Pagini

31 oct. 2011

"Poarta cunoasterii islamului" ne minte in fata: din nou palestinienii sunt victime nevinovate...!!!

"Poarta cunoasteruii islamului" este un grup de musulmani shiiti,care administreaza un forum si o pagina de facebook.
Am foat placut surprinsa in cateva situatii de tonul si de rspunsurile lor corecte.
Asta pana ieri, cand documentandu-ma despre noile incidente dintre Palestinienii din Gaza si Israel,
cand pentru toata lumea era clar ca fara motiv, palestinienii au tras zeci de rachete spre localitatile populate cu civili din Israel,pentru a incalzi din nou spiritele in zona care era de prea mult timp linistita,au publicat urmatorea stire mincinoasa.:

Regimul sionist a bombardat astăzi de dimineață Fâșia Ghaza

Astăzi 30 octombrie de dimineață, avioane de luptă ale regimului israelian au bombardat estul și sudul Fâșiei Ghaza
Agenția de Știri Coranice a Iranului (Iqna), citând canalul de știri AlAlaam, aduce la cunoștință că astăzi de dimineață israelienii au bombardat biroul Mișcării de Luptă Alghasam din zona Alzeitun din estul Fâșiei Ghaza. Primul atac a cauzat distrugeri materiale ale biroului și ale clădirilor învecinate, dar nu au fost răniți și nici morți.
Al doilea atac al avioanelor de lupta israeliene a vizat tabăra Mișcării de Luptă Alghasam din sud vestul zonei Khan Yunes și a avariat clădirile vizate. Un alt atac aviatic de ieri a dus la uciderea a nouă activiști palestinieni din Ierusalim. (!!)
Ca răspuns al acestor atacuri aeriene, grupuri militare din Ierusalim ale Mișcării Lupta Islamică și alte grupări armate palestiniene au lansat zeci de rachete spre zone locuite de israelieni.
Astăzi de dimineață oficiali palestinieni au anunțat că Egiptul a reușit să intermedieze o încetare a focului între grupările armate palestiniene și regimul sionist iaraelian.

Nu-mi plac minciunile,cu atat mai mult cele aservite intereselor politice sau religioase.
Nu-mi plac cei ce propaga stirile agentiilor ce sustin teroristii,mint si dezimformeaza.
Nu-mi plac oamenii care desi gandesc un lucru,se exprima in alt mod.
Nu-mi plac scuzele de genul noi asa am primit, asa am publicat

Ca atare am anulat "prietenia" cu "Poarta cunoasterii islamului"

http://iqna.ir/ro/news_detail.php?ProdID=890081

8 comentarii:

Anonim spunea...

si ei au cazut in cur....

viorica abbu spunea...

nu stiu daca au cazut si in ce,dar rastalmacirea adevarului pune un serios semn de intrebare asupra probitatii in general.

Anonim spunea...

Si ticalosi si si mincinosi si nerusinati. De fapt e o asociere naturala de calitati.
Viorica, da te rog si un link direct la acel articol, ca in uriasa lada de gunoi a acelui blog nu l-am gasit cu modestele mele puteri.
Si in general, nu te jena sa dai linkuri directe la magariile comentate. In nici un caz nu va constitui reclama pentru blogurile respective, ci din contra, inca o posibilitate de tintuire a lor la stalpul infamiei. Ii vom putea vedea in toata goliciunea si hidosenia lor originala...

viorica abbu spunea...

OK,m-am conformat.

Anonim spunea...

cu toate ca musulmanii spun ca un principiu fundamental islamic e cel al DREPTATII, cand vine vorba de israelieni, acesta nu exista, deci, se aliaza si ei cu "fratii suniti aflati in suferinta", indiferent de care parte e dreptatea.

Anonim spunea...

Si deci jidanii sunt victimele in final. Evreii au fost dintotdeauna victimele. Din timpul faraonilor, pana la nazisti si in prezent, evreii sunt singurele victime din intreaga lume.

Viorica, e clar, esti o jidanca, si deci o victima a propriei tale prostii. Mai bine ai veni la atei ca aici nu o sa-ti mai bati capu cu musulmani, crestini, evrei, hindusi, buddhisti (cei care locuiesc in buda, asta inseamna buddhismul, ca te muti in buda ca sa-ti fie mai usor sa te caci), etc...

viorica abbu spunea...

inteleg.
susti ca a fi jidan este o categorie subumana,iar tu desigur, apartii rasei ariene,bond(a) cu ochi albastrii si nas drept...

"tot ce a fost va mai fi,
tot ce este a mai fost odata"

fi macar original(a)

Anonim spunea...

Eu consider ca apartinand unei religii inplicit esti primitiv, esti o primata. Ni s-ar face un mare favor daca toti s-ar lepada de religie atat de repede cum se leapada de haine! Dar dintre toti cei mai urati imi sunt evreii! Se prefac ca sunt singurele victime ale omenirii si ca toti le suntem datori sa-i stergem la fund ori de cate ori simt nevoie sa injoseasca pe cineva. Se cred singurii conducatori ai lumii, singuri mostenitori ai Terrei, pentru ca ei sustin ca insuri dumnezeu (elohim, halellujah!) le-a dat lor aceasta planeta. Peste tot unde merg ma lovesc de oameni ce vai de mine repede le sar in ajutor evreiasilor. Si mai ales cand vad swastici in filmele indiene si vin niste evrei si dau in judecata producatorii de la Bollywood. Pai in primul rand swastika e simbol indian, hindus, nu nazist, si nici nu a existat nici un holocaust a fost o minciuna gogonata, la fel ca minciunile tale gogonate pe care le faci in fiecare zi pe Facebook.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...