Pagini

10 sept. 2012

8 Palestinieni indezirabili in Romania

Iata si Romania in Top...
Cautata de retele de terorism international ca teren de antrenament,imigratie ilegala si spalare de bani...multi bani.
Cei 8 palestinieni ce traiau in Fasia Gaza,Siria si Libia au facut pe mieluseii blanzi si necajiti si au cerut in Romania ajutor umanitar si azil politic.
Li s-a dat si una si alta.
doar ca mieluseii,vazandu-se la adapost au turbat repede si si-au cautat prietenii de afara,prietenii adica -Hamas.
Ca sa incerce sa puna la punct o retea de imigrari ilegale,care retea urma sa introduca teroristi in Romania.
Nu stiu de ce imi vine in minte un citat de la radio Islam :

Radio Islam: În numele lui Allah cel Milostiv, Înduratorul     
 Slavă lui Dumezeu, ieri, 30 martie 2012, au sosit în Egipt trei fraţi musulmani, care au câştigat bursă cu ajutorul căruia vor avea posibilitatea de a învăţa mai bine bazele religiei islamice şi bineînţeles limba arabă la Institutul Kortoba în Cairo. Dumnezeu sa le dea succes şi credinţă deplina în Dumnezeu Cel Milostiv!

Nu cautati  Kortoba El Azhary Institut cu Google.
Este o scoala privata si afara de adresa nimic altceva.
Secret....Mister....
Interesant cine ofera bursa si cum a fost castigata.
Asa a mai trimis fundatia Taiba la invatatura in Jordania persoane care au devenit "Imami" dar nerecunoscuti ca atare de Ministerul Educatiei  si Ministerul Cultelor din Romania.
Cam multi frati musulmani circua dus-intors Romania Egipt,sau Yemen sau Iordania.
De ce oare ? cand exista la Megidia Institut teologic ce poate pregati foarte bine candidati musulmani,atat in "Bazele religiei islamice" cat si in legatura ei cu autoritatile romane....

Asadar cei 8 palestinieni sunt ce vor fi expulzati cu interditie de a mai pasi in Romania 15 ani sunt :
Al Younes Ali, Traboulssi Khaled (alias Khaled Megdag Traboulssi), Mohamed Fadi (alias Mohamed Fadi Husein), Salem Ahmed, Salem Ali, Al Heiby Ziad, Al Heiby Mahmoud şi Abushagra Mohammed.
Procesul s-a deschis la Judecătoria SÂNNICOLAUL MARE,
dosar 1083/295/2012 din 20.07 .2012
avand obiectul : -infracţiuni privind frontiera de stat a României (O.U.G nr. 105/2001)

O actiune...,adevarat,dar curatenia este departe de a fi facuta.
Amintesc aici prietenii lui Iliescu si  Viorel Hrebenciuc:
Zaher Iskandarani, Kamel Kader, Mohammad Murad, Fathi Taher si pina la Omar Hayssam

Ce ni se prezinta azi este plevusca, terorista adevarat,  dar plevusca.
"Marii" s-au aranjat sau au plecat de mult...

4 comentarii:

Anonim spunea...

la Medgidia n-au liceu teologic, Kemal Ataturk? colegiu national, parca asa-i spune. Nu-i facultate. Din ce stiu eu nu exista invatamant teologic superior musulman la noi, a fost mai demult, insa s-a inchis, din lipsa de cerere. uftiul actual si-a facut doctoratul la facultatea de teologie ortodoxa, e doctorant in drept islamic si drept canonic, pentru ca nu exista la noi facultate teologica musulmana,
care sa ofere posibilitatea unor studii postuniversitare. Daca Taiba ofera burse, atunci sa aleaga universitati renumite, nu obscure. Probabil cei trimisi n-ar face fata unui examen de admitere, de aia aleg institutii private, cvasinecunoscute, numai sa aiba trecut in CV o diploma si apoi sa se erijeze in imami.

viorica abbu spunea...

O adresa a sefului Cultului Musulman din Romania referitoare la echivalarea unor diplome de teologie musulmana obtinute in tari arabe,adresa catre Ministerul Culturii si Cultelor afirma practic ca in institutiile de invatamint superior din Iordania, Egipt, Siria, Arabia Saudita si Sudan s-ar propaga un islam radical.

Anonim spunea...

Cred ca se alege Egiptul si Iordania ca-i mai ieftin decat studii islamice la Oxford (si acolo nu oricine-i primit) sau tarile din Golf, iar in Turcia nu cred ca vrea sa-i trimita Taiba. Cel mai bine e sa intrebi pe cineva care cunoaste situatia de la Taiba, care au fost motivele care au dus la alegerea acelor institutii. Si in Franta exista invatamant islamic superior de calitate. Eu i-as fi trimis in Franta, nu in tarile arabe.

Anonim spunea...

ce fel de burse sunt astea? din acelea de un semestru sau 3 saptamani dupa care primesc o diploma de cursanti sau ei chiar fac facultatea acolo, urmeaza toti anii de studiu + examenul de licenta devenind teologi?

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...