Alea trebe sa fie mai sexy...

viorica abbu spunea...

Am multe poze...

Dar se lezeaza obrazele subtiri si aristocratice.
Care in schimb nu se sfiesc sa lezeze pe altii cu nonsalanta.

Anonim spunea...

evreii fac ce fac si-s in centrul atentiei. S-a gandit un evreu sa faca o parodie despre profetul musulman, a adunat omul vreo 5 mil. de dolari din donatii de la evrei americani si l-a facut. O porcarie de film, fara valoare artistica si regizorala. Consecinta? s-au trezit unii musulmani imbecili sa ucida oameni nevinovati, de parca ei sunt de vina ca unu, la 5000 de km distanta, a facut un film despre al lor profet. Primul a cazut ambasadorul american in Libia, sa vedem cine va mai urma ... Al naibii si evreii astia. Stiu ca musulmanii sunt nebuni si ucid rapid, ca nu suporta sa ai o alta parere decat a lor, iar daca zici ca Mohammed e impostor, pornesc Apocalipsa, dar tot nu se pot abtine si fac filme despre islam.

Anonim spunea...

S-a zvonit la inceput ca filmul ar fi fost facut de un evreu, dar se pare ca e de un american-egiptean Nakoula Basseley Nakoula. Filmul incepe cu soldatii egipteni care asista pasiv la hartuirea crestinilor copti in Egipt si incendierea unei biserici.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...