Pagini

2 nov. 2011

Caracatita multicostala si-a intins coastele pana la guvern

In speta pana la premierul Boc, despre care se susoteste prin mediu penticostal ca e unul de al lor.
OK,sa zicem ca totul e la lumina zilei -spre deosebire de comunisti -care au fost mai prudenti si mai grijulii cu cutia toracica a poporului roman, feribu-l de lovituri sub coaste....
Acum ei sunt oficiali,oficiali ca toate mafiile si sectele si imparatii tiganilor din Romania.


Clanurile penticostale mafiote Rivis-Tipei, Vasile Tintas, Ionel Capilnas, Cornel Bistrian &comp. manipuleaza capitaluri masive, consolidindu-si influenta asupa vietii politice si cultice-religioase din Romania si din Diaspora RomanaJohn Capilnas,Marius Chezan,Petru Amariei,Lazar Gog,Ghiocel Mot,Dorel Sangiorzan,Cornel Bistrianiata cativa din bulibasii mafiei penticostale.

Asadar ce stia romanul de rand despre penticostali?
Una la mana -ca sunt o secta ,o secta pe undeva pe la granita crestinismului cu desertul.
A doua la mana ca speranta lor e numai la domnul, asa ca nu recunosc stat,institutii de stat,legi,educatie de stat sau avantaje de stat...
A treia la mana e ca umbla imbracati la staif si te bat la cap sa te converteasca cu fel de fel de tertipuri si minciunele roz.

Ce nu stie romanul -este ca s-a schimbat calimera....
Din sperante divine  nu se poate trai bine si luxos, asa ca mai iese un ban din tranzactii imobiliare,din evaziuni fiscale,din albire de bani,din camata,din "protection".
Nu recunosc statul dar se folosesc intens de el...
Nu recunosc legislatia omeneasca, dar parte o incalca, parte o folosesc in avantajul lor.
Mafia penticostala,cu nimic mai prejos decat cea chineza,italiana,tiganeasca,se intinde ca o placinta peste Romania.
Sau ca poale-n-brau,ca prea si-au dat poalele peste cap....acesti "iubitori de Dumnezeu"


Unde e Dumnezeu in povestea asta ?????
Nu-l mai cautati......
Undeva la granita dintre religie lor si desert...

Dupa cum se stie...tot inceputul este greu....


dar in final....merita...!!






etc....etc....etc.....
voi reveni...(daca mai apuc !)

6 comentarii:

xxx spunea...

Nu stiam nimic de "mafia penticostala", nici nu m-a prea interesat. Ei sunt aceia cu "vorbirea in limbi". De Boc stiam ca e penticostal, insa comic mi s-a parut ca el a fost decorat si a primit o distinctie de la Mitropolie pentru "atasamentul fata de Biserica Ortodoxa" :))) Chiar nu putea niciunl de la Mitropilie sa taie peste atasamentul fata de BOR si sa scrie sprijinul acordat Mitropoliei Clujului, ca suna comic sa-i spui asta unui penticostal.

viorica abbu spunea...

Multe lucruri ar parea comice daca nu ar fi tragice...

viorica abbu spunea...

Penticostalii ca si alte secte interzise pe buna dreptate de statul de drept isi fac loc in romania,apeland la sisemul "carnatul".
Plimba-i cainelui un carnat sub nas si il duci unde vrei.Au incropit o spoiala re religie,aiurita si defaimatoare,care insa la omul prost face impresie,dar mai mare impresie face desigur masina si costumul cu cravata.
Un al treilea canal ar trebui inventat pentru aceste capuse profitoare

Anonim spunea...

Mai, toti acestia care ii condamnati pe neoprotestanti, sau popular denumiti... pocaiti, nu mai fiti asa de indolenti si siguri ca este corect felul in care criticati!! Cititi mai intai biblia ortodoxa, si uitati'va ca felul in care ii slujesc ei lui Dumnezeu este foarte biblic! Nu trebuie sa ne mandrim ca suntem catolici, ortodoxi, penticostali, etc. Ceea ce conteaza este sa fim cu adevarati crestini, nu oameni religiosi, ci reali in credinta noastra: fiind eficienti in viata noastra, gata sa ajutam, sa aratam bunatate, sa ne rugam si sa citim Cuvantul lui Dumnezeu! Ce pot sa mai spun... Dumnezeu sa miluiasca tara noastra si, Doamne ajuta!

sara spunea...

”Secta” asta este legala(1944) din toate punctele de vedere,(a se vedea statutul de cult) si ca numar,la nivel mondial depaseste Biserica Ortodoxa...

Anonim spunea...

Dragi romani,mai pana in 89,ii numeati pe pocaiti astia retrograzi,pentru ca vantul va era favorabil si acum va este.Dac asa intelegeti voi ca este democratia....vai de ea Romanie,Va intreb de ce va este frica de niste retrograzi?de niste marginalizati.Va spun eu dece:invidia va roade,pt ca le vedeti progresul.De ce sa lasam sa inainteza tara aceasta,"daca noi nu putem sa o ajutam de ce sa lasam pe altii sa o faca"in loc sa progresam mai bine sa mergem inapo ca racul".Nu degeaba cantam imnul "Desteaptate romane".Utati-va bine in istorie,orce perioada de progres social a fost precedata de o renastere spirituala.Schimbati-va mintea oameni buni.

Trimiteți un comentariu

alegeti va rog un nume daca comentati,
asa este politicos...